Durerea unei pierderi de sarcina (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

michelle, iubito, imi pare tare rau, poate mergi la urmarirea ovulatiei luna asta cu eco! nu am cuvinte, te pup tare de tot, te string tare in brate sa-ti dau putina forta

irina, alinushca, va tin pumnii la amindoua strinsi tare

andreea-and, ma bucur daca veti putea incerca din nou. da, si eu la aia m-am gindit cind ti-am dat exemplul fetei aceleia, care cu atitea operatii deci avea o forma severa de spina, si a reusit sa aibe un bebe sanatos!pai vezi ca in sarcina te vei ingrasa, nu ai de ales.multa sanatate

va pup pe toate, weekend placut

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Flavia, imi pare rau ca alergia nu a trecut de tot, probbail ca trebuie sa introduce asa, incetul cu incetul.Asa cum zici sit u, sunteti pe drumul ce bun. Dar ce o sa faci la gradi? O sa ii gateasca lui separate?

Musettepink, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna aceasta si ma bucur ca nu te descurajezi.

Mirela, asa o sa fac, o sa incerc sa fiu mai optimista, merci mult. Tu ce mai faci, cum esti? Stiu ca esti dezamagita ca testul e negativ, dar nu te lasa, te rog.

Alinushca, sa stii ca si eu am simtit mereu cand nu eram gravida. Am inceput sa imi cunosc corpul si cu toate ca simptomele sunt cam aceleasi, de fiecare data cand am ramas insarcinata a fost ceva deosebit. Iti tin pumnii sa iti iasa testul pozitiv!

Laura Ioana, de abia astept sa ne dai vesti de la eco. In legatura cu Iosup sa stii ca eu zic ca mai bine ca nu ai ajuns la el, pentru ca este o persoana foarte rece si te-ar fi enervat. O fi el bun ecografician (cu toate ca am citit si multe pareri contra), dar mie nu mi-a placut deloc de el ca persoana. Mi-a parut asa, fara suflet.

Michelle, asa ma intristez cand citesc despre suferinta ta. Sa stii ca si eu am cazut de nenumarate ori, aveam impresia ca nu mai exista speranta pentru mine. Lunile treceau si tot nu se se intampla nimic. De multe ori nici nu ii mai spuneam sotului despre gandurile mele pentru ca stiam ca nici chiar el, care ma iubeste extrem de mult, nu ar fi putut intelege durerea mea in totalitate. Am incercat sa ma ridic singura, nu sunt chiar atat de puternica pe cat as vrea sa fiu, dar nu a trecut o zi fara sa ma rog la Dumnezeu sa imi indeplineasca visul. Chiar daca nu am inteles niciodata de ce mi s-a intamplat tocmai mie sa pierd o sarcina, am incetat sa mai pun intrebari si am continuat sa sper ca intr-o zi imi voi tine in brate copilasul meu. Eu cred ca Dumnezeu ne da fiecaruia/fiecareia dintre noi ceea ce ne dorim, trebuie doar sa credem cu tarie. Iar acum, cand frica nu imi da pace, am ajuns sa imi repet in fiecare zi ca totul va fi bine. Trebuie sa ajung sa cred asta pentru ca altfel nu imi pot invinge teama. Nu te mai gandi ca o iei razna, nu poti sa fii in fiecare zi la fel, e normal sa mai ai si astfel de momente, dar te rog mult sa fii tare, sa nu iti pierzi speranta! O sa vina si bebe cat de repede, fii convinsa de asta. Te imbratisez cu mult drag!

Ale, cand ma gandesc prin cate suferinta ai trecut si tu… Fetelor, asa ma rog ca fiecare dintre noi sa ne tinem copilasii in brate, sa uitam de toata suferinta asta.

Andreea And, ma bucur ca va ganditi sa treceti din nou la treaba, sper ca data urmatoare sa fie totul bine!

Dana, esti in concediu deja? Asteptam vesti bune la intoarcere!!!

Liana, un pentru tine

Va pup mult pe toate si va doresc un weekend cat mai placut!!!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

andreea, cum te mai simti?cind mergi la medic? asa e tare rau ca dominic e inca bolnav, nimic nu e mai rau decit sa-ti vezi copilul suferind si sa nu fie tratament, sa nu poti face nimic, singurul lucru mai rau e sa-l pierzi.....la gradi am avut un interviu de 1 ora cu bucataresele si ii vor gadi special ptr el, ceea ce e super sa dincolo nu-i faceau duceam eu de acasa tot.sarcina usoara te pup tare

liana ai rezolvat?

lau, pe unde esti?

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Pai andreea si eu ma simt deosebit de data asta. In sensul ca ma cam balonez, mi se umfla mainile si picioarele, si mai ales e o senzatie anume pe care o am in zona ovarelor (de parca nu imi place sa ma asez pe burta ca am o senzatie de tare, de parca nu imi place sa imi pun pantaloni stramti). Doar ca inca nu stiu cum sa interpretez starea asta diferita. POATE e doar la mine in cap
Poti sa descrii un pic mai pe larg cum anume ai simtit ? Poate ma edific si eu! Sarumanaaaa!

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

quote:
Originally posted by alinushca

Pai andreea si eu ma simt deosebit de data asta. In sensul ca ma cam balonez, mi se umfla mainile si picioarele, si mai ales e o senzatie anume pe care o am in zona ovarelor (de parca nu imi place sa ma asez pe burta ca am o senzatie de tare, de parca nu imi place sa imi pun pantaloni stramti). Doar ca inca nu stiu cum sa interpretez starea asta diferita. POATE e doar la mine in cap
Poti sa descrii un pic mai pe larg cum anume ai simtit ? Poate ma edific si eu! Sarumanaaaa!

:) Sanatate!

Exact exact asa simt si eu..o senzatie ciudata si am burtika asa mai mare si nu ma simt bine cu pantalonii incheiati si nu ma pot aseza pe burta,sunt si putin balonata insa parca am si simptome de cm...nu mai stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Alinushca, eu simt la sani. Ii simt intotdeauna inainte de ciclu incordati si durerosi, dar de fiecare data cand am ramas insarcinata ma dureau ff tare. Nu puteam sa dorm pe burta, nu puteam sa ii ating. Adica senzatia era diferita. Plus ca dimineata, cand nu mancam, ma apuca greata si simteam ca ma sufoc. Potoleam greata doar daca mancam. Si asta repede, cam la 2 saptamani de la data ovulatiei. Nu stiu, asa functioneaza corpul meu, dar stii cum este, simptomele nu sunt la fel. Unele femei habar nu au ca sunt insarcinate, nu simt nimic.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Michelle, Ale, fetelor.... asa m-au deprimat randurile voastre... ma simt atat de... aiurea... ca nici nu gasesc cuvintele potrivite sa ma exprim...
Eu m-am straduit din rasputeri sa nu ma mai gandesc deloc la necazurile pe care le-am avut, sa gandesc pozitiv, sa le raspund celor din jurul meu in mod constructiv, chiar daca "actiunile" lor n-au fost "pozitive" fata de mine, sa gasesc chiar in mine, singura, puterea de-a merge mai departe... Dar orice as face... tot "imi amintesc... afectiv"... Adica, pot sa-mi "educ" gandurile, dar... sufletul tot ma doare... Doua... doua sarcini... una dupa alta.... Ma intelegeti?! ... Sau poate aberez...
... Azi am fost foarte agitata, nervoasa... Poate fi "doar" sindromul premenstrual... sau... ceea ce ma sperie foarte tare... poate ca am ramas iar insarcinata, din accident... Nici nu-mi mai doream acum si nici n-am "facut-o" intentionat, dar s-a intamplat "ceva" in z10, eu fiind foarte ocupata cu rezolvarea multor probleme de serviciu intr-un timp foarte strans, efectiv am uitat, am gresit "numaratoarea"... si eram convinsa ca este z17, adica in perioada nefertila, la un CM ca al meu, de fix 26 de zile...
Nu vreau sa par nerecunoscatoare, dar mie chiar mi-e teama sa nu fi ramas... Caci asa s-a intamplat la ultimele doua sarcini, am ramas "dintr-un foc"... cand nici nu ma gandeam... si apoi am avut diverse semne de... "sindrom premenstrual"... credeam eu... incepand cam cu 10 zile inainte de data cand trebuia sa-mi vina CM.
...Sper sa ma iertati ca nu v-am mai scris de mult... iar acum va spun asemenea lucruri.... dar chiar n-am mai putut sa tin totul in mine... simteam ca o sa explodez...
As vrea sa-mi vina uratii la timp... dar pana atunci... nu stiu ce sa mai fac sa ma linistesc...
Nici macar n-am apucat sa-mi fac analizele...

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

intru si eu un pic special sa ii spun lui Michelle sa nu mai fie asa trista..........
hai ca daca tu esti trista pe mine cine ma mai bate?
cand sunt trista?
hai ca sigur va veni bebe atunci cand considera el...........tu trebuie sa fii pregatita, asa ca hai sa speram impreuna te rog............mica mea prietena .........
Liana mai ai mult mama cu dintarul tau?????
mai suporti?
Mav, Mirela, Ale, Flavia, Oana, Andreeea, Lau-Meli si toate fetele pe care nu le-am numit va dulce pe toate si desi nu am avut timp sa scriu v-am citit zilnic.............
eu inca nu am vesti nici rele , nici bune.............dar cu moralul stau bine..... azi ne-am spovedit amandoi.........si de cateva zile deja prestam de placere............
ca de numarat........ne-am lasat pagubasi...........
ca degeaba numaram daca nu iese nimic..........asa ca vine bebe cand o vrea Bunul Dumnezeu si la noi...........
noapte buna si sa visati frumos toate!!!!!!!!!

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

MAV, imi pare rau ca esti asa tensionata, sper sa vina cm si sa fie totul asa cum iti doresti. Articolele pe care le-ai postat ai fost foarte interesante, cel putin pt mine, multumesc!

ALINUSHCA, tu trebuie sa faci un test, nu? sa fie bine!

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

ANDREEA16, bravo ca esti optimista. Ce bine ca ai gasit un eco mai ieftin, asa vei putea sa stai linistita, il vezi pe bb mai des

FLAVIA, eu acum am vazut pozale de la piscina...mmm, ce bine mi-ar prinde acum, pe caldurile asteaSper ca Dominic e mai bine, ca i-a trecut urticaria.

ANDREEA_AND, vestile primite la dr sunt destul de bune si sper ca dupa analizele genetice sa puteti sta linistiti...asa e, totdeauna exista un risc de n% sa fie rau, dar probabilitatea de a fi bine e mult mai mare. La mine riscul e de cca 5-6% ca bb sa aiba o afectiune a inimii similara cu cea a primului copil...

TEO, LIANA, LAUMELI, ROXANA, C MYRY, MUSETTE

MICHELLE, stiu ca esti foarte suparata. Nu stiu ce sa spun, e tare dureros...ai grija de tine.

MIRELUUUUS, cum esti?

Fetelor, eu incerc sa ma tot educ, sper ca odata si odata sa dea roade si sa nu ma mai apuce tristetea din senin. Ieri toate bune si frumoase, pana cand m-am intalnit cu una din colegele de salon din timpul in care am stat internata cu bb, la 29 sapt. Eu avea 2 luni atunci si nici o grija, la prima ora era la tigara si la cafea. Asta in spital! Bineinteles ca are un bb sanatos! Off! Nu sunt invidioasa, doar ma enerveaza nedreptatea asta. Si ca sa fiu un monstruletz desavarsit, ma gandesc cu groaza ca se apropie botezul nepotului...Sper sa fac fata la bucuria neamurilor. Cu bb si cumnata sunt ok, dar cu neamurile am o problema maaare, ce credeti ca imi ureaza babutele mai nou? "Copii, maica, sa aveti si dvs copii!" E de bine, nu zic, dar...in fine, macar sa li se indeplineasca urarea. Saptamana aceasta vreau sa ma duc la cumnata si tre' sa-l tin neaparat in brate pe bebe...Asa mi-am propus, vedeti ce munca de pregatire fac cu mine, nu ??

O zi buna tuturor!

Spiridusha:))

Mergi la inceput