Durerea unei pierderi de sarcina (34)
Raspunsuri - Pagina 20
mcrissa spune:
catty
nici eu nu am putut dormi.nu puteam deloc sa adorm si dupa ce am adormit am dormit iepureste si m-am trezit si de cateva ori.offf, soacrele astea , parca nu ar fi si ele mame.si a mea ma intreaba de fiecare datra cand vorbim.si cand mergem pe la ei de fiecare data cand suntem la masa ne zice:"Puneti mana si faceti si voi un copil ca trece timpul."Asta ca sa ne stea mancarea in gat si sa inghitim cu noduri.Eu zic sa nu o mai bagi in seama, sau mai bine spune-i ca te deranjeaza si sa nu-ti mai spuna nimic legat de copil.Eu m-am hotarat sa le spun cu prima ocazie ca este problema noastra si ca nu-mi face placere subiectul asta.
IreneCAM
acum am vazut ca esti din Targoviste.Mie imi place tare mult orasul, mai ales ca este locul nasterii mele.In general in septembrie cand sunt zilele orasului vin si vizitiez orasul si ma plimb prin parcul de la Turnul Chindiei.
eu luna asta am prestat din Z5, o zi da , una ba.o singura data am facut o pauza de 2 zile, adica am prestat in Z13, apoi 14 si 15 pauza si am prestat iar in Z16.sper sa nu fi fost prea amre pauza asta, dar chiar nu am avut chef zilele alea.
Michelle
cum esti?cum te-ai distrat?
Cristina in asteptarea mormolocului
Michelle81 spune:
Buna fetelor,am modificat mesajul in care va povesteam cum a fost sambata seara pentru ca nu am vrut sa deranjze pe nimeni am simtit ca nu ii e locul aici...sper ca am suparat pe nimeni!
mav spune:
Salut!
...Si eu sunt foarte nervoasa... iar am mult de lucru si n-am timp sa va scriu.... Acum cred ca m-am ambalat degeaba... ca in afara starii de agitatie/nervozitate, n-am absolut niciun alt semn ca as fi ramas, asa ca, pana duminica, atunci cand tre' sa-mi vina, nici n-o sa ma mai gandesc la asta...
Sper sa reusesc sa va scriu mai mult mai pe seara! Va pup!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
mav spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Buna fetelor,am modificat mesajul in care va povesteam cum a fost sambata seara pentru ca nu am vrut sa deranjze pe nimeni am simtit ca nu ii e locul aici...sper ca am suparat pe nimeni!
Iubita, cum sa ne superi?! Asa mult m-am bucurat pentru tine! Foarte frumos gestul sotului tau, sper ca a reusit sa "ajunga la tine" si te-ai simtit cu adevarat iubita, pretuita pentru ceea ce esti tu, o fata minunata!
Nu era cazul sa editezi mesajul, parerea mea!Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
musettepink spune:
Michelle nu trebuia sa modifici mesajul.Era ceva f frumos,destul ca aici e numai durere dupa bebei pierduti si nervi ca nu reusim din nou macar din cand in cand sa mai avem si noi motive de bucurie!Ma bucur pt tine si sper ca asta te-a ajutat sa mai iesi din starea pe careo aveai!
catty spune:
Michelle, de ce ai modificat mesajul? As vrea si eu sa am un sot asa atent ca al tau. Din pacate al meu crede ca daca aduce bani in casa eu sunt fericita si nu face nimic sa ma ajute sa ies din butoi, Ultima data cand m-a vazut plangand a inceput sa urle ca sunt nebuna si sa il las in pace.
Mcrissa cu soacra mea am vb deschis. I-am spus chiar si de probl sotului meu, adica o perioada a avut oligospermie, apoi si-a revenit cu tratament naturist(de 7 luni nu am mai repetat spermograma, asa ca nu stiu cum mai sta treaba). Mi-am deschis inima in fata ei in ideea ca o sa inteleaga prin ce trecem, ca doar e si ea mama, dar degeaba. Dupa ce a aflat ca e fi-sa gravida, ma suna intr-o noapte la ora 23 sa imi spuna ca fi-sa a fost la Elias la spital la control si cum eu nu sunt in stare sa imi gasesc un dr ca lumea, ca sunt nitel mai proasta, si sa fac un copil, cumnata mea, in marinimia ei, imi face o programare la un super dr. Imi venea sa o omor.Si de atunci cum prinde ocazia, cum ma intreaba cand fac copii.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Michelle81 spune:
Irinabobe-imi pare atat de rau pentru prima de cm,of am sperat atata ca vei veni cu vestea cea mare.La doctor ai fost sa ii spui cum e cm-ul tau,nu stiu ce sa zic...sper ca ai trecut cu bine de prima zi,stiu ca esti fata optimsita si puternica deci capul sus!
Blueeyes-la tine cum esteßeu simt ca nu ti-au venit uratii nu?vai cat m-as bucura sa aud o veste atat de buna!
Catty-eu nu sunt linistita sufleteste dar merg mai departe cu ajutorul fetelor de aici...Sambata am incercat sa nu stric seara,sa nu fiu suparata si sa nu plang si nu mi-.a fost usor,am reusit cat de cat.Lasa lumea din jur ca nu te va intelege veci pentru ca nu are cum,eu ti-am mai spus vorbeste cu noi mai descarca-te aici ca stii bine ca toate intelegem.Dar de ce ocoleste sotul tau perioada fertila,ia intreaba-l.Spune-i ca iti doresti atat de mult si nu e de mirare ca nu ramai daca el ocoleste perioada fertila.Tu crezi in superstitii de zici ca 13 e zic cu ghinion?Superstitiile sunt o PROSTIE!hai nu mai gandi asa negativ,lasa superstitiile care sunt tampenii si capul sus,spune-.i sotului tau ca nu mai poti sta in fiecare luna asa ,ca vrei sa faceti dragoste mai mult ca sa iti implinesti un vis,sa ramai garvidutza!Iar intrebarile celor din jur nu le pune la suflet,repet lume nu va intelege si nu avea habar vreoadata cat de mult ne chinuim si cat suferim....Totul va fii bine sunt sigura.Sunt alaturi de tine!Sincer daca ar face asa soacra chiar daca o respect enorm i-as spune cateva de numa,de nu i-ar mai veni sa spuna nimik...imi pare atat de rau ca treci prin atatea,nu e destul durerea prin care treci,mai tre sa fie si soacra care vorbeste numai sa se afle in treaba,of saraca de tine!
Mcrissa-tu ce mai faci?Am povestit cum a fost sambata seara pe pagina 12 dar am modificat azi ca am simtit ca a deranjat pe aici...
IreneCam-cum mai esti?Mi-a placut ce i-ai scris Cattiei.Of e greu cand ti se pun astfel de intrebari...of...
Pepsi-mersi mult pentru incurajarile tale,esti o femeie estraordinara....Sper din suflet ca Dominik sa fii scapat de alergie complet.David ce mai face?Creste vazand cu ochii nu?Parca ieri ai nascut...cate ai indurat si tu....
Cristina-Ana-astept poze cu tine si piticul dulce.Sunteti bine?Sper ca nu mai ai dureri si ca micutul e bine si cuminte.
Oana-oana26-of nu stiu ce sa zic de ce nu se mai opresc sanii....Poate ca e bine ca nu iei AC,si te vor ajuta dozarile hormonale,of sa iti treaca odata!!!Felicitari pt cei 7 ani de casatorie,multu multi inainte!!!!II doresc multa sanatate baietelului colegei tale,sa se faca bine si sa vina acasa cat mai curand.
Idaira-ce mai faci draga mea?
Dan.ny-iti tin pumnii sa vii cu vestea cea mare,sa ne spui ca ai vazut cele doua liniute!A cata zi esti azi?
Musettepink-imi pare atat de rau pentru testul negativ,nu inteleg,poate totusi e prea devreme ,sunt fete la care se pozitiveaza mult mai tarziu deci pana nu e rosu mai este speranta!Eu sper in continuare sa fii gravidutza!
Alinushka-ce zi esti azi?iti tin pumnii sa vezi testul pozitiv in curand!
Teo2rina-esti o fata minunata,ia sa nu te mai aud ca plangi la mesajele noastre,stii bine ca nu ai voie!Ai grija sa nu te obosesti prea tare.Cum e cu greturile?
Baby-r7-unde ai fugit?cum mai esti?
L5845-draga mea sper ca ai petrecut aceste zile minunat alaturi de scumpa ta familie.Imi e dor de tine abia astept sa revii!
LauraIoana-cand ai spus ca mergi la eco ca am uitat?Misac bebita?Cred ca esti in al noualea cer.eu inca inca astept poze!
Ale-m-am mai linistit cand ai spus ca simptomele de cm nu anunta neaparat cm-ul ci paote fi si vorba de sarrcina(o ar fi atat de frumos,mult prea frumos)..Tu ziceai ca esti in ziua 5,la un cm de cate zile?Ti s-a regalt pana la urma?
Cristina26-ce mai faci?cum e micuta?
Mav-sper sa fie asa cum sa iti doresti!!Ma bucur cand vad ca ne scrii.eu am editat mesajul pentru ca nu am vrut sa supar pe nimeni...
Cristy74-ce mai faci?Sper ca esti bine si ca peste doua saptamani ne dai vestea cea mare!
Jojo-miha-am vazut ca nu ai scris de multisor,sper din suflet ca esti bine si tu si comoara ta!Sarcina usoara in continuare!
Andreea16-ma gandesc la tine maine la eco,sa vii numai cu vesti buune.Cat timp ai?sarcina usoara in continuare!
Joahnna-vad ca nu ne-ai mai scris...sarcina usoara in continuare!
andreea-and-ce mai faci?Ai fost la doctor la control?
Remaliss-nu mai stiu ce este cu tine,nu ne-ai mai scris nimik,te rog scrie-ne scurt cum esti sa stim si noi!
Irda-unde esti??
Liana30-sper sa scapi de dentist cat mai repede!ai reusit sa obtii programare in Ungaria?
Fetelor care nu mai scrieti de mult timp-vreau sa va spun ca nu mi se pare frumos ca ati disparut asa dintr-o data fara sa ne spuneti ca nu veti mai intra si noi asteptam mereu vesri de la voi...eu cred ca din prostia de superstitie nu mai intrati ceea ce mi se pare atat de aiurea!Cel putin dati-ne un semn,spuneti-ne ca nu veti mai scrie aici sa nu asteptam degeaba vesti de la voi!
Fetelor am modificat mesajul pentru ca nu am vrut sa se supere nimeni,nu stiu am simtit ca nu isi are locul aici...dar povestisem pentru ca unele fete m-au intrebat cum a fost si era lipsa de respect sa nu raspund...
Ieri cand gateam in bucatarie mi.a sarit ulei pe fata si pe mana dreapta,pe frunte am o pata(asa nasol se vede)si pe mana am ramas cu vreo 5 pete,asa rau m.a usturat,dar mai ales pe frunte,sunt sigura ca voi ramane cu semne,offf....asa rau m-.a usturat si acum arat ca si cum mi.a pus cineva stampila pe frunte si pe mana...mana o acopar cu ceva insa pe frunte nu stiu cum voi scapa de semn...
Azi sunt ziua 28,astept sa vad daca vin sau nu uratii,ma tot duc la baie sa verific...oricum daca am avut cm si de 33 de zile nu inseamna nimik daca nu imi vin azi sau maine...sa vedem acum....Va tin pumnii fetelor care urmeaza sa faceti test!!
remaliss spune:
Dragele mele, va scriu in fuga si asta pentru ca trebuie sa fug din nou la medic...Totul e pe dos, nimic nu e cum ar trebui! Pe scurt: spital, scadere mare in greutate, perfuzii, etc...O iau razna si cu secretiile astea maronii care nu-mi dau pace...De dureri nici nu mai zic...Michelle, iti multumesc ca te gandesti la mine!! Trebuie sa plec!! Nu stiu cand revin! Doamne ajuta la fiecare dintre voi!!
Alina
7+
catty spune:
MICHELLE, nu stiu de ce sotul meu evita mereu perioada fertila. Am incercat sa vb cu el, sa il fac sa imi spuna daca vrea sau nu copii, dar el imi spune ca nu avem de ce sa ne oprim. Nu il inteleg, sincer si comportamentul lui imi provoaca multa durere. Uneori nici nu suport sa ma atinga. As vrea sa nu fiu superstitioasa, dar hai sa iti zic ceva. Sunt nascuta pe 9 sept, de Sf Parinti Ioachim si Ana, ma chinui sa am un copil, de fiecare data cand cm tre sa apara pe 13 dis de dimineata e prezent, anul asta la cele 2 sarcini totul a fost bine si frumos pana cand a intrat soacra-mea la noi in casa, ca apoi s-a ales praful.
NU MAI POT. Vreau sa se termine o data totul ca simt ca innebunesc pe zi ce trece.Uneori ma intreb daca pe lumea ailalta e mai bine, ca aici e chinul naibii.
Scuzati-ma fetelor, dar din aprilie nu imi mai gasesc linistea.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
IreneCAM spune:
MICHELLE, mie mi-a placut ca ne-ai povestit...f frumos gestul sotului tau!
CATALINA, imi pare asa de rau...![]()
![]()
Ale a spus un lucru foarte adevarat cu cateva pagini in urma, ca nu trebuie sa lasam durerea noastra sa ne controleze viata. Este extrem de greu si e nevoie de multa vointa sa aplici asta zi de zi, dar eu cred ca merita sa incercam...Sa nu crezi ca dau sfaturi aiurea, sunt convinsa ca esti satula de bine-intentionati! Nici mie nu prea imi iese, deocamdata...Din pacate trebuie sa traim cu experintele acestea dureroase...suferim destul, ca sa-i mai lasam si pe altii sa ne supere. Socrela ta pare un caz irecuperabil, nu merge cu vorba buna cum ai incercat tu, da-i ignore sau
...Si a mea a gasit de cuviinta sa-mi zica dupa moartea copilului ca fata ei a cheltuit zeci de milioane pe la doctori...eheiii, daca ma duceam si eu la nu stiu ce doctor...In fine, tu concentreaza-te pe familia ta...sper sa reusesti sa il faci si pe sotul tau sa inteleaga ce greu iti este.
Spiridusha:))