Durerea unei pierderi de sarcina (34)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Flavia, am marti o programare la un medic langa mine ( am spital foarte aproape), dar aflu luni daca pot merge. Adica tipa care mi-a facut programarea mi-a spus ca s-ar putea ca asigurarea mea de student sa imi acopere 90% doar daca merg la un medic care colaboreaza cu universitatea. Ea va suna luni si va intreba la asigurare si atunci voi afla si eu. Bineinteles ca am vorbit si eu la asig, dar mi-au spus ca pot merge la orice medic din reteaua lor. Vom vedea. Am facut programare si la medicul cu care lucreaza universitatea (care e un medic bun, doar ca nu e f aproape de casa mea) pentru orice eventualitate pentru 4 septembrie, ca acum e in concediu. Oricum, cd am sunat la medic mi-a spus ca ei te programeaza doar cand esti in 8 saptamani…Asa ca nu m-ar fi primit nimeni inainte..Cand faceti botezul?

Roxana, foarte bine ca v-ati spovedit. Mai bine ca nu mai numarati, lasati lucrurile sa curga.

Spiridusha, foarte bine faci ca te educi, sufletelele acestea mici nu au nici o vina pentru pierderile noastre, asa ca trebuie neaparat sa il tii in brate pe bebe. Eu am un nepotel de 7 ani si o nepotica de aproape 4 luni, asa ca tin copii in brate de multi ani. Pe mine asta m-a si ajutat, faptul ca ii iubesc atat de mult m-a facut sa nu imi fie greu sa ma apropii din nou de copii. Cat despre urarile familiei stiu cum este, eu macar nu stau prin Romania, dar sa stii ca nici eu nu scapam…Noroc cu mama, care i-a tot atentionat sa ma lase in pace si sa evite subiectul in fata mea.

Michelle, de abia astept sa ne spui ce surpriza ti-a pregatit sotul! Sper sa nu fi venit uratii!

Alinushca, cresterea estrogenilor si a progesteronului au o actiune imediata asupra sanilor. De aceea incep sa se intareasca si sa creasca. Cand faci testul?? Eu l-am facut cu 4 zile inainte data cand ar fi trebuit sa imi vina ciclul. Eu zic ca este un sentiment minunat sa tii un copil in brate, ar trebui sa incerci. Plus ca trebuie sa te pregatesti pentru copilasul tau, nu?

Mav, stiu ca sentimentele tale sunt contradictorii acum si ca te sperii la gandul ca ai putea fi insarcinata, dar eu zic ca nu conteaza atat de mult ca nu ti-ai facut inca analizele. Daca bebe vrea sa vina acum, atunci asa va fi, chiar daca tu crezi ca nu este momentul.

Mirela, gemeni nu au cum sa fie, cred ca mi-ar fi spus la ecografie, nu? Of, mi se pare ca trece timpul foarte greu, in fiecare zi ma uit la calendar si numar cate zile mai am pana sa trec de saptamana 11. Eu am pierdut sarcina la 9 saptamani si jumatate si ma tot gandesc ca daca trec de aceasta perioada va fi bine.

Oana 26, imi pare rau sa aud ca inca ai probleme cu sanii, sper sa treaca cat mai repede. Felicitari pentru aniversare, la cat mai multi ani impreuna! Doamne ajuta sa fie finutul vostru sanatos!

Dan_ny, m-am uitat la pozele tale din concediu. Ce tara frumoasa avem! Ati umblat ceva, nu gluma! Iti tin pumnii sa primesti o veste buna luna aceasta!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mav, draga mea in marea graba am uitat sa-ti scriu ce vroiam, ti-e frica de aia te simti asa, ti-e frica de o noua deceptie, lasa daca e sa fie, asa sa fie, si va fi bine, ai sa vezi! te vei bucura, vei sta cu frica toata sarcina, si apoi vei fi recompensata!

mirelush, merci mult, tot caut pe net info, sa vad ce si cum, sa inteleg ce se intimpla si de ce cu dominic, pupici si tie, tin pumnii in continuare, pina nu e rosu stii si tu ca e speranta

andreea, asa, cel mai important e sa te programezi la cel mai bun. si mie mi-a fost greu pina am trecut de perioada in care am pierdut sarcina, apoi, va fi mai usor, dupa 20s la eco ma simteam chiar usurata!(nu ptr mult timp) ca spre sfirsit ma apucase din nou panica ca ceva nu e in regula!

jojo, cum mai esti?

joahnna, nici tu nu ai mai scris de mult, cum esti?

danaangie, daca tin eu bine minte pleci miine in vacanta, sa va fie cu noroc si drum bun, sa reveniti 3

chantal, cum mai esti?

teo, ai grija de tine si bebic

ileana, cristina, mari, cristina26 unde sinteti? mi-e dor de voi!

irina, inca prestezi?

liana, cum e cu dintii, mai ai?

myry, pe unde umbli?

lau, distractie cu ai tai sa ai!

va pup pe toate ma culc

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Surpriza sotului a fost o cina foarte romantica la un restaurant superb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Michelle,
cat ma bucur sa vad ca nu mai esti trista
Trebuie sa ne bucuram deocamdata de ce avem, adica de sotii nostri minunati si sa asteptam cu rabdare si venirea unui bebe (sau mai multi)care sa ne implineasca pe deplin ca familie
Te pup dulce dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Michelle ce frumos,ce surpriza deosebita ti-a facut sotul tau!!Ma bucur ca te-ai simtit bine!!!!!!!!tin pumnii in continuare.
Andreea16 iti tin pumnii sa resusesti sa ajungi la dr si sa fie totul bine cu bebelul.Astept maine vesti!
Pepsi
Babyr bine faci ca nu mai numeri zilele,asa o sa fac si eu.Asa e cel mai bine,bebele oricum vine cand vrea el nu cand e ziua potrivita de noi!
IreneCam o sa te descurci cu nepotelul tau,ai sa vezi,o sa fie totul bine iar rudele nu le lua in seama!
Blueeyes tin pumnii poate e totusi bebe!
Alinush ai facut testul?sau mai astepti?tin pumnii.Si eu cand eram insarcinata simteam ca nu ma pot aseza pe burta dar simteam si sanii ff umflati si durerosi asa ca poate vii cu vestea cea buna!
eu in continuare astept cm-ul...am mai facut un test dar a iesit tot negativ deci numai am decat sa astept....
Va pup e toate!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by oana_oana26

Michelle,
cat ma bucur sa vad ca nu mai esti trista
Trebuie sa ne bucuram deocamdata de ce avem, adica de sotii nostri minunati si sa asteptam cu rabdare si venirea unui bebe (sau mai multi)care sa ne implineasca pe deplin ca familie
Te pup dulce dulce

Total de acord!!

Fetelor, sa aveti o Duminia plina de liniste, sa ne bucuram de racoare, de aerul curatit de ploaie si de familiile noastre ! tuturor!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Michelle, ma bucur, draga mea, vezi, niciodata sa nu uiti gestul acesta frumos al sotului si de cate ori vei fi trista sa te gandesti la acea seara. trebuie sa-ti pastrezi jumatatea aproape, nu poti sa te indepartezi ca-ti faci rau in primul rand tie. iti doresc sa nu-ti vina cm, eu la ambele sarcini am avut simptome de cm, din 5 in 5 minute ma duceam la baie ca aveam senzatia ca mi-a venit, iar in pat nu puteam sa stau pe burta cu toate ca eu numai asa dorm. te pup si-ti tin pumnii.
Flavia, gentuta cu Batman, iti dai seama ce mandru o sa fie? o sa vina foarte incantat de la gradi, iti garantez. imi pare rau de urticarie, ai incredere in medic ca o sa fie bine. Davidutul cum mai e?
Danny, in ce zi esti? daca zici ca e prea devreme sa nu faci test ca o sa fi dezamagita, asa mai bine asteapta un pic si-ti tin pumnii sa fie bine.
Irene, iti tin pumnii, sper sa ai puterea. eu nu cred ca as putea, dar tu esti puternica.
Roxanici, cum mai esti?
Liana, de ce te tot amana cucoana aia ca scoate din pepeni pe mine?...
va pup pe toate, dragelor, noi suntem bine, dar foarte obositi. abia astept sa termin. va imbratisez cu drag si va trimit optimismul meu.

Marina, o in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

MICHELLE, ma bucur ca te-ai simtit bine

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Buna seara!
Eu ma aflu in ziua 26 de ciclu. Si sunt contrariata de starea mea. Cred ca m-am gandit prea mult la asta si mi-am "indus" cumva simptome. Se poate nu? Simt intepaturi in zona ovarelor, mi-a fost toata ziua usor greata, sanii au inceput sa se intareasca, etc.. Incep sa se instaleze semnele de CM desi mai e o saptamana pana la ziua uratilor. Am facut azi un test ca m-a mancat tare rau in popou. A iesit negativ (Shure Check). Ceea ce e frustrant pentru ca eu ma simt in capul meu pretty pregnant... Jalnic nu? Eh... ma iertati si pe mine! E doar prima luna cand incerc in mod voit sa raman insarcinata. Acum urmatorul test il fac Miercuri cum planuisem initial (cu 4 zile inainte de ciclu).

Michelle, tu ce mai faci?

Musette, trimisese Ale o statistica cu sansele ca un test de sarcina sa iasa pozitiv in functie de numarul de zile de intarziere a ciclului. Dar nu il regasesc printre mesaje. Poate il mai posteaza o data sau poate il gasesti tu. Acolo sansele de 100% ca testul sa iasa pozitiv erau abia dupa vreo 4 zile de intarziere daca imi aduc aminte bine. Concret in a cata zi din cate esti? Scuze ca te intreb desi sigur tu stii mai bine ce si cum. E doar dotinta mare de a ne muta impreuna la Odiseea de mai-iunie care momentan e cam slabutz reprezentata! Tre sa mearga cineva acolo sa faca putina atmosfera!
Tin pumnii si celorlalte care se pregatesc de testare!

http://t2.lilypie.com/ZvYcp3.png

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor!
Eu astept sa vad daca vin sau nu uratii,am ceva simptome insa nu ma mai bazez ca poate mi le imaginez eu mai mult,ma simt cam ciudat,dar poate ca vin uratii si de aceea,nu stiu ce sa zic!Azi la noi a fost ff cald insa eu nu am avut chef de nimik,nici la socrii nu am fost...Va astept saptamana viitoare cu cat mai multe teste pozitive!

Mergi la inceput