* Aspirante optimiste > 20 Ani (141) *

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

marryann, spre fericirea mea, nu mai am multe clase, deja vin devreme acasa, nu mai pot lua si alte clase, pt ca vreau sa vin in tara pe 15 septembrie si nu ar mai fi timp suficient sa termin clasele.
diana, tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

irene,multumesc de intrebare...bine fac...astept....sa pot face testul ala si sa iasa II

http://tt.lilypie.com/Zt2Lp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

ce bine ca tu ai un CM scurt, ca nu trebuie sa astepti prea mult pt proiect. vad ca si tu mai ai decat 10 zile, nu mai este mult si asa ca tinem pumnii impreuna sa vezi dublu! ai ceva simptome?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Marryan mersi de raspuns. Eu una sper sa nu intarzie ca eu auzisem ca la 2 zile de la intreruperea utrogestanului ar trebui sa vina si eu am intrerupt sambata.
Irene fac bine in general
Dar am acum niste nervi Transpir non stop nu stiu ce am
am impresia ca ma sufoc de la caldura si in casa nu e cald de loc

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Am ajuns si eu acasa. Dar mai am de lucru si ma doare capul de mor. Maaama ce m-as culca!! Maine ma duc la control asa ca tineti-mi pumnii sa fie bine si unde verde pt

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

bujo ...sanatate multa si sa treaca durerea de cap ca nasoala mai e si durerea asta ...
iti tin pumnii la dr sa iti dea unda verde pt prestat ...sa dea Domnul sa poti sa ramai repede insarcinata sa te alaturi la fete la odisee...

19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Ca tot veni vorba de migrene... Eu le am de foarte multa vreme. Le aveam si inainte de a incepe sa iau AC, si in timp ce luam si le am si acum. Nu aveau nici o legatura cu AC. Mi-am facut fel de fel de analize: anemie, la ochi, la neuro si nimic. Mi s-a spus ca am migrene, o afectiune de care se plang foarte multe femei intre 20 si 50 ani. Cauza e pusa pe seama temperamentului coleric, a tensiunii mici sau a suprasolicitarii coloanei vertebrale in zona cervicala (aviz celor care muncesc la calculator). Deci nu dati vina neaparat pe AC pt ca sunt alte cauze mult mai probabile. Asa suferim noi femeile.

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta

Mergi la inceput

Ce liniste e pe aici...Ce ati patir azi fetelor...Sau nu aveti nimic de spus???

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uricarudiana spune:

bujo, la mine chiar era de la AC. de cand le-am lasat s-au rarit considerabil, iar acum nu le mai am deloc. nu cred sa fie o coincedenta. ca de avut le-am avut cam 1 an cat am luat marvelon.

http://tt.lilypie.com/EoTgp3.png

Mergi la inceput

Atept cu atata nerabdare ziua de maine sa vad daca vin sau nu uratii
Parca as mai forta si un test daca TB e tot asa ridicata

Maria
poze
In asteptarea lui

Mergi la inceput