Durerea unei pierderi de sarcina (34)
Raspunsuri - Pagina 27
alinushca spune:
alyx, ai dreptate, fiecare are crucea lui. si mai cred ca fiecare are dupa puterile lui de a o purta. mie mi se pare ca tu esti o femeie foarte puternica. intr-un fel sau altul vei fi foarte foarte foarte fericite cand dupa atata chin vei avea un copil in brate. nu stiu cum e ca eu nu am tinut unul niciodata. dar trebuie sa fie incredibil. si mai ales pentru cineva care a avut mult de luptat si stie sa aprecieze fiecare raza de bucurie. sa dea Dumnezeu sa fii mereu asa puternica si sa iti implinesti dorinta cat mai repede ca sa capeti mangaiere pentru toata suferinta asta.! 
IreneCAM,
multumesc mult pentru date. Dar m-am trezit cam tarziu. Synevo mi-ar da rezultatul in "maxim" 3 zile lucratoare, ori peste 3 zile pot deja sa fac test de urina. Toata lumea imi zice sa ma linistesc si sa astept. Doar ca eu am simptome de sarcina. Simptome de cilcu nu aveam decat cu 2-3 zile inainte de ciclu inainte. Deci nu cred sa fie CM. Poate am sa am o mare dezamagire sa ma linistesc si eu si sa stau in banca mea. Oricum, ma intelegi, daca nu simteam greatza de vreo 3 zile nu ma stresa asa tare sa imi fac testul. Sarumana oricum!
mav, ma bucur ca nu ai plecat desi spuneai ca ai mai fost tentata din cand in cand sa nu mai scrii. ma gandeam ca atunci cand intru pe forum am o senzatie de caldura. caldura pe care o au fetele de aici. si tu esti una dintre acele fete cu care ma simt "acasa" aici pe forum. ti-am mai multumit pentru articole? au fost foarte interesante! 
catty ....... poate ca nici mama ta nu a avut nenorocul unei pierderi de sarcina ca sa fie familiarizata cu durerea asta... mama mea este intre acelea care pe vremea lui ceasca facea avorturi... asa ca cu atat mai in derizoriu ia nelinistea mea. Si mereu imi zice ca unde ma grabesc ca nu am eu habar ce greu e sa cresti un copil. Dar eu simt ca este cumva "vocatia" mea sa am copiii (asa vreo minim 2-3).
Insa o inteleg. Imi dau seama de unde izvorasc replicile astea ale ei. Soacra ta insa 

!! A mea ma intelege in schimb. A pierdut si ea 2 sarcini spre finalul lor... Iar pe a treia (cea norocoasa) a dus-o foarte foarte greu pana la capat. Si tu nu ai ce face decat sa intelegi "nivelul" de intelegere al oamenilor care te ranesc cu replicile lor. Atata pot ei intelege. Poate nici tu sau eu nu am fi inteles chestiile astea daca nu treceam prin ele. Eu asa cred. Te pup mult si ma rog pentru tine 

mcrissa, blueeyes

Stie cineva ceva de Michelle a noastra ? ![]()
:) Sanatate!
alyx spune:
Multumesc fetelor ca ma intelegeti si ma incurajati. Conteaza foarte mult. In acest moment nu pot spune cu certitudine daca am renuntat la lupta, la ideea de a avea un copil sau nu. Doar ca incerc din rasputeri sa nu mai fac o obsesie, ca anul trecut. Nu va faceti griji pentru mine ca o sa supravietuiesc.
Katty imi pare rau pentru nasa ta si pentru sotiorultau. Lasa ca poate nu o fi asa de grav. Este bine totusi sa mergeti sa-l vada un doctor.
In ceea ce priveste faptul ca din aprilie nu-ti gasesti linistea, da-ti o pauza. Nu te mai gandi in fiecare zi la necazul tau. Incearca sa faci ceva ce stii ca-ti place pentru a te distrage. Orice. Hai ca o sa fie bine. Esti puternica si o sa gasesti in tine resurse sa treci mai departe. Sunt sigura.
catty spune:
ALYX, te inteleg cand spui ca nu stii ce sa faci. Asa sunt si eu acum. O parte din mine vrea sa incep sa iau AC, desi cu tromboflebita mea e aproape imposibil, sa termin tot chinul asta si sa ma decid sa adopt. Spre rusinea mea mi-e frica de adoptie, de ce va fi, de cum vor privi cei din jur asta, de cum o sa ii explic copilului ca noi nu suntem parinti lui naturali, de cat de receptiv va fi sotul meu la idee, etc. O alta parte insa ma indeamna sa lupt, mai ales ca nimeni nu ne-a spus in fata ca nu putem avea copii. Dr meu zice ca facem parte din acea categorie de cupluri la care sarcina apare mai greu, dar unde bucuria este mult mai mare.
Acum cine stie care este adevarul?
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Michelle81 spune:
Mai mai dar mult ati scris fetelor.
Remaliss-imi pare atat de rau sa aud ca te chinui atat,stiu cat iti este de greu dar trebuie sa te gandesti ca va fii bine,ai vazut in articolele de ieri cate cazuri au fost asa si toate s-au terminat cu bine,stiu ca nu e o incurajare pentru tine,pentru ca iti este foarte foarte greu...Sper din suflet sa te simti mai bine si bebika sa fie bine!Vreau sa stii ca tuturor ne pasa,ca fiecare fata de aici are un suflet mare si s-a gandit la tine,dar daca nu ai mai scris de mult timp,fiecare cred ca s-a gandit ca ne-ai parasit,iar mesajul tau de ieri a fost vazut mai traziu,sunt sigura ca toate se gandesc la tine si iti trimit numai ganduri bune!
Catty-of nu il inteleg pe sotul tau,poate ca ii este frica mai mult decat arata de aceea se comporta asa,nu stiu ce sa zic,trebuie sa insisti sa ii spui cat de mult iti doresti si ca numai un copil te poate ajuta sa iti revii putin...Nu stiu ce sa zic de soacra ta,e oribil sa ai o asemenea soacra dar nu trebuie sa te lasi in fata ei,tu esti mult mai puternica...ea nu are de unde sa inteleaga suferinta ta si dupa cum se pare nici nu se chinuie sa inecerce sa inteleaga,eu zic sa nu mai pui la suflet sa iti intre cuvintele ei pe o ureche si sa iti iasa pe cealalta asa e cel mai bine,fii egoista gandeste-te la tine si nu te consuma pentru cine nu merita...Si sa nu mai spui prostii de genul ca poate e mai bine pe lumea aialalta ca nu e asa...Si eu am spus de multe ori si m-am gandit ca ar fi mai bine sa ma duc acolo sus sa am grija de fetita mea,cel putin acolo sa fiu mama buna pentru copii mei daca aici nu am putut fii,dar draga mea Dumnezeu ne-a dat o viata pe care o traim doar o SINGURA data si trebuie sa fim recunoscatori pentru asta,sa traim chiar daca e greu,sa ne chinuim sa mergem mai departe cumva cumva a fi si la noi bine..Si eu ma simt imbatranita si obosita sufleteste dar ce pot face?Cat ma mai tin puterile mai lupt cand nu voi mai putea tot voi lupta cumva asa trebuie sa faci si tu si mai ales spune-i clar la sot si intreba-l de ce se comporta asa.Of imi pare rau de ce a patit sotul tau,sper sa nu fie nimik grav cu genunchiul!
Alyx-ma bucur sa mesajul meu te-a facut sa scrii,sper ca nu te.ai suparat pentru ceea ce am scris celor care nu au mai dat nici un semn de viata aici....Imi pare rau sa aud ca sotul tau are probleme,e foarte important sa fii alaturi de el in aceste momente.Nu se poate face nimik pentru imbunatatirea spermogramei sotului?trebuie sa fie ceva tratamente.Totusi e bine ca nu vreti sa renuntati ca va ganditi chiar si la adoptie...nu trebuie sa renuntati nicioadata la acest vis de a avea un copilas care sa va lumineze viata.M-am bucurat sa citesc ca incet incet incepi sa retraiesti normal,asta arata cat esti de puternica.Din pacate eu nu pot bloca acesta retraire a momentelor groaznice prin care am trecut,mi se pare atat de imposibil...retraiesc zi de zi si sunt uimita ca inca sunt aici,ca pot trai cu aceasta durere ce apasa pe sufletul meu zi de zi...
Blueeyes-of draga mea imi pare atat de rau ca ti-au venit uratii,cat am sperat ca vei pleca la odisee,stiu cat e de dureroasa acesata dezamagire,imi pare atat de rau draguta,sper ca ai reusit cumva sa treci de prima zi de cm...ce sa facem o luam de la capat ca altceva ce putem face?Nu trebuie sa renuntam chiar daca de multe ori simtim asta...Stiu te intrebi"dar pana cand"aceasta dezamagire,luna de luna...nu as stii sa iti raspund pentru ca asta ma intreb si eu....O sa fie bine,eu nu te las sa renunti si tot ajungem la odisee asta e sigur,cumva cumva ajungem noi...
Liana30-of sper sa scapi de dentist odata,ce fata cuminte esti cum mergi tu mereu la stomatolog...Ti-am trimis pm si ti-am povestit cum a fost ca am vazut ca nu ai apucat sa citesti ce am povestit.
Musettepink-intarzierea ta e cam lunga zic eu...mai bine ai merge la doctor sa vezi ce si cum decat sa stai asa sa te tot intrebi ce se intampla,41 de zile e cam multisor...Dar asa cum te simti?ai dureri sau ceva`?Nu cred ca o cescuta de cafea sau doua provoaca infertilitatea iar pe parcursul sarcinii nu stiu ce sa iti spun,eu nu am baut nici o picatura cand am fost gravida de frica sa nu ii fca rau la bebe...
Alinushca-ce zi esti?Nu te grabi cu testarea ca vei avea numai rezultate care mai mult te vor induce in eroare,putina rabdarica...eu cred ca la tine este sigur sarcina,ai atatea simptome si si cosurille care ti-au aparut sunt semn de sarcina,cat m-as bucura sa ne dai vestea cea mare!!Poti sa faci un test de sange sa vezi,desi sunt sigura ca esti gravidutza!Ce frumos ai intrebat de mine"Michelle a noastra" asa de mult mi.-a placut...
Idaira-stiam ca suferi in tacere....asta nu e bine,trebuie sa descarci sa spui ce simti ca altfel vei exploda asa intr-o buna zi.Nu mi-ai spus ce zi esti acum.Te rog nu mai suferi singura suntem aici pentru tine nu uita asta nicioadata...lumae din jur nu te intelege insa noi cat de cat intelegem ceea ce simti asa ca te rog eu ramai activa aici si nu mai sta singura cu durerea draga mea!
Baby.r7-greturi si ameteli zici ca ai,oare de la ce o putea fii?nu de la copilasii din burtika?ce zici?
Pepsi-cum a fost prima zi de gradinita pentru Dominik?cred ca tu ai avut mai multe emotii ca el...mama imi povestea mereu ca eu atata am plans in prima zi de gradinita ca nu m-a putut lasa acolo iar a doua zi nu am mai plans dar a plans ea saraca acasa de numa ca i se rupea sufletul sa ma lase acolo,cred ca asa ai fost si tu draga de tineCe face mititelul scum?Doarme noaptea ?Dar sanii ti-au trecut?.Ai dreptatea atatea fete nu mai scriu aici,au scris o perioada si apoi ne-au lasat asa fara nici o explicatie nimik...e alegerea fiecareia dar nu e deloc un gest frumos...Mai astept nsite poze noi cu familia ta minunata si frumoasa foc.
Cristina26-ce fetita scumpa ai,sa fie sanatoasa si sa creasca mare si cuminte.Si eu sper asa putin sa fie intr-un ceas bun.mersi ca te gandesti la mine!
Ale-nu stiu asa am simtit ca nu e loc sa povestesc cat de bine m-am simtit,mi.a fost teama ca poate supar pe cineva...asa este saracul s-.a chinuit de nu stiu cat timp sa imi pregateasca acesat surpriza minunata,m-am simtit ca o printesa...a fost atat de frumos,nici nu mai stie ce sa faca sa ma mai destinda putin,.in fiecare saptamana vine cu trandafiri si imi pregateste asa mici surprize si imi spune ca ar face orice numai sa nu ma mai vada asa de trista..Acum revenind la teste,eu sa stii ca nu ma grabesc chiar deloc,stau pana sambata duminika chiar daca nu apar pana atunci poate ma incumet sa fac un test dar inainte nici vorba,nu mai vreau sa vad o liniuta sunt satula de atatea luni!Eu am avut un cm de exact 28 de zile inainte de sarcian dar exact nici o zi mai repede sau mai tarziu,dupa nastere mi s.a dereglat,am avut si de 33 si de 32 si de 29 si de 28...e nasol asa,stiu...Ai fost la doctor?Nu ti-a spus nimik de aceasta dereglare?mie mi-.a spus ca e totul ok mai dureaza pana organismul revine la normal...Sper sa ti se regleze cat mai repede.Ai spus ca ai ovulatie in ziua 20?atat de tarziu?La un cm de 34 te-ai referit nu?of nu e de ajuns cat suferim ca ne-am pierdut copilasii,mai trebuie sa apara si dereglari si sa asteptam si atata pana ramanem din nou gravide?offfffffffff nu mai inteleg nimik!Imi pare rau ca ieri ai avut o zi proasta....Of stiu cum e si cu kg,eu am luat 15-16 kg in sarcina,si imi doream sa scap de ele(ajunsesem la 63 de la 47 circa) ca sa nu ma mai intrebe lumea cum merge sarcina dar din pacate tot nu am scapat de aceasta intrebare...acum am 52 dar cu burtika tot am ramas...
Danangie-dar unde esti?Tu ai fost atat de activa in ultimul timp,ce s-a intamplat?de ce nu ne mai scrii?sper din suflet ca esti bine!
IreneCam-ia spune la baba de ce esti tu trista ca asa aa citit?Vezi ca vine Liana si vai de capul nostru daca ne gaseste in butoi...Cum sa ma supar draguta ca ai pus linkul cu restaurantul?E atat de superb...
Mcrissa-si tu ai avut o zi proasta ieri?Dar de ce?Cum mai esti?Esti in perioada fertila nu?
Jojo-miha-mi.a fost dor de tine...sa stii ca nici mie nu prea imi face bine sa vad copilasi pe strada sau gravidutza insa sa va vad pe voi cele care ati indurat atat si care ati reusit sa stii ca IMI FACE BINE,imi da curaj...Eu stiu cat stres ai indurat zi de zi si inca mai induri pana in momentul cand iti vei tine fetita sanatoasa in brate...Nu stiu cum au putut sa faca acel geste fetele de la odisee anul trecut,eu cred ca atata ma luam de ele,vai de ele...of saraca de tine ai mai indurat si rautatea lor pe langa durerea ta..Eu nu cred ca trebuie sa iti faci griji ca nu misca atat de des micuta dar daca totusi esti nelinistita da fuguta la doctor sa vezi.Eu sunt sigura ca e totul in regula si va fii in continuare!.
Mav-ma bucur ca ai redevenit activa pe acest forum sa stii ca mi-ai lipsit.Nu am vrut sa te enervez dar am spus ca eu nu prea sper numai daca imi intarzie mai mult de 33 de zile(pentru ca am avut cm si de 33 de zile) si numai atunci fac test.Ai dreptatea trebuie sa fim multumite ca suntem sanatoase,intregi ca avem soti care ne iubesc atat.Imi pare rau ca te asteapat o zi plina sper sa ii faci fata.
Andreea16-imi pare rau ca nu mai mergi maine la medic,of dar cum au putut sa nu iti faca programare...of oricum e bine ca au loc saptamana viitoare.Mersi pt sfaturile tale in legatura cu mierea,sper sa nu ramana cicatrice ca voi arata ca stampilata pe frunte.Cum te mai simti?Cate saptamani ai exact?Sarcina usoara in continuare!
Dan-ny-iti tin pumnii si tie in continure,vezi ce faci sa ne dai vestea cea mare.
Cristy74-ce mai faci draguta?In perioada fertila?
L5845-unde esti?sper sa ne scrii cat mai curand ca ne este dor de mesajele tale.cum a fost perioada cu parintii tai?sper ca v.ati simtit bine!Cm-ul ti-a venit?ai inceput sa iei Duphaston nu?Sper sa iti vina sa poti face analizele necesare.
LauraIoana-ce mai faci fata luptatoare??Ce face puisorul din burtika?
Cristina-Ana-sper ca nu mai ai dureri,sper ca sunteti bine,ca puiutul creste si e sanatos.astept cateva poze nerbadatoare si cateva cuvinte despre"noua viata".
Teo2rina-ce mai faci?sper ca nu te obosesti prea tare.
Va pup dulce pe toate si pe care nu le-am amintint va pup!!
Despre mine ce sa va spun,sunt ziua 29 dar cred ca imi vin uratii ca am simptome....totusi asa un pik pik sper sa nu apara...ma tot duc la baie din 5 in 5 min sa verific...Doamne sa nu mai vina noua luni de zile...ce mai visez si eu...
Irda spune:
salutare!

Striga fetele astea frumoase si inimoase dupa mine....tre sa dau un semn de viatza, chiar daca eu sunt in butoi si butoiul pe apa la vale .....ca altfel, daca n-as da, as fi chiar nesimtita si nu prea imi sta in fire!
Vad ca s-au starnit ceva polemici pe baza mesajelor lui Remaliss...
Remaliss, .......fata draga si scumpa.....stiu ce inseamana sa-ti arda "buza" dupa un raspuns....o incurajare.....sa dai refresh de n la tz ori doar sa vezi un raspuns pentru tine care sa-ti mai ridice moralul oleaca, dar de aici si pana la a acuza fetele ca nu te baga in seama si ca nu le pasa daca scrii ceva de tine sau nu.....e cam cale lunga!
Uneori nu se scrie nici un mesaj cu orele....uneori se scriu 2-3 mesaje pe zi......depinde si de cat timp au la dispozitie fetele, daca sunt acasa, dar pot sa pun pariu ca fiecare fata este importanta pe acest topic! Stiu ca esti speriata, dar din moment ce tu ai facut tot ce era omeneste posibil sa pastrezi bebele asta (mers la dr., odihna), nu mai ai altceva de facut decat sa speri si sa ai credintza ca totul va fi bine!
Eu iti urez multa sanatate, sa incerci sa te odihnesti cat de mult poti tu si de restul va avea grija Doamne Doamne! Pupicei pentru tine si puiul mic!

Michelle, .......iubita, super sotz ai! Sa-ti fie sanatos si sa-ti mai faca surprize de genul asta!
Flavia,....... pupicei mamicii mele preferate de pe acest topic!
Dominic o sa se obisnuiasca la gradi in cele din urma! Stiu ca e greu, dar ei sunt adaptabili la nou mai bine decat noi! Galushca mea e la gradi de 1 luna de zile si din ce la inceput imi scanda in fiecare dimi...."eu nu vreau la gradi" acum ma intreaba in week-end....."da' noi cand mai mergem la gradi?"![]()
Ale,....... pupicei!
Ma bucur ca ai inceput sa scrii din nou dupa pauza aia!
Liana......moama da' mult iti mai este dat sa tragi cu dintii astia! Da Doamne sa termini cat mai repede si sa nu mai ai nevoie vreodata de alte "reparatzii capitale " in domeniul asta!

Cristina26.....ai o super fetitza, pupicei la amandoua!

Mirela.......imi pare rau ca nu fuse nici luna asta.....vorba fetelor ..bine ca macar vine....ai de unde o lua de la capat in fiecare luna.....e mai greu cand vine din joi in pasti!
Ma intrebai o data daca mai merg tot la Nayel......la el merg ca nu e vina lui ca am pierdut eu bebeii......asta e......ghinion de neshansa
....el ca dr a facut tot ceea ce se putea face si eu ca gravidutza la fel (nu stiu daca mai mult decat de a fi motz prezenta la dr in ziua 29 din 28 a ciclului sa-i confirme ecografic sarcina si sa ia tratament de sustinere cand abia de-mi iesisera testele pozitive, mai puteam face si altceva pentru sarcina din martie)
!
Multa bafta luna viitoare!

Mav....pupicei!
ce mai face Cata?
Alinushca.....s-ar putea sa fie bebe, mama!
Eu am simtit ca s-a intamplat ceva cu corpul meu la 4 zile de la ovulatie si contact sexual......de le intrebam pe fete.....o fi-n-o fi......ori e si sunt eu mai "sensibilicoasa", ori nu e ....si tre sa-mi fac loc de cuib pentru pasarelele migratoare pe care le simtzeam shoptind...e bebe...e bebe...
s-a dovedit ca am simtit bine....poate o fi si la tine intuitzia aia de care ne tot acuza barbaztii c-am avea-o!
Abia astept sa te felicit!
Catty......, mama....nu mai zic nimic de cei din jur! Da si tu ignore si mergi mai departe!
Mie imi vine al meu cu o bomba aseara......cica cumnata-mea e gravi in 4 luni si nu ne-a zis nimicutza.....nu stiu de ce o fi procedat asa....o fi avut motivele ei, dar parca m-a pocnit cineva cu pumnul in stomac cand am aflat.......eu o tot intrebam daca a ramas....ca incercam amandoua sa ramanem inca de la inceputul anului si ea schimba vorba....sincer.....as fi preferat sa aflu mai devreme, nu asa.....hodoronc tronc ca-i in 4 luni......sunt curioasa cand avea de gand sa-mi spuna....cand o vizitam la spital c-a nascut??!!!
Ma bucur tare mult pentru ei, ca isi doreau al 2-lea copil apropiat de varsta cu fetitza, da' m-am simtit oarecum "tradata"....nu stiu daca intelegeti, ce naiba e in mintea mea acum!
Imi pare rau de nashica ta, sa dea Doamne Doamne sa se recupereze in timp! Iar de sotz.....ceasu' rau - pisica neagra...ca nu stii ce naiba sa mai spui.....sa speram ca nu-i grav si o sa se vindece repede!
Hai ca faci haz de necaz.....poate acu' il prinzi pe sotz daca trebuie sa se odihneasca la pat pentru lovitura la picior
!
Iar telefonul, sa-l stapanesti sanatoasa.....cred ca si pe mine ma paste cumpararea unuia nou de Zapp.....ca ala pe care il aveam e acum "cel mai curat telefon din Bucuresti"....tocmai l-am scos din masina de spalat....ca troncanea ingrozitor (cum a ajuns acolo.....habar n'am ca zau ca am controlat hainele inainte sa le bag la masina
)
Pupicei

Alyx.......sus inima, femeie! Totul se rezolva in viatza...intr-un fel sau altul! Pupicei

Musette......pupicei si tie, iubita!

Hai ca m-am intins ca pomana Tziganeasca!!!
Pupicim toate fetele, fara exceptie!

Irda
cu
Daria 13 iulie 2005
Poze Daria 
catty spune:
MICHELLE, stiu ca ai dreptate si ca ar trebui sa reactionez, dar ma uit in jur si vad numai lucruri fara sens. Plus ca mi-e dor de tatal, bunicul, unchiul si cel mai bun prieten al meu care sunt in Ceruri si tare as vrea sa stau la o barfa cu ei. Ce ma doare este ca mi-am pierdut credinta si uneori simt ca nu mai simt mai nimic pt sotul meu. Daca imi spunea cineva anul trecut ca o sa ajung in stadiul asta, nu l-as fi crezut.
IRDA, si eu am spalat un Nokia in masina. Frumos este ca dupa ce s-a uscat a mers bine mersi si nici cartela nu a avut nimic. Nu stiu ce l-a apucat sambata sa se strice cand am dat cu el de pamant. Mama lui de telefon. Eu am aflat de cumnata-mea ca e gravida de la soacra ca ea nu mi-a spus ptr ca nu vorbim decat strictul necesar. Poate ca stiind cat te chinui cumnata ta nu a vrut sa mai puna sare pe rana. Cine stie ce e in mintea oamenilor?
ALIX, daca vrei ceva sugestii pt un tratament naturist pe care il poate lua sotul tau, sa imi spui. O sa iti dau "reteta" folosita pt consortul meu.
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
alinushca spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Despre mine ce sa va spun,sunt ziua 29 dar cred ca imi vin uratii ca am simptome....totusi asa un pik pik sper sa nu apara...ma tot duc la baie din 5 in 5 min sa verific...Doamne sa nu mai vina noua luni de zile...ce mai visez si eu

:) Sanatate!
IreneCAM spune:
MICHELLE, eu eram trista ca aparusera iar discutii pe aici, dar acum ca s-au aplanat lucrurile sunt happy! Multam de intrebare. Am niste emotii cat casa,
sa fie bine luna asta pt tine.
IRDA, nu fi suparata pe cumnata...uite, eu nu am anuntat decat pe la 12 saptamani, dupa eco, ca aveam iminenta de avort si ma durea sufletul la gandul ca o sa ma intrebe lumea ce s-a intamplat...Cine stie ce motive o fi avut, poate nici nu voia sa te supere...
Spiridusha:))
Liana30 spune:
sunt in zona![]()
coc la ardei..
da revin ..![]()
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
mcrissa spune:
michelle ma bucur ca ai scris, ca stateam ca pe ace.si mai mult ma bucur ca ai venit cu o veste buna.iti doresc din suflet sa fie un samburel in burtica
irda oare avem aceeasi cumnata sau asa sunt toate?ca eu am aflat de cateva zile ca e insarcinata in 18 saptamani si va avea o fetita.si pentru mine a picat ca o bomba si nu am putut sa ma bucur pentru ea din tot sufletul,cu toata ca merita.
si eu am avut o perioada in care nu suportam gravidele care aveau burta cum o aveam eu cand am pierdut sarcina.daca o aveau mai mica sau mai mare era bine.dara daca era cam ca la mine imi venea sa plang.pana la urma a functionat autoeducatia si am scapat de sentimentul ala ciudat.mi-am spus de multe ori ca daca e gravida alta fata nu-mi ia locul meu si ca trebuie sa ma bucur pentru ele.si sunt mandra de mine ca am reusit, poate si ca timpul a fost de parte mea ca au trecut deja 9 luni de cand am pierdut sarcina.
liana
iar esti cu
????
Cristina in asteptarea mormolocului