Durerea unei pierderi de sarcina (34)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

aici pe toate testele de sarcina iti da procentul de eroare, ca mi-am luat eu un test si zicea ca e bun 4 zile inainte, si apoi scria in mic de fapt procentul de eroare, si daca faceai cu 1 zi inainte sa-ti vina era un procent de 60%.....asa ca mare pacaleala ca e bun cu 4 zile.....

irina, imi pare tare rau stii nu?!of, cu durerile astea, bine ca n-a durat mult!hai capul sus, si spor la treaba, de cind am nascut mi s-a schimbat ciclul, dupa chiuretaj iar a fost aiurea, si acuma inca n-a venit!

mcrissa,

catty, schimba-ti nr de tel, si da-l pe lista rosie, asa scapi de soacra!mama ei!

michelle, si parerea mea este ca n-ai suparat chiar pe nimeni, ma bucur cind esti mai bine! te pup tare, nu trebuia sa-ti schimbi mesajul!galeria de la mine ptr tine, continuaaaaaaaaaaaaaaaa, stii nu?!dominic e prima zi de gradi, a plins si mi-a rupt sufletul, dar se va obisnui, david e bine, tare cuminte, creste, ieri am fost la safari la animale, tare bucuros a fost dominic, cu alergia cica e bine, am vorbit cu medicul, ca macar nu mai e de tip 1 dinala periculos ci de tip 4 si va trece

musette, a venit Cm-ul?da, eu beau cafea,am baut si gravida una mica pe zi, si acuma una minca dimineata!

remaliss, chiar daca vestile nu sint ff bune, ma bucur ca ne scri!si eu am slabit la inceput, si uite ca e ok acuma!va fi bine, sanatate multa, ma tii la curent da>

michelle, si mie mi-e dor de unele fete care nu mai scriu aici!din diferite motive, chiar am vazut ca trebuie sa nasca si vivela, imi pare tare rau ca nu mai scrie, si nana, sta sa nasca, nici della,hair,ladymina, irda, din proaspetele mamici(ileana, mari, nu mai prea scriu, ....idaira, laura, care ne scriu mai rar, irlandeza, bibi,ella......mi-e dor de voi fetelor!

danaangie, drum bun, sa reveniti 3!

michelle, pune miere de stup pe arsuri!

alyx, ma bucur ca mai scri!va doresc sa reusiti in demersurile de a avea copii

myry, pe unde esti ce faci

mirelush, imi pare tare tare rau, nu am cuvinte! sint alaturi de tine, te pup tare, dar nu dispera ca uite andreea a asteptat atita si a fost recompensata

liana, pupici pa dintii falsi!

idaira, ma bucur cind scrii, nu suferii in tacere!ei, stai ca ma concentrez eu sa visez asa una zesy cum ai zis tu!

baby, sanatate!

remaliss, acuma am ajuns la celalalt mesaj, pai eu am mai intrebat de tine, fara raspuns! cum sa nu ne pese.....eu, am intrebat de tine, si pe michelle am intrebat-o ce si cum, daca are vesti!nu spune prostii, ca te bat asa gravida cum esti!hai te iert ca esti gravida, nu uita ca noi stim ce e disperarea!si eu am slabit ca vomitam tot acuma cu david, si medicul mi-a zis ca el se bucura ca asta e semn bun, si lui andreea ii e tare rau si la fel zic eu e semn bun! hai lasa panica, vei fi stresta pina la 12s!sensibila esti, iar motivatia foloseste-o la ceva bun, cum ar fi sa te relaxezi, sa lasi gindurile negre, sa te incarci de pozitiv, hai capul sus, te pup si alyx are dreptate

alinushca, cofeina crezste tensiunea, eu, sint hipotensiva de cind ma stiu, si acuma am 50/80 si de aia bag o cafea ca altfel cad pe jos.si asa e, trebuie sa tinem cont de toata cafeina pe zi ce-o bagam sub toate formele(cafea, cioco, ceai, suc)3-5 portii/zi zic medicii si cartile.

va pup pe toate, fug sa calc haine

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

quote:
Originally posted by remaliss

Dar, cui ii pasa??????? In fine...E atat de usor sa ignori un mesaj trist sau sa ne inghitim cuvintele de incurajare...Retractez acest mesaj , precum si cel anterior, scris de prisos, si ma retractez si pe mine de aici...Absenta mea s-a datorat unor motive spitalicesti, iar azi nici nu stiu de ce am scris ...M-a durut cand am citit ca doar o singura persoana am sensibilizat prin disperarea mea, dar nu se va mai repeta, promit...Si asta pt ca ma retrag. La ananghie omul are nevoie de un cuvant de incurajare, de un sprijin...In fine, sunt poate prea sensibila, dar motivata...

Alina 7+

Remaliss, draga mea, asta se numeste santaj emotional. Nu e prima data cind o faci dar nu ti-am spus nimic niciodata si fetele au fost foarte dragute si te-au sustinut de fiecare data. Numa' ca azi am o zi foarte proasta si replica ta chiar m-a enervat de data asta.

Tu nu prea scrii aici si nici nu dai dovada de cine stie ce emaptie pentru probelemele celorlate fete... Arunci cite o bomba si astepti sa fii coplesita cu incurajari si pupaturi. Daca cumva dupa 5 postari nu-ti zice nimeni nimic, te superi si nu te sfiesti sa arati asta. Chiar ti se pare ca fetele te ignora? Nu crezi ca exagerezi putin cu atitudinea ta?

Pina la urma, comunitatea de aici, virtuala,asa cum e ea, functioneaza dupa aceleasi reguli ca in orice prietenie. Nu poti sa te superi ca nu vede nimeni din prima ca ai revenit si ceri IMEDIAT sa devii polul atentiei in conditiile in care problemele grupului au evoluat, adica si restul feteleor au probeleme.

Eu inteleg ca esti speriata, ca ai avut probeleme, dar acum imi pari mai bine, judecind dupa mesajul tau de la odisee ede acum doua saptamani:
quote:
Originally posted by remaliss

Randunicilor, ma reprimiti printre voi? Am avut o perioada mai lunga de absenta...Nu a fost prea bine pana acum cu sarcina, dar de cateva zile totul pare ca reintra in normal...De fapt, nu reintra, ci intra! Nu ma mai plang de acele secretii maronii, rosii pe alocuri, au mai trecut, dar inca perioada critica nu a trecut...Sper ca va fi totul ok, iar de data asta duc sarcina pana la capat!
Am citit ca va e greata...Aoleu, am aceleasi simptome! Abia ca mananac, iar ce mananc aproape ca dau afara. In loc sa pun pe mine, slabesc! Sper sa nu fie chiar atat de rau!!! Ma chinui ingrozitor sa mananc!! Ui,plec la wc, sa dau la rate...Offfff!!
Sarcini usoare noilor gravidute!
Alina 6+

Te rog eu, poarta-te mai frumos cu fetele. Sint si ele trecute prin multe, trec si acum prin multe suparari si tristeti si ai putea gasi SI TU un cuvint bun pentru ele, nu numai ele pentru tine. Iar tu, drept raspuns, spui ca nu mai intri aici...

Iar o sa-mi zica fetele ca sint rea si cinica, dar zau asa... Nici eu nu particip constant la discutiile de aici, dar nici nu am pretentia sa ma "strige" fetele si nici sa nu cada pe spate de ingrijorare cind apar din senin cu o problema...

Grow up!

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Dragele mele,
Imi cer scuze ca nu am apucat sa intru atat de des aici pe cand mi-ar placea.
remaliss sper ca totul sa fie bine. Nu te supara pe mine ca nu ti-am raspuns. Trebuia sa iti scriu ceva, nu am sa ma scuz doar am sa imi cer iertare. Te pup si sper ca totul va fi bine. Ai incredere ca va fi bine.
Mirelus imi pare atat de rau ca esti z1. Abea astept sa ne spui ca . Sper din tot sufletul ca va fi curand.
Michelle no , sunt numai ochi si urechi. Sper sa fie intr-un ceas bun.
Flavia ce faci draguta mea. Ce fac printisorii?
Liana30 ce iti mai fac dintisorii?
Va pup dulce pe toate.
Am pus poze noi cu Ingriduta.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Mai scriu repede ceva, pina incep sa zboare rosiile in capu meu c-am fost rea c-o gravida speriata.

Lui Michelle vreau sa-si spun ceva: Nu stiu de ce ti s-a parut tie nepotrivit mesajul tau aici, in conditiile in care cu toatele te-am indemnat sa retraiesti acele momente pe care le-ai trait cu sotul tau in seara aia. Nici o vorba de-a noastra nu face cit a facut gestul lui. Iti dai seama cit a muncit bietu om sa faca toate pregatirile alea? ca n-a rezervat doar o masa la un restaurant, ci a fost cina romantica d'aia de nu vezi decit in filme. Super!
Cind am citit cum ai petrecut, mi-am spus in gind (si cred ca si celelalte fete au gindit la fel), Uf, Michelle e pe drumul cel bun! sa-i traiasca sotul care a facut ce trebuia! Ca noi deja aproape ca nu mai stiam ce sa-ti spunem sa te faci sa te simti mai bine.
Desi n-o arat, mi-esti draga tare si ma doare cind te doare. Ajutorul a venit exact de acolo de unde trebuia, cu cuvintele si cu gesturile care trebuiau facute. O sa mai spun o data: Sa-ti traisca sotul o mie de ani!

Acu, daca tot m-am apucat, zic repede, ca cine stie cind mai intru dupa ce ma certati.

Michelle si alinushca, mai aveti putintica rabdare cu testele, ca va amarati inainte de vreme. La prima sarcina, am facut un test simbata ( nu stiu ce zi era) care a iesit negativ. Am jelit tot weekendul, am mai stricat niste momente frumoase linga sot, m-am purtat ca o infertila mizera. Vazind ca intarzie, luni, am facut alt test care a iesit foarte pozitiv. Deci...

Doamnele cu Z1, incercati sa faceti din asta un lucru pozitiv... E bien ca aaveti un CM cit de cit regulat. Stiu ca-i greu, dar io mi-am dorit luni de zile sa am si eu un ciclu regulat, sa stiu si eu ca dureaza fix 28 de zile si nu 34-40 .

O sa vedeti cit de repede trece timpul si o sa puteti incerca din nou. Acus, acus, vin si io sa va tin de urit...

Cu toata inima mea rece, io va pup.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Ale, nu stiu de ce te-ai obosit sa-mi scrii , ca tot nu am citit decat 2-3 randuri!!! Cand am vazut ce aberatii scrii, am abandonat, pt ca imi faci rau, si mai mult rau!!!! Cum poti scrie atat de grosolan cand cineva e la ananghie?????// Sa-ti fie rusine!! Scriu rar? Pai, ai citit? Am fost in spital, sau nu stii romaneste???? Oricum, nu sunt singura pe care ai jignit-o, am mai citit si eu pe parcusrsul acestei teme destule...Pe bune, nu-mi raspunde, scrii degeaba!!Cine iti da dreptul sa ma ataci? Vezi ca ai mai alungat de aici fete...Mi se face greata...
Flavia, scumpa mea, stiu ca te-ai gandit la mine...Sa stii ca m-ai incurajat mult cand ai spus ca si tu ai slabit...Sunt disperata, dar incerc sa ma linistesc.
Michelle, Alyx, IreneCam, Baby_r, Cristina26, Alinushca, va multumesc mult pt incurajari.Sa stiti ca mi-au fost de un real folos! Sunteti minunate!

Alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

sunt cam trista!!!mey, mey, mey, pleca Liana si io'te ce-i de capu' nostru...gata, nu mai fiti suparate una pe alta, bre!

Eiiii, io trec peste si scriu urmatoarele:

ALE, mie imi placi, cu tot cu inima ta "rece".Hehe, ma pitesc cand ai o zi proasta . Hai, acu' propun sa o iertam pe Remaliss, e tare greu cand esti disperat si nu-i nimeni care sa inteleaga, care sa te incurajeze...ca de'asta scriem toate pe aici!
Deci io nu dau cu roshii, dau un si te rog sa ne mai scrii.

REMALISS, nu fii asa suparata, nu cred ca Ale a vrut sa fie rea. Draga mea, cel mai important e sa ai grija de tine acum, da? Spune-ne cum esti si ce a zis dr. Flavia are dreptate, multor gravide li se intampla sa nu ia in greutate sau chiar sa slabeasca, pana se obisnuieste organismul cu "grefa". Lasa ca o sa iei tu in greutate apoiiii...Io tot insist sa-ti iei cateva zile pt tine, daca iti permite serviciul, face minuni relaxarea!

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Si pentru ca toata lumea si-a exprimat regretul ca draguta de Michelle a sters mesajul, io ca un monstruletz le sunt va dau linku', poate ajungeti prin tari straine, sa stiti unde sa mereti!http://www.sirenetta.at/ fff frumusel, eu l-am retinut sa il arat sotului. Pey, daca nu-i vin lui idei, i le induc eu

Mergi la inceput

MICHELLE, nu te superi, nu?

Unde e toata lumea, io sunt singura pe forumu' asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

irene, esti o fata tare buna si tu stii asta!

ale, stiam eu ca ne iubesti in felul tau!deci asa arunci bomba si apoi te pitesti?!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

breee sa fie supararea mea de vina?
deci Alepot sa te pup da? pt mine nu esti nici rea nici cinica..si nici inima "rece"n'ai vb lu Irene..iar io sa mor de moi piti cand ai o zi proasta..din contra te zgandar pana numai potisi chiar de ma faci stii tu cum io tot te iube..asta vrusai sa spun asa ca introducere...sa mai spun ca de multe ori imi vine sa vin acolo la tine?????? sa te strang in brate rauu..rauu..da cate odata sa scot si ??????ca stiu ca iti mai trebe si tie cateodata chiar de nu te arati..io simt hai ca numai spun..tac..tac
remaliss mama nu stiu daca tu ma sdtii pe mine..da io ce am gusa'n am si'n capusaio iti spun adevaru..io vazui cand scrisasi tu da vazui ca te grabeai sa pleci asa ca ma gandiii..las fata sa plece linistita la dc..apoi intru mai p'a sara sii spun ce am de spus..pot fi io condamnata ca nu te bagai in sama???acuu pe buneee..daca da..ia coleasi daaaa..te pupp

apropoo nu mai stiu cine ma intreba de dintii..doamneee sa nu va suparati ca nu va raspundla fiecare in parteee
deci mai am..mai am..vreoo 3 dinti de plombat..unu de pus si o lucrare pe partea stanga jos...sunteti lamurite?????

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput