Durerea unei pierderi de sarcina (34)
Raspunsuri - Pagina 17
Michelle81 spune:
Fetelor va doresc un weekend minunat si mult optimism,poate ajunge si pe la mine de la voi.
alinushca,dan-ny,blueeyes,musettepink-va tin pumnii sa nu va vina uratii si sa ne auzim luni cu multe teste pozitive.

LauraIoana-abia astept sa ne spui cum a fost la eco si sa ne spui si ce ai in burtika.o sarcina usoara in continuare.
andreea16-asa fac si eu de multe ori imi ascund suferinta in fata sotului pentru ca stiu ca nu are cum sa ma inteleaga in totalitate si mai ales l-ar durea enorm sa ma vada asa...nu mai stiu..tu ai avut atata rabdare,ma bucur mult ca ai reusit si ca acum esti gravi iti doresc din suflet o sarcina usoara si un bebik sanatos!
Baby-r7-ma bucur ca v-ati spovedit,asta e bine.ai sa vezi ca si bebe va aparea in curand!
L5845-distractie placuta alaturi de familia ta ca stiu ca au venit la tine in vizita si asa se justifica lipsa ta.Ne e dor de tine,abia astept sa revii!
Ale-multumesc inca o data pentru mesajele tale!
Oana-oana26-nu ai mai scris...sper din suflet ca esti bine.ti s-au oprit sanii?Of sper sa iti treaca odata sa isi revina organismul...
Remaliss-nu mai stiu ce e cu tine,te rog mult da-mi un semn aici sau pe mess sa stiu ca esti bine!
Cristina-ana-draga mea astept poze cu tine si piticul dulce..ne este dor de tine!!!
Dan-ny-ai facut testul?iti tin pumnii!
Cristy74-ce mai faci?Esti inca in perioada fertila nu?
andreea-and-de aceasta durere si tristete nu voi scapa niciodata,e imposibil,pentru ca doare ingrozitor...astepti cu atata suflet un copilas apoi iti este luat...cata nedreptate,niciodata nu voi intelege...Tu cum te mai simti?
Pepsi-draga mea am zis ca mai astept o luna ,luna asta ce vine voi folosi acel microscop iar apoi voi merge la monotorizare...cat de mult imi doresc si uite cat trebuie sa astept...asa m-am saturat!Cum a fost cu David la vaccin?Tu cum te mai simti?V-ati pregatit pentru luni pentru gradinita?
Idaira-draga mea tu ce mai faci?ce zi esti?Astept atat de mult sa te vad gravida!!
Mcrissa-ce mai faci?
Cristina26-ce frumoasa e fetita semana cu mamica,sa iti creasca mare si sanatoasa!
Jojo-miha-nu ai mai scris....draga mea esti bine?Mai ai atat de putin...Cum te mai simti?ce face bebita?
Joahna-mai ai putin de tot si iti vei tine fetita in brate!Ce mai faci?
IreneCam-vezi si mie mi tare ciuda cand vad femei inn jurul meu care fumeaza in sarcina si trateaza sarcina cu indiferenta si aduc pe lume copii sanatosi iar noi care avem atata grija uite ca ne chinuim.Nu mai e dreptate deloc de asta m-am convins fir-ar sa fie!Stiu cum e si ai mei si socrii ne tot intreaba"nu esti gravida inca?"stiu ca au intentii bune ca stiu si ei ca o sarcina m-ar ajuta putin insa totusi cand tre sa le spun"nu nu sunt"si vad dezamagirea din ochii lor doare...Eu nu sunt atat de puternica ca tine,eu nu voi merge la nici un botez pana nu am copilul meu,mi.ar fi prea greu,nu as rezista,ar fi prea mult pt mine!ai grija de tine draga mea!
Catty-stiu ca iti e greu,as vrea sa ne mai scrii poate te putem ajuta cumva,hai nu sta singura stii bine ca noi te intelegem...sper ca esti mai bine.
Mav-incerc sa iti spun ceva sa nu te supar...Eu cred ca ar trebui sa fi fericita la gandul ca poate ai ramas gravi,e cel mai minunat cadou...nimik altceva nu ar trebui sa aiba prioritate...fi fericita daca ai ramas gravida...uite la noi cat ne chinuim...te rpg eu nu mai spune ca ai vrea sa iti vina uratii...te rog eu,un copil e un dar divin nu uita asta!lasa analizele ca uite la mine cate am facut si degeaba!
Va pup pe toate fetele!
Azi mi.a pregatit sotul o supriza(saracul nu mai stie ce sa mai faca numai sa ma vada mai altfel),nu stiu despre ce este vorba doar ca trebuie sa ma imbrac frumos...acum e plecat pt "pregatirea surprizei"m-a lasat acasa sa am timp sa ma aranjez,desi numai deseara pe la 18 vom pleca,dar pana imi fac manichiura,pedichiura,parul pe bigudiuri si tot tacamul dureaza...Am sa va spun luni despre ce a fost vorba.pana atunci va doresc numai bine si multe teste pozitive!!!!la mine nu sunt sanse,tot ce sper e sa nu imi vina azi uratii(ca sa nu stric ziua cu plansul) ca de venit pana luni sigur imi vin ca am toate simptomele...din pacate!
alinushca spune:
Michelle
senzatia asta ciudata de care vorbim amandoua eu nu am avut-o niciodata decat cand am ramas insarcinata. Asta stiu sigur ca inainte eram oricum mereu atenta la simptome ca sa fiu pregatita cu tot ce trebuie la mine. Asa ca eu inca sper. La mine mai e o saptamana pana la ciclu dar am senzatia asta aproape constant. Ca o.. slabiciune in zona ovarelor. Si cum zici tu... umblu desfacuta la nasture pe la munca
. Ma rog sa nu iti vina ciclu, ca daca vine la tine, o sa vina si la mine
. Nu ai curaj sa faci un test, nu? Eu una am sa il fac. Macar daca nu sunt, sa nu astept sa vina
uratii ca sa aflu.
Despre sotzi
si al meu e grozav (ca deh suntem si casatoritzi de putina vreme) dar tot nu m-a convins ca a inteles cu adevarat prin ce am trecut. Parca pentru el copilul ala nu exista prea clar... daca s-ar fi nascut abia atunci s-ar fi convins si el
. Asa ca oricat de intelegator s-ar arata am incercat sa nu ii mai arat temerile mele si stresul meu pe cat posibil. Te pup dulce si sper, ma rog
pentru tine!!
andreea16, pe mine sanii ma bulverseaza. Nu se intaresc la vreun moment anume si dor cam la fel de tare inainte de ciclu. Cand am ramas insarcinata abia dupa o vreme au inceput sa doara rau rau. Dar am sa fiu mai atenta, poate sesizes mai devreme diferenta. Stii? Cand mi-a venit primul ciclu dupa chiuretaj aveam sanii aproape moi ... oricum nu m-au durut deloc asta dupa ce se intarisera/inmuiasera vreo 2 saptamani la rand. Asa ca... nu mai stiu la ce sa ma astept. De ce se intaresc ei anyway ?
IreneCam, si eu vreau sa tin un bebe in bratze. Macar sa vad cum e, ca nu am avut placerea asta pana acum.
Cum e ?
dan_ny, ce mai faaaci ? cum este?

Mav ma bucur ca ai intrat sa scrii si sa te "descarci"
. Si mie imi este foarte tare frica dupa experienta din Iunie. Stii si tu cum a fost si prin ce am trecut. Si m-am tot gandit si foit si rasfoit
. Pana la urma daca e sa raman, sper sa raman pentru ca e un bebe out there care vrea sa vina la mine sa ii fiu mamica. Ce sa iti mai spun acum.. ? Si eu am tot gresit in mod misterios calculele ?... De ce oare? Sa fie subconstientul care sa ne saboteze ca de fapt noi mai vrem un bebe oricat de puternice incercam sa fim ? ![]()
L5845 ne e totusi dor de tineeeeeee!! 

Oana26, nu ai prea mai apucat sa intri. Sper ca esti bine. Dar mai ales sper ca nu te-am suparat eu cu ceva. Ai incercat sa vorbesti cu un alt doctor despre tratamentul tau? Sa ai un uichend frumos si fara nici o picatura de laptic !! 
:) Sanatate!
Michelle81 spune:
Alinushca-eu am simptome de cm deja din ziua 23 circa...nu stiu ce sa cred,cu testul nu ma grabesc mai ales ca eu am avut cm si de peste 30 zile...of asteptarea asta...ma gandesc uneori ca poate toate simptomele astea sunt numai in capul meu ca imi doresc atat de mult...nu stiu ce sa mai zic...Doamne ajuta!
Alé spune:
Alo, alo, astea cu simptomele de CM!
Io, la ambele sarcini, am avut simptome normale de CM cam cu o saptamina inainte de a afla ca sint insarcinata. Prin urmare, nici prin cap nu-mi trecea sa fac test.
Deci la prima sarcina, ma durea rau burta, am luat vreo 5-6 zile cite un algocalmin in fiecare seara, ca sa nu mor de durere daca-mi vine peste noapte.
La a doua, m-am tratat cu nurofen si stateam cu OB-ul in buzunar. Ma durea tare (evident, nu atit de tare ca la ciclu) dar suficient cit sa jur ca vine aproape imediat. Eram atit de sigura ca-mi vine Cm, cum nu pot sa va spun. A doua oara eram in egipt si ma gindeam cu groaza si boceam deja ca o sa-mi vina fix in avion.
Deci pina nu apare rosu, stai linistite. Desi... io la ambele sarcini am singerat putintel inainte de CM, acea numita singerare de implantare, numa ca la mine nu era in ziua 10 DPO, ci cu vreo 3-4 zile inainte de CM, si ma tinea pina in ziua in care tb sa-mi vina si putin peste.
Mai simptome de atita nu se poate, nu? si totusi...
De abia cind mi-a intarziat am facut testul, si mai mult pt a elimina o posibilitate inainte de a actiona cumva.
Daca ar fi totusi sa scotocesc dupa un simptom, dar asta acu', ca atunci nu-mi dadeam seama, este ca imi lipsea complet apetitul sexual
. Pe mine inainte de CM ma apuca bazdacii, asa ca o ultima strigare inainte de pauza
. E, atunci eram inerta. Dar repet, asta nu-i musai, ca lipsa apetitului poa' sa fie din mai multe cauze...
Deci nici o cauza nu-i pierduta pina la CM.
Acum sint in z 5 DPO si sed potolita pe coada pina mai incolo. De abia pe 3 sept ma testez.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
baby_r7 spune:
ALE ma bucur sa te vad un pic mai optimista.
si poate cine stie......asta e luna in care ne vei da marea veste..........
Michelle sa nu aud ca ai stricat seara si frumusetea de surpriza cu bocitul ca vin pana la tine cu 
......da?
sa te distrezi si sa ii arati sotului cat de mult il iubesti...

restul fetelor va pup pe toate............
eu abia am facut ochisori............si abia vad tastatura..........
dar imi revin si intru sa mai scriu.........
ca de.....daca mi-am mai revenit din depresie............trebuie sa intru sa va pup pe toate......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ROXANA
IreneCAM spune:
ALINUSHCA, nici io nu stiu cum e sa tii un bb, ca pe al meu l-au dus la alt spital imediat...nu mi l-au adus dupa ce mi-am revenit din anestezie, ca era la un aparat. Apoi l-au luat si eu am crezut ca o sa-l vad cand va veni, eram sigura ca il vor stabiliza. Asta e, mereu ma gandesc ca din toata povestea asta, faptul ca nici macar nu l-am vazut e partea cea mai cruda. Nu mai zic ca am rugat o asistenta sa-i faca o poza si nu'sh ce a facut, da' nu i-a iesit capul...
Ale are dreptate cu simtomele, si eu am avut dureri f mari inainte de a face testul cu pricina, eram sigura ca imi vine cm. Aveam o senzatie ciudata, ca trebuie sa stau jos, o presiune - ceva de genul asta...mi-au zis ca era de la lipsa de progesteron...
Hai, nu mai fiti triste, ca tre' sa fie bine, va zice mama Omida!!
MICHELLE, abia astept sa ne povestesti...sa te distrezi frumos
Spiridusha:))
Pepsi spune:
eu va zic bafta mare la toate care asteptati sa testati, ca nu cumva sa ratez momentul si sa nu apuc sa va fac galerie !
irene, asa sa faci, mergi si iei cupilu in brate, sa vezi ce-o sa-ti placa si cit bine o sa-ti faca!asa e nu e nici o dreptate, si eu beeam cafea, in ambele sarcini ca am tensiunea ff mica, dar beam 1 cana mica pe zi, si acuma beau una dimineata si e ok. lasa vei face fata si la botez, lasa sa-ti ureze cit mai multi bebei, poate pina la botez le dai vestea cea mare! dominic inca mai are bubite, am vorbit cu prietena mea medic care se intoarce din ro si vom vedea plan de atac, ca ea zice ca nu mai e alergic chiar daca mi-a facut asa urticarie urita......mi-e frica sa mai sper
michelle, vezi ca ma alatur lui baby cu bita si tot arsenalul, sa nu te prind ca stici seara cu bocitul! hai ia o respiratie adinca si tipa tare sa te aud ca si ieri "EU MIHAELA VOI REUSIIII" mai tare ca nu te aud, .........asa te vreau. david e bine dupa vaccin, e sanatos atita conteaza. iar lui dominic i-am luat o geanta noua ptr gradi!
cu batman, e tare incintat, sa vedem cit dureaza!te pup tare sa te distrezi auzi!?
va pup pe toate fetele tare
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor,
Michelle
ce frumos din partea sotului tau! Distreaza-te cat poti de mult,profita de fiecare clipa si ai sa ramai cu amintiri frumoase!Distractie placuta! 

Irene
sunt convinsa ca ai sa faci fata cu brio intalnirii cu nepotelul!Si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare!In februarie anul trecut a nascut cumnata mea iar eu urma sa nasc dupa 3 luni,in mai.Din pacate,Dumnezeu a avut alte planuri pentru mine,dupa cum stii."Norocul" meu a fost ca nu am avut ocazia sa participam la botezul micutului pentru ca nu erau in tara,dar in decembrie cand au venit a trebuit sa fac fata situatiei in care m-am vazut fata in fata cu un bebe mic si gingas pe care l-am luat in brate si in acel moment am simtit ca pot sa fac asta fara sa plang.
Sunt absolut convinsa ca vei reusi si tu!
Andreea
ma bucur ca esti optimista,cu siguranta totul va fi bine pana la capat.Abia astept sa ne spui cand a miscat bebe pentru prima data,daca este baietel sau fetita sau poate gemeni?Iti urez sa ai parte de o sarcina cat mai usoara!
Laura
iti multumesc pentru raspuns!Foarte bine ca nu ai probleme cu operatia.
Apropo de ce ziceau fetele referitor la faptul ca pt ele ai fost un exemplu,stii ca si eu sunt de aceiasi parere,nu?In momentele grele,mi-am zis ca daca tu ai putut sa treci peste atatea pierderi si tot nu ti-ai pierdut optimismul si eu pot incerca macar.
Flavia
imi pare rau ca Dominic inca are probleme cu alergia.Imi inchipui cat iti este greu,sa il ajute DD sa scape cat mai repede de ea.Multa sanatate ii doresc!Multi 
pt minunatii tai baietei!
Eu sunt in Z25 si azi sau maine ar trebui sa apara uratzii,dar eu sper sa nu!![]()
Tin pumnii fetelor care umeaza sa faca test,sa dea DD sa vedeti dublu!![]()
Multi
pt toate fetele fara nici o exceptie!Week-end placut va doresc!
Mirela
oana_oana26 spune:
Michelle, alinushca,
va multumesc din suflet ca va ganditi la mine si ca nu ma uitati
Asa este, nu am mai scris dar v-am citit
Am avut o perioada f incarcata si ca sa spun tot adevarul am fost si cam suparata
Despre sani, ce sa va spun, curg in continuare si am hotarat impreuna cu endocrinologul de la Buc (medicul care m-a ajutat sa am gemanutii) sa nu iau AC luna asta ci sa dozez o prolactina si un estradiol, sa asteptam rezultatul si hotaram pe urma ce-i de facut
Problema e ca in provincie e cam greu cu dozarile hormonale pt ca mai toate laboratoarele serioase , in care poti avea incredere, trimit analizele la Bucuresti pt a fi lucrate asa ca tre sa astept 2 sapt pt rezultat
In rest, am aniversat duminica trecuta 7 ani de la casatorie, am sfintit casuta iar sapt asta am botezat un baietel (copilul unei colege) care s-a nascut la 32 de sapt (exact cat ar fi avut si gemanutii mei daca DD ii lasa in burtica la mine) si care are numai 1500 gr si nu e tocmai ok, asa ca parintii au hotarat sa-l boteze in spital, pt ca daca Doamne fereste se intampla ceva sa fie crestinat.
Ma rog din tot sufletul si ii rog pe puiutii mei din cer sa fie bine finutul
Va pup si va astept cu vesti bune
dan_ny spune:
michelle
...ce bine...sper ca te-ai distrat in seara asta si te-ai simtit mai bine...sa ne povestesti. hai...te rog eu, nu mai fi tristutza, ca ma-ntristezi si pe mine, va veni si bb pana la urma, ai incredere...stiu ca e greu, mai ales ca nu se intampla atunci cand vrem noi, dar...se pare ca nu de noi depinde...asta nu inseamna ca nu se va intampla niciodata. hai...capul sus, si continua sa crezi. te pup si te imbratisez tare, tare...
eu mai astept putin pana la test...inca nu m-am gandit sa-l fac...cred ca e cam devreme pt mine.
alinush
nu stiu ce sa zic...eu oricum mai am putin de asteptat, nu am inca simptome de cm...doar ieri am fost fff nervoasa, apoi m-a cuprins tristetea, imi venea sa plang...dar nu-mi permiteam, ca eram la servici. uneori mi se intampla sa fiu exagerat de nervoasa inainte de cm si ieri ma gandeam la asta, dar nu stiu, inca n-am simptome nici de sarcina nici de cm.
baby bine ai revenit...ma bucur sa vad ca esti mai bine 

mav multumim pt articole
...foarte bine ca ne-ai scris. imi pare rau ca esti nelinistita, dar poate nu e asa, mai asteapta putin...si daca e, sa dea Dumnezeu sa fie bine. cum spuneam, nu prea depinde de noi, nu se intampla asa cum ne dorim. 
irinabobe ai facut testul?
teo2rina ia lasa tu plansul, ca acum nu ai voie...cuvintele tale ne ajuta f mult, si un strop din optimismul tau ne-ar prinde bine...dar nu ni-l da noua pe tot ca si tie ti-e bun. te pup si ai grija de tine 
blueyes 

liana
ce faci? cum stai cu dintzii? offf...sper sa scapi repede de problemele astea, ca tare neplacute sunt.
L5845 unde esti?
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze