* Aspirante optimiste > 20 Ani (141) *
Raspunsuri - Pagina 24
diaconmaria spune:
Chair nu mai e nimeni pe aici?? Irene, Irina, Voicu bebi, Marryan, maryb si restul fetelor unde ati disparut sau v-ati
???
Maria
poze
In asteptarea lui 
diaconmaria spune:
Mai fetelor desi in casa e racoare si eu nu am probleme cu aceste mari calduri..acum simt ca ma sufoc nu mai pot. Mi-e cald de mor parca ies aburi din minesi-s imbracata f f f lejer
Maria
poze
In asteptarea lui 
voicu_bebi spune:
maria..aici sunt...cu caldurile astea de care zici..poate fi ceva...de ce nu te duci la dr sa iti zica ce s intampla? apropo cat mai ai TB? ti-ai mai luat-o? te pup
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
diaconmaria spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
maria..aici sunt...cu caldurile astea de care zici..poate fi ceva...de ce nu te duci la dr sa iti zica ce s intampla? apropo cat mai ai TB? ti-ai mai luat-o? te pup
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
Voicu bebi azi dim era 37.1
Maria
poze
In asteptarea lui

diaconmaria spune:
Si maine in mod normal ar trebui sa vina uratii, dar pot intarzia datorita utrogestanului din cate am inteles
Maria
poze
In asteptarea lui 
uricarudiana spune:
maria tickerul meu e bun asa cat de cat, dar eu am ovulat mai devreme ( asa cred) si am avut motiv sa imi fac tes.
la fel ca si bebi si eu tot prin noiembrie-decembrie asvrea sa raman din doua motive: unul e ca vreau sa termin cu nunta si sa vad de casa, poate reusim sa ne luam si noi apart.
doi e ca daca as ramane acum as naste undeva prin iunie sau iulie si eu nu suport deloc bine caldura. chiar am probleme. asa ca as vrea undeva cam august-sept.
dar , daca e sa fie nu ma supar , ca deja il iubesc.
din acest motiv noi facem dragoste fara protecti si cu protectie, ca nu s-a scurs nici un an de la lasatul AC. iar eu de la ultimul contact fara proterctie ( moment in care am simtit ca a fost so ovulatia) am 15 zile. asa ca daca era ceva iesea la test dar nu a iesit nimic
http://tt.lilypie.com/EoTgp3.png

Buna,fetelorrrrrrrr!