Durerea unei pierderi de sarcina (34)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

mcrissa.......hai ca esti dragutza!.....a mea nu stiu in cate saptamani e si nici nu stie inca ce are......concluzia...ASA SUNT TOATE CUMNATELE!!!!
Pupicei

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Michelle ce bine ca ne-ai scris!!!!!!Semn bun ca pana acum nu ti-au venit uratii.....poate luna asta e sa fie!Ma gandesc la tine!
Despre uratii mei asa cu am mai spus,mai astept cateva zile si merg la dr.Momentan nu mai am nici o durere nimic.Nu stiu ce se intampla acolo in corpul meu dar ma seaca!!!!!!!

Irda ma bucur ca ai raspuns prezent pe forum.Eu cred ca "cumnatele" sunt niste specimene aparte greu de inteles.Un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Katty bineinteles ca vreau reteta pe care i-ai dat-o sotului tau. Chiar te rog sa mi-o spui si mie. Sunt deschisa la orice sugestie. Si vreau sa profit acuma cat consortul este ascultator si docil si ia orice ii dau. Nu stiu cat l-o mai tine. Asa ca te rog da-mi orice reteta. Sarut mana.

Michelle nu vreau sa crezi ca incerc sa-ti dau sperante false, dar m-as bucura tare mult sa fii gravida.

Irda si Cristina, fetelor, si eu ca si celelalte fete, vreau sa cred ca ale voastre cumnate au incercat sa va menajeze de aia nu v-au spus ca sunt insarcinate. Imi aduc aminte anul trecut cand eu ma chinuiam sa raman gravida si faceam tot felul de crize, sora mea, cand a ramas gravida tare greu i-a venit sa-mi dea vestea. Am fost prima pe care a anuntat-o din familie si imi aduc aminte ca vorbeam la telefon atunci si aproape a inceput sa planga rugandu-ma sa nu fiu suparata pe ea. Bineinteles ca ea nu avea nici o vina, dar.... incearca sa explici asta unei femei chinuite cum eram eu atunci. Am reactionat politicos, am felicitat-o dupa care am fugit la baie sa-mi inghit lacrimile, ca eram la serviciu. De asta va spun ca eu cred ca nu au fost rau intentionate.
De asemenea, imi aduc aminte ca atunci cand am ramas eu gravida, m-am intalnit la maternitate cu o fosta colega de facultate care incerca de trei ani sa ramana gravida. Si sincer am simtit o strangere de inima cand i-am spus ca sunt gravida.
Lasati ca o sa vina si randul nostru.
Liana ce gatesti tu buna mai doamna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

hai sa va zic..citeam io de zor..asa si repede ca sa va raspund la toatesi cetii ca musette se duce la "dc Momentan" si ma intrebam cine draku o mai fi si asata..de io n'am auzit de el????bree tocmai io care i'am luat la rand pe toti??mai sa fieee..
jojooooo deci mai ai putin..uraaaaao sa am pentru cine tipa..ca de mult astept o galerieete puppp si pe bune daca te invidiez...din contra ma bucur din tot sufletul..mai ales cand apari si spui ca esti binee..
Pepsi pai bine mama tu cu aia ma pupi?cred ca de aia nu auzii cand mii puasi
mav te puppp
andreea aia la dentist ma dintzuresc...dureaza de juma de luna..si va mai dura inca o juma..ca sa'i termin pe toti..
hiii.hiii azi am mintitii spusei dintzarului ca pe 13 sept sunt programata la unguri..deci pana pe 13 sept trebuie sa termin..asa ca ma scosei..da programare inca n'amda o iesi ceva din minciuna mea
catty ia colea o galeata de optimism si curaj..haiii cu mine la dintzar ca nu doareee dilocma prefac io ca doare..da nu doaree breee..nuuuuusa stapanesti telefonul sanatoasa..si sa o tii tot asa cu sotzu..adica tot inainteee la ;'prostioare'
alinushca,,U,,U..uuuu..daca ti'l faci acu te battttai rabdare ca iote'o
alyx normal mama ca supravietuiesc..pai ce ati vazut voi :drak: mort? te puppp..aaa ce gatesc?fac ardei copti,,cartofi parjiti si snitele..mmmmm..va facui pofta?haideti la mine la masaaaaaaaaaa
mcrissaiar sunt cu ei..da coc ardei..
Mirelushhh vazui ca ma pupasi..vazui..vazui vezi ca maine uiti
cristina26 pot sa ma rept si io ca Mirelush?
remalis ce'ai facut la dc?cum esti?
Micheleeeeeeee mai am putin si scap..am primit Pm da nu am spusca am uitatte pupp..asa e cum spui tu e vai de vostruu daca va gasesc in butoi..nu de cap
Irdapuppp

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Aoleu, Michelle, sper ca nu te-ai suparat! Nu m-ai enervat-enervat, ci doar asa, la figurat, ca n-aveai rabdare si te grabeai sa gandesti negativ (cu 10 zile inainte), in loc sa nu mai gandesti deloc si sa lasi lucrurile bune sa vina la tine! Ufff, am emotii mari pt tine, sper sa fie cu ochisori!!!!!!!!!!!!
Vaz ca intrebi de danangie, este in concediu, la plaja, e chiar in perioada fertila, vezi ca a scris chiar azi pe blogul ei!

Irda, probabil ai vrut sa ma intrebi ce face Sebi, e bine, merci, ma dispera ca scapa pisu in pat (doar noaptea).... Tre' sa-mi dai un miel... da' ai noroc, ca sunt la regim si mielul e interzis...

Mai Ale, te-ai pitit iar?! De abia incepusei sa-ti dai drumul la vorba... Stii ca suntem aici si pt tine, da?

gasca

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Buna la toate fetele!
Sunt si eu mai noua pe aici (desi citesc de ceva timp subiectele dar abia azi am primit ID).
Si eu am trecut prin durerea pierderii unei sarcini - la 10 saptamani - mola. Mi-a fost destul de greu mai ales ca imi doresc enorm de mult un bb. Acum am primit unda vered de la doctora si m-am pus iar pe prestat
Si io sunt de parere ca asa sunt toate cumnatele ca si la mine a fost o faza cam asemanatoare. Io tot timpul am spus ca incercam, cand am ramas am anuntat imediat, cand s-a intamplat ce s-a intamplat iar am spus (desi la inceput imi dadeau lacrimile de fiecare data), ea insa nimik. Am aflat de la doctora mea din intamplare (chestia a fost - culmea - ca si ea a pierdut sarcina din aceeasi cauza ca si mine si - tot culmea - s-a dus chiar la doctora mea). Cand a fost ea in spital (a avut ceva probleme dupa chiuretaj)eu am fost pe la ea am ajutat-o etc si acum parca s-a mai dat ceva pe brazda.
Va doresc la toate multa bafta la facut
Pupici la toata lumea

oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ALIX, ti-am dat un PM cu "reteta". Pe tema problemelor sotilor putem vorbi cat vrei sa "cunt cetita".
LIANA, hai ca vin acum la Bucuresti si mergem la dintar. Daca ma tii tu de mana sigur o sa imi fie mai bine. Daca ma primesti si la mama e si mai bine.
Fetelor ma pregatesc sa plec acasa.
Ne auzim maine cu cat mai multe vesti bune.
Pupici tuturor

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Liana, ai dreptate, DAR sunt sigura ca iti imaginezi cum ma simt ca toata ziua mi-a fost greatza. Si ieri si Duminica la fel. Adica sperantza ca este bine de data asta (data trecuta - nu am avut nici un pic de greatza 10 saptamani...). E cam ciudat, nu? Sa inceapa greatza doar la 10 zile dupa perioada fertila, nu? Doar ca de data asta e la scurta vreme dupa chiuretaj si corpul nu-i poate complet echilibrat. Dar poate e de bine de data asta si de aia sunt asa nerabdatoare sa ii pun o data verdictul. Alba sau neagra! Uf, te drak de olteanca ce esti!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

Buna fetelor,

am tot citit povestile voastre si chiar ma regasesc in unele din ele pentru ca si eu am avut parte de 2 sarcini cu final nefericit. Acum 4 ani am pierdut o sarcina la 4 luni in urma unei sangerari...cu serclaj facut...cu repaus la pat.Asa a fost sa fie ( durerossss!!!!!)Dupa 2 ani de zile cu forte proaspete si cu un moral ridicat, am facut o a doua incercare. Toate bune si frumoase pana in luna a sasea cand fericirea mea avea sa se termine odata cu pierderea lichidului amniotic. In momentul ala am crezut ca sunt pedepsita pentru ceva si nu stiam ce? Timp de inca 2 ani nu am mai vrut sa aud de o eventuala sarcina pentru ca nu mai aveam putere sa trec peste inca un esec.Acum 2 saptamani m-am trezit intr-o dimineata cu gandul sa merg la dr. meu pentru un consult, sa incep din nou tot setul de analize, si sa nu ma dau batuta daca imi doresc ceva cu adevarat.Azi intr-adevar am fost programata la analize, le-am facut , astept rezultatul peste 2 saptamani si vreau sa va spun ca am inceput sa am din nou emotiile de acum 2 respectiv 4 ani. Sper din tot sufletul ca de data asta sa fie ok, nu mai vreau sa ma gandesc la ce a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Buna fetele,

Iertare ca iar am disparut, dar si eu am fost motivata, am lipsit cateva zile din Bucuresti, am fost la o nunta la Brasov si m-am intors ieri seara.

Flavia imi pare asa rau ca Dominic nu a scapat de tot de alergie. Bine macar ca este mai bine si o sa-i treaca. Multa sanatate iti doresc si multi pupici nazdravanilor tai.

Blueeyes2003 imi pare rau pentru CM. Of nu stiu ce ar trebui sa facem si noi sa ne ocoleasca. Stiu cat de mult iti doresti sa ramai graviduta. Tin pumnii stransi sa se intample cat mai repede.

Oana_Oana26 imi pare rau de problemele tale cu sanii. Dar poate daca schimbi tratamentul se va rezolva mai repede. Ai facut foarte bine ca ai sfintit casa si ai botezat un copilas. Sa dea Dumneazea sa fie bine finutul tau si sa-ti dea si tie un copilas.

Michelle pai abia asteptam sa vad ce surpriza ti-a facut sotul tau si cum te-ai simtit si cand colo tu ai sters mesajul? Oricum cred ca te-ai simtit nemaipomenit si felicitari sotului tau. Imi pare rau ca te-ai ars cu ulei, imi inchipui ca te-a cam usturat. Dar o sa treaca, nu te ingrijora. Tin pumnii sa nu mai vina CM. Sper din tot sufletul ca peste cateva zile sa faci un test care sa iasa pozitiv.

Teo2rina ati terminat gradinita? Tu cum te mai simti?

Irinabobe imi pare rau ca si tie ti-a venit CM. Referitor la CM-ul tau nu cred sa fie o problema, dar ai fost la un Dr.?

Catty e foarte greu cand treci printr-o pierdere de sarcina, dar sa mai fi pusa si in situatia de a nu fi inteleasa de cei apropiati tie, cred ca face suferinta si mai mare. Saracuta de tine, cred ca este un mare chin in sufletelul tau. Nu stiu ce sa-ti spun cu soacra evita sa mai vorbesti, vezi tu, cine nu a trecut prin asa ceva nu stie cata suferinta provoaca o pierdere de sarcina. Dar cu sotul tau vad ca este chiar o problema importanta, el ar trebui sa fie primul care sa te inteleaga si sa te sprijine. Cred ca ar trebui sa stati de vorba foarte serios, sa incerci sa-l faci sa inteleaga ce si cum te simti tu. Si inca ceva, nu e cazul sa intri in panica ca ai 27 ani, esti inca foarte tanara. Pai eu am 33 de ani, ce-ar trebui sa fac, sa nu mai sper ca intr-o zi voi avea un copilas? Hai capul sus si incearca sa vorbesti cu sotul tau. Eu iti tin pumnii sa reusesti cat mai repede sa ai un copilas.

Cristina

Mergi la inceput