Durerea unei pierderi de sarcina (34)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Catty, imi pare rau sa citesc ca ai picat in butoi.. Nu pot sa cred ca soacra ta poate fi atat de insensibila. Ea crede ca tu nu iti doresti copii? Poate ar fi mai bine sa incerci sa nu o mai asculti, sa o eviti cat mai mult. Starea aceasta nu iti face bine de tot. Cat despre sotul tau, nu stiu ce sa zic, el crede ca copiii se fac stand si uitandu-va unul la altul???E normal sa lasi lucrurile sa curga, dar cand incercati de atata timp fara rezultat, trebuie sa fiti totusi atenti la perioada fertila. Incearca sa discuti cu el, sa il iei cu binisorul, si poate ar fi bine sa mai faca o spermograma.

Michelle, ce-ti veni sa stergi mesajul de sambata? Mi s-a parut atat de frumos, ai un sot minunat! Ma bucur ca ati petrecut asa de bine. Cat despre arsura, eu zic ca va trece, pune neparat crema de galbenele. Este cicatrizanta si foarte indicate in astfel de situatii. Sigur gasesti la un plafar si la voi. Sau miere, si ea este foarte buna. Nu mai merg maine la medic, m-am enervat tare. Am dat azi tel sa vad daca totul e in regula cu asigurarea si nu apaream programata. Aveau datele mele in sistem, dar nici un fel de programare. Si-au cerut scuze si ma duc saptamana viitoare ca nu mai aveau nimic liber.

Liana, ce-ti fac mama aia la dentist???Ca dureaza de ceva timp…Sper ca esti bine, da?

Mirelus, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna aceasta. Te imbratisez tare sis per din tot sufletul ca luna viitoare sa fie cu noroc.

Musettepink, eu nu cred sa afecteze cafeaua fertilitatea. Nu am mai auzit pana acum. Eu nu beau, nu am baut niciodata, in schimb am fumat mult… Si sa stii ca fumam si luam si pastile anticonceptionale pe vremea aia si am inteles ca aceasta combinatie nu e buna deloc. M-am lasat de cativa ani de tigari, iar de pastile acum 3 ani si jumatate cand am hotarat sa facem un copilas.

Remaliss, multa sanatate va doresc, tie si lui bebe. Ma rog pentru tine sa fie totul bine! Sa nu te mai gandesti ca nu ai sensibilizat pe nimeni, eu sunt sigura ca toate fetele de aici sunt alaturi de tine.

Roxana, sper sa te simti mai bine. POate ai mancat ceva care ti-a facut rau?

Cristina26, Ingriduta este atat de frumoasa! O scumpa, iti vine sa o mananci! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!

Spiridusha, si eu retinusem numele restaurantului! Am navigat pe site-ul lor pentru ca mi-a placut.

Ale, te inteleg perfect cu greutatea, eu la prima sarcina am luat 5 kg in 3 luni!!!! Mereu am fost slaba, mergeam la aerobic saptamanal, aveam mare grija de mine. M-am simtit si eu groaznic dupa ce am pierdut sarcina, mai ales ca eram asa plinuta de zici ca tot insarcinata eram. Si din cauza stresului pe care l-am trait in acea perioada nu puteam sa dau un gram jos, chiar daca ma infometam…Doar dupa ce am reusit sa ma linistesc un pic am fost in stare sa dau jos. Foarte bine ca faci Pilates, am facut si eu pe aici, mi-a placut. Imi pare rau ca ai avut o zi asa proasta…Sper ca cea de maine sa fie mai buna.

Jojo Miha, mi se pare atat de urat gestul fetelor de la odisee…Iti doresc sa treci cat mai usor peste ultima perioada a sarcinii. Ai trecut prin atata suferinta, eu nu cred ca cineva poate sa fie invidioasa pe fericirea ta.

Flavia, draga mea, ma bucur ca mai ai timp si de calcat! Eu una nu mai am chef sa fac nimic, as sta numai in pat…La gatit am cam renuntat, nu mai suport mirosul de mancare. De abia astept sa vina mama la mine (peste o luna si jumatate) sa ma rasfete un pic. Si sotul ma rasfata tare, doar ca el e plecat acum si sunt singurica….Dar ma descurc eu!

Mav, un pentru tine!

MA culc si eu in sfarsit ca sunt cam terminate de oboseala. Va pup te toate.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Nu aveti idee de cand bantui prin casa ,nu misca bebe si am mancat ciocolata si am baut Cola ,dar nu s-a sinchisit sa ma loveasca ,a msicat asa un pic ,de abea astept sa vina saptamana viitoare sa ma duc sa programam cezariana.
Mirela imi pare rau ca nici luna asta nu a fost sa fie.
Michelle poate ,poate luna asta.
Mav si Flavia multumesc mult pt vorbele frumoase,dar chiar nu mi se pare corect sa se recurga la aceste "santajuri emotionale " cum le-a zis Ale ,nu te simti bine la acest subiect nu mai scrii si gata .Mav C-ta asta nu e asa de mare nu se stie cand ne vom intalni.

Mihaela 33+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

IreneCam am inteles ca cea mai buna ciocolata si cea mai sanatoasa este cea neagra dar nu multa lume o agreaza.Nu cred ca face rau daca e consumata in cantitati normale pt ca stiu ca este un bun afrodisiac ceea ce pt noi aspirantele e mana cereasca.....Un !

Alyx si toate fetele care m-au lamurit in legatura cu cafeaua va multumesc si va pup.Acum parca mai cu placere beau putina cafea dimineata cand stiu ca nu face chiar asa rau!

Alinuschca inainte sa raman insarcinata am avut cm-ul la 45 de zile...deci mi s-a mai intamplat sa intarzie atat ,mai astept cateva zile pana trec de alea 45 cand sper eu sa-mi vina si daca nu se intampla merg la dr ca nu mai am liniste!Ziua ovulatiei nu prea pot spune cand a fost ( daca a fost) dar dupa ce imi va veni o sa incerc si eu testele de ovulatie Minut.Tu cum mai esti?Nu mai ai rabdare nu?Ceva noi simptome?

Jojo-miha mai ai putin si iti vei tine printesa in brate,sunt sigura ca ai trecut prin clipe foarte grele, nu e usor sa o iei mereu de la capat.Eu si sunt sigura ca toate de aici, ne bucuram pt tine si tu esti un exemplu pt noi ca se poate dupa ploaie sa rasara si soarele pe strada noastra!Iti doresc din tot sufletul sa ai parte de o nastere cat mai usoara si sa te bucuri de minunatia ta de fetita!

Pepsi ce mai faci?Ce fac prichindeii?

L5845 unde esti?Te astept cu vesti!

Baby r un

Andreea 16 ce face bebe?Ai fost la dr?

Mav,Irinabobe,Cristina26,Cristina ana,Chantal,Ale,Catty,teo2rina,Myry,Idaira,Liana, va pup pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

JOJOMIHA, chiar voaim sa te intreb cand te programeaza, stiu ca tu si sotul ati fi vrut pe la 37s, nu mai e asa mult daca ma uit la semnatura. Nu stiu de cine zici tu ca te invidiaza...stai linistita si mai scrie-ne despre tine. Si mie mi s-a intamplat sa nu miste bebe de seara pana a doau zi la pranz, apoi am mancat ceva cald si topaia de numa...Stiu ca e greu, incearca sa nu te ingrijorezi si sa-ti pastrezi optimismul, au mai ramas 4 sapt pana la marea intalnire!!

Revin sa va mai scriu, acum tre' sa fug, ca am treabaaaaa multa

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata dragele mele,
Ieri nu am mai apucat sa scriu seara pt ca a venit sotul si am plecat sa cumparam telefon. Sambata eram tare agitata si mi-a scapat telefonul lui din mana si s-a spart. Plus ca s-a dus naiba si cartela, asa ca ieri a trebuit sa rezolvam problema. Si cum se apropie ziua mea, m-am ales si eu cu mobil nou si inca un abonament, ca deh….. nevasta e in stres si in draci si nu tre sa o contrazici. De ce imi trebuie 2 abonamente, nu stiu, dar de ieri sunt fericita posesoare a unor facturi “micute”. Aseara sa vezi si sa nu crezi. A fost de acord sa facem prostioare, fara sa comenteze. Mama zici ca mi l-au clonat aia peste zi, nu alta. De i-ar tine DD obiceiul pana lunea viitoare, poate as avea si eu o sansa luna asta.
ALYX, la noi nu e problema ca se blocheaza, ci pur si simplu nu vrea. I se trezeste la viata luptatorul, dar el zice ca nu are chef. Daca nu se trezea “micutul” nu ziceam nimica, dar asa……………..
BABY_R poate ca starile tale sunt semn bun. Te astept cu vesti bune cat de curand.
REMALISS, scumpo, vezi tu nu suntem insensibile. Nu stiu cat de mult ai suferit tu pana acum si cat ai luptat pt un bebe, dar majoritatea fetelor de aici sunt trecute prin furcile iadului si chiar si asa incearca sa se ridice si sa mearga mai departe. Nu cred ca ai dreptul sa spui asta, oricat de suparata ai fi. Eu ultimele 2 sarcini anul asta le-am pierdut la 7 sapt, asa ca te inteleg, dar citind ce scrii ma vad pe mine si ma apuca pandaliile.
MICHELLE, sper ca te-ai mai linistit dupa cina de care ai avut parte. Sotul tau saracul incearca sa faca imposibilul ca sa te scoata din butoi, si poate da DD si chiar va reusi.
LIANA, nu vrei sa imi dai si mie curaj sa merg la dintar. Mi-e o frica de ei de nu se poate.
ALE, nu te-am mai vazut de mult asa de suparata. Sper ca azi esti mai linistita. Si ca sa vorbim de CM dat peste cap, la inceputul lui iunie a venit la 27 de zile, apoi in iulie a venit la 14 zile, in august la 23, si acum om vedea cand se vor ivii musafirii.
JOJO, poate ca bb e mai lenes in perioada asta. Ai cumva probleme cu tensiunea? Am o prietena careia din cauza tensiunii nu ii misca bebita si mergea si in 4 labe ca doar, doar s-o trezi. Stai linistita ca va fi bine, vei vedea. Cat despre celalalt aspect, cred ca uneori, fara sa vrem nutrim gelozie fata de alte femei care raman gravide, mai ales acelea care nu vor copii sau care raman din prima luna de incercare. Este omeneste, mai ales daca tii cont de toate problemele pe care a trebuit sa le infruntam toate pana acum.
PEPSI, cum mai sunteti iubita? Sper ca totul este ok.

Pupici tuturor si o zi buna va doresc

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Neatza tuturor,
Eu nu m-as pune acum sa ma bag in seama. Simt ca discutiile de ieri seara au fost mai mult adresate celor cu state vechi pe forumul asta. Asa ca va si atat!

Musette, ma gandesc ca e foarte posibil sa fie si la mine ca la tine din cauza dereglarilor hormonale (sunt plina de coshuletze pe piept ). Desi daca ar fi sa judec dupa testul pozitiv de ovulatie la 15 zile de ciclu, ar veni concluzia logica "daca vin uratzii, ar trebui sa vina la timp". Eu intr-adevar nu mai am rabdare. Mai ales ca ieri am avut simptome de ciclu (care ar trebui sa vina abia Sambata-Duminica) si cam de Duminica incepand am avut usoare stari de greatza (eu in mod normal nu sunt deloc gretzoasa ). Asa ca eu zic: ori e o dereglare maaare ori e bebe!
Mama mea de dimineata cand am intrebat-o cum era la ea cu sarcinile (ca ea a ramas de mai multe ori) si cu greatza nu a gasit de cuviinta decat sa imi zica "IAR esti insarcinata??" .......
Din tot ce mi-au povestit fetele mi-a venit si mie mintea la cap si inteleg ca cel mai bine ar fi sa astept pana Vineri-Sambata macar ca sa imi fac testul. Dar oare oi reusi?

Michelle, ce faci draga mea? Toate fetele de aici te iubesc! Mi-a facut placere sa citesc mesajele lor pentru tine!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

U ! U ! Dar daca mi-as face betaHCG-ul acum (ziua 28 din 32-33) s-ar vedea ceva ?

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Alinush da chiar nu mai ai rabdare....Hcg arata clar cam la minim 11 zile de la fecundatie....daca nu mai poti si numai poti...da-i bice ca acu si eu stau ca pe ghimpi....iti tin pumnii, dupa simptome ar trebui sa fie bebe....
In legatura cu mama ta...ce pot sa zic,a mea considera ca sunt prea tanara pt un copil dar eu consider ca e momentul potrivit asa ca hai sa nu le mai bagam in seama si sa ne vedem de treaba!!!!!!
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyx spune:

Buna scumpelor
Nu stiu ce mama ciorilor se intampla dar la mine cam pica netul si nu prea reusesc sa scriu.

Ale ma bucur sa te "revad". Sunt de acord cu ceea ce ai spus si sincer, mie nu mi se pare ca ai fi nici rece si nici cum ai mai spus tu. Si... ti-am vazut si eu poza. Moamaaaa ce faina esti. Si tanara. Sper sa ne mai scrii, sa ne tii la curent cu ce ti se mai intampla.

Jojo incearca sa stai linistita si o sa fie bine. Mai un pic. Referitor la ceea ce spuneai tu, probabil ca toate am trecut prin senzatia aia de invidie si durere cand vedem cate o gravida. Imi aduc aminte ca anul trecut ori de cate ori vedeam o gravida mi se punea un nod in gat si nu mai puteam sa respir. Ca sa nu mai spun ce crize faceam cand mai aflam de cate o prietena, vecina sau cunoscuta ca e gravida. Si, Doamne.... era cam cate una in fiecare luna. Anul asta vad ca parca nu-mi mai apar atatea gravide in cale. Iar cand mai vad cate una, parca nu mai sufar asa tare. Cred ca am cam dat in nesimtire

Katty ma bucur ca ai avut o seara frumoasa. Hai ca o sa fie bine si pentru noi intr-o zi. Intr-un fel sau altul. Iar pe sot ia-l incet. O sa vrea si singur pana la urma. Chiar daca pare un cliseu idiot, fa eforturi si macar pentru o perioada scurta nu-i mai vorbi despre bebe si toate alea. Distrage-i cumva atentia de la problema asta si se va da pe brazda. Eu asa cred. Dar cel mai important, agata-te de orice ca sa iesi din starea de tristete si depresie.

Liana ca sa mai atenueze un pic durerea de dintzuci. Stiu ca e nasoala rau. Dar ai trecut tu si prin mai rele. Sigur supravietuiesti si de data asta.

Mav observ ca ai un program incarcat si chiar pare sa-ti placa ceea ce faci. Dar ai grija scumpa, ia-o mai usor, nu te surmena.

Remaliss sper sa se rezolve o data problemele si sa te poti bucura de sarcina in liniste. Sa ne tii la curent.

Michelle81 tu nu mai spui nimic? Unde ai disparut. Frumos gestul sotului tau. Draga mea cred ca ai toate motivele pentru care sa lupti din rasputeri cu tristetea si depresia. Ai un sot care te iubeste, este in permanenta alaturi de tine, face tot ce poate sa te simti un pic mai bine. Asa ca fruntea sus. Si daca nu o fi sa fie luan asta, candva va fi. Cu siguranta.

Flavia, Cristinele, va pup si eu si, sincer, va invidiez. In sensul bun si frumos al cuvantului, sa nu ma intelegeti gresit.

Despre mine nu am ce sa va povestesc. Au trecut 5 luni de cand am pirdut sarcina. Nu am mai ramas gravida. date fiind problemele noastre nici nu cred ca voi mai ramane prea curand. Sunt intr-o perioada in care incerc sa-mi gasesc cat de cat un echilibru, incerc sa nu ma mai gandesc la nimic din ceea ce ma face sa sufar. Incerc sa stochez toate amintirile dureroase undeva intr-un colt al mintii de unde sa le pot controla mai usor. Luna asta m-am decis sa iau pauza. In octombrie voi incerca sa fac o inseminare sa vedem ce iese. In paralel cred ca vom demara dosarul pentru adoptie.
In rest, nimic notabil. Va citesc zilnic si va multumesc ca existati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

ALINUSHCA, eu stiu ca analizele de sange sunt mult mai relevante, au dat fetele mai demult valorile corespunzatoare sapt de sarcina...tu chiar nu mai ai rabdare, nu?

uite ce am gasit aici:http://www.locateadoc.com/articles.cfm/search/478

Weeks from the Last Mentral Period (LMP): Amount of hCG in mIU/ml
3s: 5 - 50
4s : 3 - 426
5s :19 - 7,340
6 s:1,080 - 56,500
7-8 s:7,650 - 229,000
9-12 s:25,700 - 288,000
13-16 s:13,300 - 254,000
17-24 s:4,060 - 165,400
25 - 40 s:3,640 - 117,000

Eu vad ca de la 3 sapt de sesizeaza cresterea...poate nu ar fi rau sa mai astepti. Fetele cu mai multa experienta, voi ce ziceti??

Spiridusha:))

Mergi la inceput