Durerea unei pierderi de sarcina (34)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Pai ma pitesc, ca nu de cuvintele grele ale lui remaliss mi-e mie, ci de supararea voastra.

Si, da, azi am avut o zi extrem de proasta, caracterizata prin cinism si malitiozitate. Parca am fost in filmul "liar, liar". Azi n-am avut capacitatea de a minti. Inclusiv de a minti frumos, de a ocroti pe ceilalti... am spus exact ce aveam pe suflet si nu stiu cum naiba s-a facut ca mi-au iesit in cale numa' d'astea mai vechi, adica adunate in timp. Si-am turnat tot!

Am scaparat flacari pe nari toata ziua. Asa furioasa ca astazi n-am fost cred ca niciodata. Nu incerc prin asta sa ma scuz sau sa explic ceva, pur si simplu asa am fost azi si nu doresc nimanui.

Plus ca am fost minata de o dorinta stranie de a face dreptate cu sabia celor care (culmea!) nu se considera nedreptatiti. In cazul remaliss, m-a suparat la culme ca v-a acuzat de ignoranta! Auzi, pe voi!

Io de mine nu mai zic nimic... Sint in ziua 7, cu ovulatie in ziua 20, deci iar s-a dus in balarii CM meu. De-aia le ziceam la fete sa fie fericite macar cu un CM regulat. Ca dupa ce ca nu ramin gravida, am si ovulatie rara, daca e si aia. Un lucru bun e ca m-am apucat de Pilates, daca tot nu ramin insarcinata, macar un corp frumos sa am. Ca de dat jos, tot mai am vreo 4 din cele 6 (hai 7) pe care le-am luat la ultima sarcina.
Ma oboseste chestia asta... pune kg muuulteee, pierde sarcina si apoi chinuie-te sa le dai jos ca n-ai ce face cu ele. Imi vine sa urlu uneori. Fiecare grem in plus imi aminteste prin ce-am trecut, asta apropo de starile lui Michelle, care nu-mi straine nici mie... Asa ca acu ma dor burtile si picioarele si ma misc ca lupu'. Asta fac.
Apropo de ziua asta mizerabil, astazi pe la 2, cind eram in focuri mai aprige si pe la birou, ma loveste inspiratia: se pare ca cea mai naspa zi e luni 27, si nu vineri 13, cum se crede. S-a facut mai demult un studiu si la aceast mareata concluzie s-a ajuns. Am facut calculu' si pina in octombrie la anu' am scpata de zile d'astea. Uf!

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si paru?paru ????cum il mai ai???
nu daaaaaaaaaaa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Liana30

si paru?paru ????cum il mai ai???
nu daaaaaaaaaaa

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Parlit, bre, parlit...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Crdeam ca de paru din nas intrebi, ca ziceam ca am scos flacari pe nas toata ziua.

Io arat cam www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=1119243624&size=l" target="_blank">asa, mai nou. Aia cu oki de vacuta din mijloc. Sper sa se vada, ca nu ma descurc neam cu flicr asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ete ca nu ma gandii sa te intreb de paru din nas..dehhhh daca's baba
chiar ma intrebam cum bree sa;l aibe parlit?????acu vazui..offff imi luasi o piatra de pe iminavb lu nepoatamea
fatoooo nu trebuia sa'mi spui ca esti cea din mijloc..ca io stiam..te gaseam dupa ochiisi dupe paru parlit din nas
v'am pupat fuggg in pat ca mor de dintziii

editai ca uitai sa va zic ca nu'mi puparati si mie nici una dintziiiina!!na!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

liana te-as lua si eu pe la mine cateva zile, ca tare plina de optimism si de voie buna mai esti
azi am avut o zi tare proasta, am vazut ca si pe forum e furtuna si am zis sa stau cumintica in banca mea.
ale
flavia cum postezi un mesaj, cum caut sa vad daca ai poze noi cu strugureii.asa-mi place sa ma uit la pozele lor
cristina26 am vazut pozele si sunt superbe.cel mai mult imi place cea "Domme family".le-ati facut cumva la un studio foto?iar Ingrid parca e o mica printesa dintr-o poveste

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara! Of se pare ca subiectul asta nu mai este ce-a fost odata,uni se supara ca nu sunt bagati in seama,uni sunt invidiosi ca alti au reusit,nici nu stiu daca sa mai scriu sau nu,sincer imi doresc ca toate sa ramaneti gravide ,dar am ajuns sa ma rog macar una sa ramana sa nu mai simt asa aiurea.Niciodata nu am scris ca eu voi lipsi o perioada ca nu-mi face bine ce se scrie aici,eu cred ca acest subiect daca ar fi existat numai pt momentele deprimante,doar ca sa plingeam pai sa ma ierte Dumnezeu dar cred ca multe o luam pe aratura sau eram la 2 metri sub pamant.Nu vreau sa fiu rea dar eu cred ca astefel de persoane le urasc pe cele ca mine care sunt gravide,si sa va spun de ce ,eu dupa ce am nascut nu suportam sa vad femei cu copilasii,imi venea sa le dau in cap si sa le iau bebelusii,cred ac toate am trecut prin asta ,dar eu as vrea sa mai cred ca am si depasit acele momente.
La mine la odisee eu nu am incercat sa ma integrez deoarece anul trecut cand am anuntat ca mi-a murit printesa fetele au zis sa nu se mai vorbeasca de mine,m-am simtit groaznic desi ma simteam...........si mi-a fost frica sa mai incerc sa scriu,si dupa cum stiti nici aici nu prea mi-am exprimat sentimentele legate de sarcina,deci pot spune ca nu am fost cu inima deschisa pt a nu rani anumite persoane,le doresc tuturor sa fie insarcinate ,dar nu doresc nimcnui sa traiasca spaima mea ,inca o data ma repet nu e usor dupa 4 pierderi.
Eu nici acum nu sunt bine,retin apa in organism ,acidul uric nu e bun,deci nu sunt chiar de invidiat.
Acum ma ia si pe mine Ale la rost !O seara placuta va doresc!

Mihaela 32+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

jojo, draga mea, stiu ce simti cu spaima-n sin am stat si eu 9 luni, si mie mi-a venit de citeva ori sa nu mai scriu cind eram gravida, si acuma mi-a venit, dar tin prea mult la fete s-o fac. este ff urit de la fetele de la odisee, sa le fie rusine daca au facut asa ceva! pe mine si cind am nascut acuma fetele de la fosta mea odisee s-au bagat sa ma incurajeze, m-au incurajat mai tare ca cele de la actuala mea odisee, dar asta-i alta poveste! ale(pe care, ca tot sintem la ora adevarului, si sint si eu ca si liana cu gusa si capusa, mi-a venit s-o paruiesc ptr furtuna creeata aici de dinsa cu schimbarea subiectului)are dreptate ca sa primesti ceva trebuie sa dai!cind e una din noi la pamint hopa sarim toate sa o ajutam, dar ea care e la pamint la rindul ei si ea trebuie sa ajute pe alta care e la pamint!cel putin asta e prietenia, nu merge numa intr-un sens. hai, ca nu mai ai mult si-ti vei tine bebeul in brate si veti fi ff fericiti, si vor incepe alte frici si spaime, dar va fi frumos!

ale, unde sint kg alea in plus!? ca eu si cu ochelarii pa ochi si nu le-am vazut?!dupa mesajul tau nu ma mai deranjeaza asa tare kg in plus! vroiam sa te intreb ce mai face ciinele?(poate o poza cu el?)

mcrissa, lasa ca vad ca este cerere, am sa mai pun poze noi, chiar am facut de curind!te pup sa treaca ziua proasta

lianooooo, pai nu ma auzisi ca pupasi dintii matale?stiu ca e naspa, ca am dintii falsi mai multi decit ii am pe ai mei prin gura, si sint din 2000 asa ca ma astept sa cedeze.....

hai va pup fetelor, nu mai fiti suparate

am uitat sa zic ca am vazut si placut pozele lui cristina26, arati f bine si micuta e o scumpa(ma intreba dominic cum va cheama, si cind i-am zis zicea ca pe tata?)

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mai fetelor, ce-i cu voi? Reusesc si eu sa intru, de abia la ora asta, obosita, cu intentia de a va scrie si... dupa ce am citit ultimele pagini, mi-a pierit tot cheful....
Mie nu mi-e teama nici sa recunosc atunci cand am gresit si sa cer scuze, nici sa-mi afirm/confirm pozitia in legatura cu orice subiect.

In primul rand, Ale iti trimit multi pupici, eu cred ca am inteles ce-ai vrut sa zici si sincer, simt ca si tine. Ai fost dura, dar ai spus adevarul... De multe ori m-am simtit aiurea sa scriu aici cate ceva despre mine (din dorinta de a nu va parasi, caci orice as face, mereu intru aici sa citesc, chiar daca nu am timp sa scriu) si sa primesc mereu sprijin, desi eu nu am reusit de fiecare data nici macar sa le raspund fetelor care mi-au scris un cuvant bun, darmite sa mai incurejez la randul meu sau efectiv sa raspund fiecareia in parte, asa cum mi-as fi dorit si ar fi fost frumos si corect...
Deci, din acest punct de vedere, chiar inteleg de ce ai simtit nevoia "sa ne iei apararea", in fata santajului emotional (asa am perceput si eu gestul respectiv)....
In alta ordine de idei, eu ma bucur ca ai iesit din carapace si ne-ai scris in ultima vreme si ma bucur ca in sfarsit ti-a venit cm si sper din tot sufletul sa fii bine si sa ti se-ntample din nou minunea de-a ramane insarcinata si apoi de-a avea un copil sanatos!
Te-ai tuns, fata frumoasa? Sau fac eu o confuzie? ...Da' parca aveai parul lung, asa-i?

remaliss, iti inteleg disperarea, stiu foarte bine cum e sa vezi pete maronii si sangerii... si mai rau, cheaguri de sange... Stiu si cum este sa te simti singura, stiu cum e sa nu-ti simti nici macar familia aproape, dar zau ca nu mi-au placut deloc ultimele tale doua mesaje! Ai jignit-o pe Ale in mod grosolan si e mare pacat! Tu ar trebui sa gandesti numai de bine, sa te incarci cu ganduri pozitive si sentimente frumoase, nu sa te lasi prada disperarii si sa-i ranesti pe cei din jur, atunci cand tu suferi...
Probabil ca o sa ma urasti ca-ti spun asta acum, dar daca sarcina aceasta nu e ok si pur si simplu nu e sa fie, n-o sa fie, orice ai face tu si orice ti-ar spune cei din jurul tau. Pana la urma, puterea o poti gasi doar prin credinta ca va fi bine, ca D-zeu exista si are un plan pt tine, iar pe D-zeu il vei gasi numai in inima ta!!!
Eu, sa fiu in locul tau, nici n-as sta pe scaun, la calculator, as sta intinsa in pat si as citi o carte, doua, trei, noua, cate este nevoie, pe de-o parte sa-mi acord repausul fizic necesar, pe de alta parte ca sa uit de gandurile rele si sa ma linistesc, pe de alta parte, sa-mi hranesc si sufletul.... Daca vrei sa lupti pt sarcina aceasta, lupta din toate puterile si pe toate planurile: nu numai in plan fizic, ci si in plan psihic si in planul sufletesc!
...Faptul ca ai greturi este un lucru bun, inseamna ca hormonii de sarcina sunt in crestere, ceea ce este extraordinar! Nu esti nici prima si nici singura gravida care slabeste in primul trimestru de sarcina. Si nu esti nici prima si nici ultima femeie care are pete maronii in timpul sarcinii...
...Probabil ca n-o sa-ti pice deloc bine ce ti-am scris, desi intentia mea este buna, vreau sa te trezesti si sa infrunti realitatea!

jojo_miha, eu chiar ma rog pt tine inca de cand am citit despre ceea ce-ai patit, la aspirantele de Cta (cand inca nu scriai aici)! Doamne, cine ar putea sa te invidieze!? Nimanui nu i-as putea dori sa treaca prin cate incercari ai trecut tu...si chiar mi-ar placea sa ne vedem si sa te ajut cu orice as putea! Nu am insistat cu ideea de a ne intalni, pt ca n-am vrut sa te simti aiurea, pt faptul ca eu deja am un copil sanatos... iar tu... de atatea ori ai patimit..... Tare, tare mult iti doresc sa fiti ok si tu si bebelusa si mereu ma gandesc la voi cu Gand Bun!

Mirelush, sa nu-ti para rau ca a inceput un alt ciclu! Ia incearca luna asta sa ai o viata "normala", bucura-te ca esti intreaga, sanatoasa, ca ai cm regulat (cum zicea Ale), ca ai un sot care te iubeste (altele n-au nici macar partener!)! Schimba-ti dieta intr-una mai sanatoasa, apuca-te de sport, dormi mai mult, plimba-te, du-te la coafor, fa ceea ce-ti place, fa ceva pt tine, pt voi ca si cuplu, mai da-o-ncolo de suparare si goneste cat mai departe stresul!

Michelle, e valabil si pt tine ceea ce am scris mai sus! In primul rand, mai lasa introspectia si ia lucrurile asa cum vin, bucura-te de viata! Eu am avut dureri de burta, de spate, sanii usor tensionati atunci cand trebuia sa-mi vina cm la toate sarcinile si totusi, cm a intarziat, iar testele de sarcina s-au pozitivat. Sincer, ma enervez cand citesc ca tu stii inca din ziua 23, ca o sa-ti vina cm in ziua... 33... Zau asa, nu poti fi sigura... incearca sa ai mai multa rabdare, ca altfel tu singura iti faci rau!

Flavia, of, ce-o fi in sufletul tau, stiind ca Dominic a plans, a suferit la gradi... Asa se intampla, e tare greu pt pui sa se desprinda de mama, mai ales cand numai mama l-a ingrijit (eu am fost efectiv bolnava anul trecut cand l-am dat pe Sebi la gradi, el urla acolo, iar eu boceam toata ziua acasa)... Vor trece si momentele acestea grele si va fi bine pana la urma!

Lau-Meli, unde-ai disparut....?

ireneCAM, irinabobe, cristina_ana, cristina_26, cristy, danangie, irda, della, laura, teo, chantal, oana, andreea, alinushca, madlen, liana, mcrissa, catty, myry, musette, danny, idaira, roxana, pe toate va pup si va strang in brate! Scuze ca nu mai sunt in stare sa va scriu in parte, e foarte tarziu, sunt foarte obosita, am avut o zi grea, simt lipsa somnului (am fost la o nunta sambata asta si duminica, pe zi, n-am apucat sa dorm, ca m-a luat fii-miu de "proaspata").... si inca ce saptamana pliiinaaa ma asteapta... de abia astept sa treaca aceste zile!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput