Durerea unei pierderi de sarcina (34)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Liana imi pare rau ca te doare iar dantura.................mai ai mult la dintar?
sa treca durerea la fata!!!!!!!!
Michelle pai bine mai eu intru acum sa citesc unde ai fost cu sotul si ce vad......................nici un mesaj?
nu-i corect...............eu inca astept.........sa vad ce surpriza ti-a pregatit.........
fetele cu z1 imi pare rau pentru voi , dar nu va pierdeti speranta va rog.
remaliss ai grija de tine si de bebe.............si te asteptam cu vesti de la dr.
o sa intru putin diseara sa vad ce ati mai facut..........
eu azi nu ma simt deloc bine..................
imi este foarte rau si nu am descoperit inca de la ce imi este asa..........
devreme imi era greata......pe urma am papat si am naspa rau de tot....
si de dimineata o tot tin asa: mananc putin si de parca as fi mancat mult.....
fug sa ma intind pe canapea in birou la sefa mea ca simt ca se invarte biroul cu mine.
poate intru mai incolo.......

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Dar, cui ii pasa??????? In fine...E atat de usor sa ignori un mesaj trist sau sa ne inghitim cuvintele de incurajare...Retractez acest mesaj , precum si cel anterior, scris de prisos, si ma retractez si pe mine de aici...Absenta mea s-a datorat unor motive spitalicesti, iar azi nici nu stiu de ce am scris ...M-a durut cand am citit ca doar o singura persoana am sensibilizat prin disperarea mea, dar nu se va mai repeta, promit...Si asta pt ca ma retrag. La ananghie omul are nevoie de un cuvant de incurajare, de un sprijin...In fine, sunt poate prea sensibila, dar motivata...

Alina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

quote:
Originally posted by remaliss

Dar, cui ii pasa??????? In fine...E atat de usor sa ignori un mesaj trist sau sa ne inghitim cuvintele de incurajare...Retractez acest mesaj , precum si cel anterior, scris de prisos, si ma retractez si pe mine de aici...Absenta mea s-a datorat unor motive spitalicesti, iar azi nici nu stiu de ce am scris ...M-a durut cand am citit ca doar o singura persoana am sensibilizat prin disperarea mea, dar nu se va mai repeta, promit...Si asta pt ca ma retrag. La ananghie omul are nevoie de un cuvant de incurajare, de un sprijin...In fine, sunt poate prea sensibila, dar motivata...

Alina 7+

Scumpa, cu siguranta ca esti sensibila si mai mult ca sigur ca esti motivata. dar nu cred ca a ignorat cineva mesajul tau. Eu una l-am vazut. Si, probabil ca nu crezi, dar m-a durut deznadejdea ta. daca nu am scris nu inseamna ca te-am ignorat. Doar ca uneori, in fata durerii celor din jur, nu stim totdeauna cum sa reactionam. M-am tot gandit ce sa-ti spun, am retrait ziua aia de 30 martie cand mi s-a spus ca sarcina mea s-a oprit din evolutie. Si mi-am dat seama ca nu stiu ce as fi vrut sa mi sespua atunci. Asa ca nici eu nu am stiu ce sa-ti spun acum. Si probabil ca asta este si cazul celorlalte fete. Nu trebuie sa te superi pe noi.
sa stii ca eu intru rar sa scriu pe forum, motiv pentru care fetele nu isi amintesc tot timpu de mine dar asta nu ma deranjeaza.
Incearca sa fii tare chiar daca e greu. trebuie sa ai grija de tine si sa lupti pana la capat pentru copilul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

REMAAAAAALISSSSSS, ce copil obraznic!!!!!Da' te iert, ca esti graviduta!!Sper ca lucrurile sa mearga spre bine, dr meu mi-a zis ca fiecare sarcina are o perioada critica, poate la tine aceasta este...Este foarte greu si stresant, dar incearca sa fii optimista...iei ceva pt dureri? No-spa stiu ca e bun. Ce zice dr de petele alea maronii? Te mai duci la serviciu? Zici ca ai fost in spital, ia-ti cateva saptamani de concediu, sa stai linistita, fara efort, fara stres...Doamne-ajuta!

ROXANA, sa nu fie o colica biliara, te doare ceva sau numai...

MIRELA,

ALYX, ce frumos ai scris, mi-au placut mesajele tale si imi place cum gandesti

MUSETTE, eu mai beau cate o cafeluta, stiu ca in cantitati mari e contraindicata...ce sa zic, cand beam 1 l pe zi, normal ca se vedea, tot incercam sa raman gravi si...nimmic.

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

IreneCam

Musette nu cred ca o ceasca de cafea pe zi e asa o nenorocire. Nu cred ca in limite normale, te impiedica sa ramai gravida. De altfel, eu cred ca toate obiceiurile care ne afecteaza fertilitatea o fac doar in masura in care si noi facem abuz de anumite chestii. Cum ar fi abuzul de cafea, de tigari, de diverse alimente. Asa ca, eu zic sa stai linistita din acest punct de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Remaliss, hai nu te supara. Daca nu pentr noi, atunci mai bine pentru bebe caruia sigur nu ii place cand esti suparata. Din pacate eu nu mai prea stiu ce ai mai facut ca nu am mai intrat la odiseea de martie-aprilie. Speram sa intru si eu acolo dar nu a fost sa fie. Daca e cu sangerari maronii din cate stiu eu, nu e semn rau. Decat daca dureaza mai multe zile la rand (3-4.. ?). Si eu astept cu sufletul la gura sa aflu ce ai facut la doctor. Sper ca ai un doctor bun. Unul din aceia care nu se grabesc (cum a fost la mine) sa te bage la chiuretaj fara sa cerceteze situatia... Iti tin pumnii! Si te rog, cauta sa te relaxezi un pic pentru bebe

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

remaliss iubita te rog sa nu fi trista.
sunt sigura ca inca nu au citit mesajul tau.
de aceea inca nu a scris nimeni.
sau poate ca nusi-au gasit cuvintele sa te incurajeze.
te rog sa incerci sa nu te superi pe nimeni.
ai grija de bebe si de tine si stai cat mai mult in pat.
stiu ca atunci cand o femeie e gravida e mult mai sensibila, dar incearca sa nu te superi pe fete.
si sa nu aud ca nu mai scrii, ca sincer chiar ma supar.
una e sa nu intri ca te simti rau si alta e sa nu intri ca esti suparata.
multi sa iti treaca supararea.
IreneCam nu ma doare nimic .doar imi simt stomacul ghem....si cum pap ceva.....
nu sunt stricata la stomac, nu am dureri sau altceva.

ROXANA

Mergi la inceput

Musette, 41 ?? Daca e o dereglare hormonala, poate mai bine ar fi sa mergi la medic sa vezi ce zice. Poate ai nevoie de putin ajutor ca sa iti revii la normal. Si eu am avut ciclu de 43 de zile luna trecuta (dupa chiuretaj) desi in mod normal e de 32-33... In cazul asta tinem pumnii sa vina uratzii ? Ca daca era sa fie bebe ar fi trebuit sa iasa deja pozitiv, nu? Depinde desigur si cand ai ovulat. NU ai fost atenta la asta, nu? Eu stiu ca am ovulat in ziua 16 (durere specifica+test .
Cafea nu beau. M-am lasat din excess de zel! Nu din teama de infertilitate. Dar si pentru ca e proasta rau cafeaua de la munca! Asta nu inseamna insa ca am renuntat la ciocolata
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

ALINUSHCA, ce e cu ciocolata? nu e voie???mie imi place muuult!!si mananc zilnic!

Spiridusha:))

Mergi la inceput

eeee... e vorba ca atunci cand bagam in noi cofeina, fie ea si sub forma ciocolatei, se accelereaza pulsul, creste tensiunea si asta il afecteaza direct pe bebe. in mod normal in timpul sarcinii si mai ales in prima parte scade mult tensiunea mamei (daca era mai mare inainte) ca sa il ajute pe bebe sa se dezvolte in ritmul lui.
de aia nu ar fi bine sa consumam cofeina in timpul sarcinii.
si apoi am vazut copii nascuti din mame "drogate" cu cafea... genul de copii care tremura incontinuu si nu-si gasesc locul si nu au stare... nu imi doresc asa ceva

Mergi la inceput