* Aspirante optimiste > 20 Ani (141) *
Raspunsuri - Pagina 25
diaconmaria spune:
Am inteles diana. dar de ce crezi tu ca trebuie sa treaca un an de la AC?
Maria
poze
In asteptarea lui 
voicu_bebi spune:
maia...e bine ca ai temperatura mare poate da Domnul si nu-ti apar uratii luna asta...

diana ce faci ? eu uite ca am facut de papa dar sotul are ceva treaba pe la ai mei ..de instalat un calculator...si asa ca mai stau si eu pe aici sa nu ma plictisesc...
![]()
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
diaconmaria spune:
ce nu as da eu sa nu vina uratii
sper sa imi ajute d-zeu sa nu vina
Maria
poze
In asteptarea lui 
uricarudiana spune:
asa stiam
si medicul de familie a zis ca e cel mai bine
sigur ca stiu ca se poate normal dupa 3-4 luni, dar pt mai multa siguranta eu asa am sa fac.
in plus, cand luam ac aveam niste migrene puternice care durau cate 2-3 zile, uneori chiar 4. si se repetau cam la doua sapt. nu mi-am dat seama ca sunt de la pastile. dar apoi, dupa ce le-am lasat s-au rarit si migrenele. dar le-a cam trebuit vreo 6 luni pana sa zic ca am scapat de ele. dupa vreo 6 luni s-au rarit de-a binelea. de aceea inclin sa cred ca uneori efectul ac nu se duce chiar in 3-4 luni. si asta mi-a confirmat-o si un medic.
asa ca m-am gandit ca 1 an e cel mai sigur.
iar eu crede-ma ca simteam acele dureri, pt ca nu pot lua analgezice decat intramuscular.
am facut acum 2 ani o hemoragie digestiva de la paduden si de atunci nu pot lua medicamente decat injectii . in rest, pt orice fel de durere doar leacuri babesti. asa ca am putut sa vad exact in cat timp s-a dus tot efectul ac asupra organismului meu.
dar, repet, asta la mine.
stiu ca uneori dupa lasarea aca se ramane chiar mai repede gravida, chiar daca unii ar tinde sa creada ca nu.
http://tt.lilypie.com/EoTgp3.png
voicu_bebi spune:
diana ...asa e cu AC...si la mine la fel e cu durerile de cap ca ti-am mai zis eu tie...cand ma apuca durerea ma apuca nu gluma si la fel ma tinea 2 zile dupa care a 3-a zi parca ma lasa asa putin....dar acum dupa 3 luni de la oprirea AC...parca e mai bine...singura problema e CM care mai intarzie dar sper ca luna viitoare cand vine sa vina cand trebuie sa nu mai intarzie...
si referitor la AC sa stiti ca cele care ati luat se ramane destul de repede dupa ce se renunta la ele...e drept noi ne protejam cu the condom ...dar uneori parca sotul ar vrea si fara dar ii aduc aminte mereu...hai cu protectia...
...
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
marryan spune:
Maria costrul medicamentelor intra in suma asta de 2-3 mii de dolari deci nu insusi procedura e scumpa...este mai ieftina dar medicamentele pu pregatire sunt mult mai scumpe...si te as sfatui daca te hotaresti sa faci fiv la chisisnau e sa afli ce medicamente iti trebuiesc si sa le cumperi din romania pu sunt mai ieftine la voi incomparatie cu preturile de la noi....
ma bag si eu ca musca in lapte....utrogestanul intradevar face ca CM sa nu vina la timp ci sa vina cu 2-3-4 zile de intirziere depinde de organism...la mine a venit dupa 5 zile de intirzieri...deci la m dereglat rau de tot...dar a revenit la normal!
Fetelor care masurati TB basala eu zic sa nu va stresati atita deoarece mai rau ne facem noua asteptand sa vina si cind TB scade cadem si noi in butoi....sfatul meu este sa lasam toate la o parte si sa incercam se ne detasam complet de pb si atunci si bb vine repede!
pupici la toate fetele si o seara buna va doresc!
Maria
http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
irene26 spune:
buna fetele! eu acum m-am intors.
marryan, sa dea DD cum zici tu.
maryb, iti pumnii sa fie cu ochisori!
maria, acum sunt aici. tu cum te mai simti?
stefiuta, imi pare bine ca ne dai vesti despre tine. iti urez numai bine!
diana, eu totusi cred ca ti-ai facut testul mult mai devreme. mai fa-ti test peste cateva zile. sa fie II!
rontzy, ce mai faci?
voicu bebi, ma bucur ca te-ai distrat aseara si te-ai impacat cu sotul.
alina, cu simptomele cum mai stai?
marryan spune:
irene acum ai ajuns acasa, ce ma bucur pu tine, eu abia peste o ora si jumatate ajung acasa si sunt fr frinta de oboseala.....nu simt ca mam odihnit indeajuns la volumul de lucru care l am de facut.....
Maria
http://tt.lilypie.com/wBpAp3.png
imi doresc un bebe si il iubesc foarte mult de pe acum!
irene26 spune:
marryan, sa stii ca eu am renuntat sa mai iau TB dupa ce am ovulat, parca mai mult ma stresez si de cate ori ma stresez, imi vine CM. asa ca ai dreptate tu, acum stau linistita si astept rezultatul "muncii noastre".
uricarudiana spune:
irene multumesc. daca e sa fie, sa dea DD sa fie sanatos ca noi il iubim si-l vom astepta cu drag.
asa voi face. voi astepta 27 august cand trebuie sa vina ciclu si daca vad ca intarzie mai multe de 5-6 zile, voi mai face inca un test.
oricum va tin la curent cu eventuale vesti.
va pup pe toate.
http://tt.lilypie.com/EoTgp3.png