Durerea unei pierderi de sarcina (34)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Rameliss imi pare tare rau ca ai probleme cu sarcina. Ma rog pentru tine sa o poti duce pana la capat, sa fiti sanatosi si tu si bebitul din burtica. Imi pare rau ca te-ai suparat pe noi, dar daca te-ai fi uitat in urma ai fi vazut cate fete au intrebat de tine, nu ne esti indiferenta si suntem alaturi de tine cand suferi si ti-e greu. Eu inteleg ca esti irascibila din cauza sarcinii si esti stresata si speriata, dar gandeste-te un picut, ca poate fetele nu erau pe net cand ai postat tu, eu cel putin nu eram, astazi am citit si sincer imi pare rau pentru tine si iti doresc numai bine. Dar in primul rand trebuie sa faci tu ceva pentru tine, adica sa incerci sa gandesti pozitiv, sa-ti repeti intr-una ca va fi bine, pentru ca starea ta de spirit este foarte importanta. Te pup si sper sa-ti revina optimismul si buna dispozitie si sa te poti bucura de aceasta sarcina.

Cristina26 nu trebuie sa-ti ceri scuze ca nu intri foarte des, noi intelegem ca ai timpul ocupat cu micuta comoara.

Cristina Ana tu ce mai faci? Ce face voinicul tau?

Ale nu te feri ca eu nu arunc cu rosii. Mie imi placi chiar daca uneori esti mai directa si mai putin diplomata. Dar asa mai venim si noi cu picioarele pe pamant. Te pup si sper sa fie bine si pentru tine cat mai repede.

Liana30 ce te mai chinuie dintarul ala. Abia astept sa termini. Uite un pupic mare de la mine.

Jojo Miha ma bucur ca ai scris si as vrea sa scrii in continuare. Nu cred ca te uraste nimeni. Si mie mi-era greu sa vad femei gravide sau cu copii in brate, dar nu le uram, pur si simplu imi aminteau de mine si de cum ar fi trebuit sa fiu si sufeream pentru pierderea mea. Dar nu am urat nici o femeie gravida, in schimb uneori imi vine sa fur cate un copilas de pe strada. Sper sa n-o iau razna si sa fur de-a devaratelea vre-un copilas. Deci cred ca nici pe tine nu te uraste nimeni. Eu ma bucur ca ne scrii, e foarte bine c-o faci pentru ca-mi inchipui cat iti este de greu si ar trebui sa-ti deschizi si tu inima undeva si aici e cel mai bine. Sunt convinsa ca fetita ta va fi bine si de data asta vei fi o mamica fericita, ca prea ai trecut prin multe si tu.

Andreea16 imi pare rau ca n-ai reusit sa mergi la Dr. Ce incompetenti, ai patit si tu ca si Laura. Incearca sa nu te enervezi prea tare. Saptamana viitoare sper sa ne dai vesti bune.

Alinuscha sper din suflet sa fie bb. Abia astept sa faci un test sa ne spui. Si cred ca da, daca iti faci HCG se vede.

Laura Ioana tu ce mai faci?

Alyx ma bucur ca incerci sa-ti gasesti echilibrul si demarezi procedurile pentru adoptie. Ce frumos ar fi sa adopti un copilas si in acelasi timp sa ramai si gravida.

Mcrissa ma bucur ca ti-ai gasit linistea si nu te mai intristezi cand vezi femei gravide. Hai ca o sa fie bine si pentru noi intr-o buna zi.

Musettepink ti-a venit CM? Intarzie cam mult cred.

IreneCAM multumim pentru link-ul cu restaurantul. Foarte frumos. Cu ce mai faci?

Irda sunt sigura ca cumnata ta nu ti-a spus ca este gravida sa nu te raneasca. Stiu cum te-ai simtit cand ai aflat. Exact acelasi lucru mi s-a intamplat mie acum cca o luna cand mi-a spus cineva de verisoara sotului meu ca e gravida si are tot baiat. Am simtit ceva ciudat, pe de o parte parca m-a lovit cu ceva in crestetul capului, pe de alta parte m-am bucurat pentru ea ca e o fata extraordinara.

Cristina

Mergi la inceput

Fetelor mie mi s-a intamplat ceva extraordinar. Am fost Duminica la nunta si mi-era groaza ca o sa ma intalnesc acolo cu verisoara sotului meu, gravida acum in luna a 6-a. Nu stiam cum voi reactiona, mi-era teama de ce voi simti. Dar spre surprinderea mea, am fost mai greu la inceput, cand am vazut-o prima data, dar apoi am putut sa vorbesc cu ea fara sa mi se puna vre-un nod in gat si fara sa plang, m-am jucat cu copilasul pe care deja il are (are 3 ani si e un scump) si chiar am discutat despre sarcina ei si problemele pe care le-a avut. Pot sa va spun ca pana la urma a fost bine, ma bucur ca am reusit, ma bucur pentru ea, si cred ca tocmai am mai facut un pas spre vindecarea sufletului meu.

Fetele va pup pe toate fara exceptie, astept cu nerabdare niste teste pozitive, trebuie sa sparga gheata cineva. Eu mai am mult pana la testare, in jur de 9, 10 septembrie. De data asta in perioada fertila am prestat o data la doua zile, sper ca asa sa reusesc sa raman gravida. Parca mi-e si frica sa mai sper.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Mav, .....mama, asa vrusei sa zic, da' iarta-ma ca's capiata de-o groaza de chestii si-mi iesi altceva.....botezai baiatu'!

In legatura cu mielul....asta e...o facui-o facui....dau si o turma mica si-mi fac si mea culpa!

Asta cu scapatul in pat......e o faza.....cresc ei si scapa si de ea! Pune-i aleze de-alea pe care se schimba bebeii sub cearsaf si eventual da-i mai putine lichide seara.....sau poate il trezesti pe la 1-2 sa-l duci la baie...,.nu stiu...zic si eu!

pupici

Irda
cu Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Mav ce face Sebiutul tau? Eu mai citesc din cand in cand nazdravaniile lui. Esti norocoasa ca ai asa un copil. Te pup.

Danaflor03 imi pare rau ca ai fost atat de greu incercata de soarta, dar trebuie sa ai incredere ca soarta va fi de partea ta de data asta. E bine ca ti-ai luat inima in dinti si incerci din nou, aici sunt multe fete care au reusit si vei reusi si tu.

Monysorescu imi pare rau pentru pierderea ta. Ma bucur insa ca ai unda verde si poti incerca din nou si tin pumnii sa se intample minunea cat mai repede.

Fetelor va pup inca o data pe toate si iertare ca m-am intins atat de mult.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ete ca sa fiu io mai cu motz..mai cu motz..cumnata mea nu'i asaea a facut saraca in tinerete o gramada de avorturi..ca dehh nu vroia copiii..degeaba o tot bateam io la cap ca va regreta mai tarziu..degeaba..acu vrea si nu poate..danioci nu se streseaza..a zis..cum o vrea DD..asta e..daca fac.,.fac..daca nu..nu..si mie imi spune ca's "nebuna"ca tot continuivedeti ce cumnata am??
Aleeeeeee fereste'te ca dau cu ardei coptise pune??
catty da ce catzi mama la Buc?????ca io's din Craiovavino aci la dintzar ca la Bucale nu am pile..nu am
alinushca hi..hi..hi..ai avea si tu dreptate da deja se duse ziua si numai ai unde sa'l faci..na!!mainee fatooo..haii ca maine te las
cristy74lasa mama ca ma chinuie cu folos
danyyyyyyyyyyyyy pe unde umbliiii bagaboantooo
Lauricaaaaaa te pupppp
Lauuuuuuuu fugisi la unguri si nu spui?
Chantallllllllllll iar vrei mama sa;mi sparg palamanii?te puppp na!!
monysorescu,danaflor va puppp capuu sus..si inainteee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Katty ti-am trimis PM.

Cristy74 bine ai revenit. Sper ca te-ai distrat la nunta. referitor la prima intalnire cu verisoara gravida, te inteleg perfect. Cam aceeasi chestie a fost la mine cu prima intalnire cu nepotica. De fapt prima data cand am luat-o in brate la indemnul surorii mele. E ca o terapie de soc. Pe urma devina mai usor. Bravo tie fata frumoasa. Tin pumnii sa fie cu noroc luna asta.

Monysorescu, danaflor .Imi pare rau ca ati trecut si voi prin asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

MONYSORESCU, DANAFLOR, imi pare rau pt ca ati trecut prin aceasta durereEste bine ca acum incercati din nou si sunteti optimiste, sper sa ne aduceti curand vesti bune, ca e mare nevoie pe aici

CRISTY74, bine ai revenit.Eu...cu batranetealuna asta nu prestez pt bb, ca fac un tratament cu antibiotice si antiinflamatoare. In rest, incerc sa fiu optimista!!Bravo pt intalnirea cu verisoara, chiar e un pas mare spre vindecare.

LIANA, ca sa fiu eu cu un mot si mai mare, cumnata mea e de treaba, serios...nu toate sunt asa, v-o mai imprumut pe-a mea cand va e greuEa era prin 13-14 s cand s-a intamplat necazul cu mititelul meu, nu va mai zic ca nici nu puteam sa ii aud numele.
Mi-a trimis un mesaj, ca ma iubeste mult, si m-a inmuiat! Apoi dr i-a zis ca bb al ei nu are creierul dezv corespunzator, am fost distrusi, dar din fericire totul e bine...asa ca ma gandesc cat de aproape a fost si ea de nenorocire si ii iubesc tare mult, si pe ea si pe bb.

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Liana, esti delicioasa!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

din umbra in care am stat, sunt aici, nu am plecat niciunde, doar ca am fost foarte ocupata si abia am avut timp sa intru cate putin seara, sa citesc ce mai faceti si apoi repede sa fug in pat la odihna. Motivul lipsei mele a fost vizita parintilor mei si va rog sa ma ca nu am apucat sa anunt asta, ca sa nu credeti ca nu mai vreu sa scriu. O sa va scriu la fiecare in parte, asa cum fac de obicei, ca sa nu uit pe cineva.
remaliss incep cu tine, pentru ca mi-a parut si inca imi pare rau ca te confrunti cu probleme si cu sarcina, dar mai ales sufletesti. Sa stii ca nici care din fetele care ti-au raspuns sau care ti-au scris, nu au facut-o cu rautate, nici macar Ale, care de felul ei e putin mai rece, dar asta nu inseamna ca e insensibila sau rea, iar ceea ce ti-a scris, a fost ca sa te faca sa renunti la "aciditatea" care e de inteles, din cauza transformarilor hormonale prin care treci.Uite, imi cer eu scuze pentru ea, daca te-a suparat, desi stiu ca nu a vrut sa faca asta, ok?.Noi de multe ori am intrebat de tine pe aici, te intelegem ca nu ai avut cum sa scrii, mai ales fiind in spital, iar daca citesti din urma, o sa vezi ca ne-am gandit la tine toate si in continuare suntem alaturi de tine si iti dorim multa sanatate iar problemele sa se rezolve si sa fie bine cu -ul. Lasa tristetea care te face poate sa fii mai impulsiva, gandeste pozitiv, pentru ca iti va fii mai bine, o sa vezi.Iti tin pumnii sa revina toate lucrurile la normal, ca sa ai o sarcina lipsita de griji si probleme de acum in colo si multe ganduri bune sa ai.
Ale stiu ca e greu si pentru tine si ca frica e putin mai intensa decat sperantele ca o sa fie totul bine urmatoarea data.Ia cu privire la discutiile dintre tine si remaliss iti spun si tie ce i-am spu si ei, cu siguranta nu a spus cu rautate voita, hormonii bata-i vina, astia ne dau mereu bataie de cap si fara sa fim gravi, dar mai atunci, dar asta cred ca stii si tu, iar fiecare reactioneaza diferit la asemenea stimuli. Sper ca pe viitor, sa fim toate mai calme, pentru ca ar fi pacat sa ajungem ca tzatele din piata, sa ne certam sau contrazice de la prostii. si ganduri bune si sper ca nu te-am suparat cu ce am scris, nici pe tine, nici pe ea.
Laura Tizo bafta multa maine la echo si asteptam sa ne spui cum a fost.
Liana ce facusi mama cu dintii, mai ai mult de suferit? Cu programarea, te rezolva tanti aia, ca-mi vine sa ma duc s-o bat si eu, ca te tot amana, crede ca-i de joaca?
Michelle draga mea, ma bucur mult de tot pentru seara de sambata, meritai din plin , iar sotului tau, FELICITARI! din toata inima, ca stie sa aprecieze ce are langa el.Cum te mai simti?
musettepink in ce zi mai esti, mami? Sau am ratat momentul si scriu prostii ?
mav nu se stie niciodata, poate totusi nu ai ratat momentul, chiar daca nu te-ai gandit la asta....bafta multa la servici si rabdare, ca stiu ca esti supraaglomerata si stresata din cauza asta.
IreneCAM iaca, am revenit si iti trimit urgent niste butoaie cu optimism de la mine, sa te mai detasezi si tu macar putin, ca taare bine ti-ar prinde , iar babele, da-le-n spuma marii, ca si asa nu merita bagate in seama, mai ales cand spun prostii.
andreea16 ai venit de la medic? Ce face samburelul?

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

va deschid eu un capitol nou acuma si apoi gata las pe altcineva sa se ocupe, ca simt eu asa ca voi avea vesti bune de trecut.......michelle am eu asa o presimtire, va astept pe cit mai multe cu vesti cit mai bune!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106356

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput