Durerea unei pierderi de sarcina (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Alinushca-testul l-ai facut mult prea devreme asa ca nu te baua pe el...zic eu!Mie ar trebui sa imi vina maine sau marti daca ar veni la 28-29 de zile,acum nu stiu ce sa zic,mi.e frica sa imi fac sperante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Iote aicea statistica: http://www.fertilityfriend.com/Faqs/When-can-I-expect-a-positive-HPT-if-I-am-pregnant.html

Macar de-ai avea si tu putintica rabdare...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Multumesc Ale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata fetelor. la mine nu a mai fost cazul de test ca deja z28 s-a transformat in z1. cmul meu a venit acompaniat de dureri de mijloc si de burta de credeam ca ma urc pe pereti ceea ce nu am mai patit din copilarie. si a tinut doar doua zile si alea foarte slab cantitativ asa ca nu pricep ce naiba se intampla. de la avortul menstrual cmul meu e din ce in ce mai redus si nu stiu ce naiba sa fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata dragele mele,
Ma bucur sa vad ca majoritatea dintre voi sunteti mult mai linistite sufleteste. Este un pas important.
Eu sunt la fel de stresata si nervoasa. Nu imi intra nimeni in voie, imi vine sa urlu non-stop si nu gasesc o cale sa ma ridic si sa merg mai departe. Stau si ma gandesc ca mai am putin si fac 27 de ani (adica la inceputul lui septembrie) si au trecut deja mai bine de 4 ani de cand incercam sa avem un copil si degeaba. Anul asta nu am chef sa sarbatoresc pt ca nu am ce. Va trebui sa gasesc o cale sa scap de familie si sa fiu lasata in pace.
Rau este ca nu mai am cu cine vorbi. Toata lumea imi spune ca sunt obsedata si ca e timpul sa inteleg ca nu se poate si gata. Ma gandesc chiar sa imi anunt sotul ca daca pana in ianuarie 2008 nu raman este cazul sa accepte ideea de adoptie. In parte este si vina lui si nu pt ca are spermograme mai putin bune, ci pt ca exact in perioada fertila gaseste de anul trecut de cand cu prima inseminare, mereu cate un motiv sa nu facem si noi prostioare. De fapt crede ca o data pe saptamana sambata este de ajuns. CM-ul vine in septembrie pe 13,zi cu ghinion, si la 4 zile de la aniversarea zilei mele de nastere.
Va las acum ca sunt la munca si iar bocesc si nu vreau sa ma vada lumea asa.
Sa aveti o saptamana cat mai linistita
Va pup pe toate

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

fetelor ce-i aici?s-a umplut butoiul de la ploaie si ati cazut in el?vreti sa scot eu bata?

eu sunt cam nervoasa si tare irascibila.nu stiu daca e de la ploaie sau de la altceva.ieri am fost la ziua nepotelului si cineva cu care nu ma vazusem de mult m-a intrebat ce-mi face copilul.nu stia ca am pierdut sarcinasi toti erau cu copii, cu jucarii, alergau dupa cineva, numai noi nu

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Mcrissa, cred ca vremea de afara ne face irascibile si ne impinge in butoi. Eu de ex azi noapte nu am putut dormi deloc. M-au trecut toate transpiratiile si am avut o stare de cacao.
Pe tine te intreaba ce iti face copilul, si pe mine soacra-mea ma suna cand stie ca sotul nu e acasa sa ma intrebe cand am de gand sa ii fac lu fi-su un copil si sa mi-o ridice in slavi pe cumnata-mea ca e gravida si ce fantastica e ea.
Lumea e rea si nu are pic de compasiune. Parerea mea.
Haide fruntea sus, ca poate va fi bine si pt noi candva

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

CATALINA,stiu cum e sa n-ai chef de sarbatorit. Io mi-am inchis anul acesta telefonul de Sf. Maria, m-au apucat bazdacii si nu voiam sa aud pe nimeni. Hai, capul sus, ca vei gasi o solutie...primul pas zic eu ca este sa prestati in perioada fertila, poate reusesti sa il faci pe sot sa inteleaga ca nu trebuie sa o ratati. Ai grija de tine si nu mai pune la suflet ce zic altii si ce li se intampla lor. E greu, dar numai asa te poti proteja si poti sa iti gasesti un echilibru.

MCRISSA, pe mine ma intreaba si acum, dupa 6 luni, daca am baiat sau fata, ma termina. Dar sunt sigura ca o sa avem si noi o gagalice dupa care sa alergam, nu se poate altfel!!!

Fetele cu testul!!!!Aveti grija ca imi iau avant sa va trimit direct la odisee!!!Tin pumniiiiiiii!!!!!

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

CATALINA, acum am citit al doilea mesaj al tau. Soacra atata poate...offf, ce oameni!!!!Poate gasesti un mod mai taios sa-i spui ca deocamdata e problema voastra, daca nu poate sa fie un sprijin, macar sa taca. Deja asta nu mai e lipsa de compasiune, e rautateCe m-am enervat!!Evita subiectul copii cand te intalnesti cu ei, schimba vorba, fii nesuferita, adu in discutie problemele lor, poate asa te vor slabi.

Spiridusha:))

Mergi la inceput

IRENE, am incercat de toate cu soacra mea in ideea de a ma lasa in pace. Anul trecut inainte de a face HSG am pus-o la laptop si am lasat-o sa citeasca tot. Parea ingrozita de ceea ce urma sa patesc, numai ca minunea nu a durat decat 3 zile. Si mai ales acum de cand fi-sa e insarcinata, ma omoara psihic. Rau este ca si sotul meu moare in fundul sor-sii ca deh.... ea are ceea ce eu nu voi avea poate niciodata.
Cu sotul meu am incercat toate metodele, chiar il anunt cu 1 sapt inainte de zilele in care tre sa fie cooperant in idee de a se pregati psihic, si nimic.
Asta este. Poate ca nu mi-e dat sa fiu mama si e cazul sa ma obisnuiesc cu ideea.
Pupici

catalina

Mergi la inceput