Durerea unei pierderi de sarcina (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Alina si io bag maine un test si vorba ta indiferent de rezultat tot mi-e frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata Alinush!Stau cu pumnii stransi sa-ti iasa cele 2 liniute!Eu nu am mai facut test pt ca ma enerveaza sa vad o singura liniuta mai bine nu fac!Simptome nu am in afara de niste dureri de ovare si de spate dar astea pot fii si de la cm.Nu prea cred ca sunt gravi....macar sa-mi vina cm-ul ca sa stiu o treaba, asa asteptarea asta e tare chinuitoare!Ce m-as bucura sa ne dai vestea cea buna!Astept cu nerabdare!Te pup si astept marea veste!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Irina tin pumnii si pt tine!o sa avem numai taurasi printre noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor,
Va urez de pe acum un week-end placut tuturor pentru ca nu stiu daca am sa mai intru!Tin pumnii pentru fetele care urmeaza sa faca test,sa vedeti II!

Va pe toate!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io va pupacesc pe toate..fugg la dintzar off..offf ,,meyy,,meyy

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Ale mesajele tale mi-au mers la suflet, chiar daca nu mi-au fost adresate mie
va tin pumnii sa iasa II.cred ca vor fi foarte multi taurasi.

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Ale,Pepsi,Musettepink,Liana30,Idaira,Blueeyes,Alinushca,IreneCam va multumesc mult pentru mesajele voastre de incurajare sa stiti ca m-a ajutat mult sa vad ca sunt inteleasa de atatea fete...
Irinabobe,Alinushca,Blueeyes,dan.ny-va tin pumnii sa veniti cu vestea cea mare saptamana viitoare,hai va rog eu!
La mine din pacate au aparut simptomele de cm care nu m-au inselat in nici o luna deci e clar ca vor veni uratii pe luni marti din pacate,asta e de acum nu mai sper pentru nici o luna ca nu are rost,sunt tot dezmagita si dezamagita luna de luna,sunt satula!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

gataa veniii si nu murii
Micheleeeeeeeeee te pupppppp..capuu sus..ezi ca'ti trimisai un tir de optimism..il primisi? ajunge?il trimit si pe'al doilea?

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Michelle si toate fetele scumpe si greu incercate de aici, noi toata viata o sa ramanem cu apasarea pe suflet, cu dorul si tristetea pentru copilasii pierduti, chiar daca au fost sarcini mici, la inceput chiar. mai greu este si ca traiti cu dezamagirea testelor negative si daca as putea v-as lua toata suferinta... frica ne va urmari tot timpul si chiar si atunci cand veti primi o veste buna o sa va bucurati, dar o sa simtiti mai degraba ca vi se cuvine, pentru ca asa este. eu ma bucur de sarcina, dar mai mult sunt ingandurata si asa va fi la fiecare din voi... viata nu e dreapta, asta o stiti si voi, iar chinul asta pe care-l traiti va va face sa fiti indiferente la orice ar mai putea sa va mai ofere viata. nimic nu conteaza atunci cand nu ai un sufletel mic caruia sa-i oferi dragostea si educatia. oricat o sa ridicam capul si sa mergem mai departe tristetea va ramane sa ne apese sufletele. dar daca noi ca si mame ale ingerasilor nu ne gandim la sufletelele lor, atunci nu are cine sa o faca, dar nu lasati sa va invinga teama si tristetea. imi pare asa de rau ca va vad triste in fiecare luna, de fapt in fiecare zi si imi pare si mai rau cand vad ca nu va pot ajuta decat cu niste cuvinte... dragele mele, va imbratisez cu drag, va trimit tot optomismul meu, eu nu am nevoie asa mare de el cum aveti voi, m-as bucura sa stiu ca si ajunge la voi... scumpelor, asa ma apasa durerea voastra ca nu ma pot stapani sa nu plang, de fapt nu ma pot opri din plans... va pup pe toate

Marina, o in 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Michelle scumpa de tine, imi pare rau sa te vad asa de trista! Sunt sigura ca Dumnezeu are grija de tine si nu te va lasa sa te mai chinui mult timp pana iti va darui minunea mult asteptata. Sunt alaturi de tine impreuna cu aceste fete minunate pe care le-am intalnit aici si nu te lasam sa cazi in nici un butoi. Fruntea sus ca bebe nu vine la mamicile suparate, asa am auzit!
Pepsi problema mea cu spina bifida nu e asa mare, nici nu am stiut ca am asa ceva pana nu m-au apucat niste dureri mari de spate si la radiografie a iesit ca am lipsa cartilajul dintre doua vertebre, atata tot, daca pot spune asa. Nu e nevoie de nici o operatie doar ca nu pot sta timp indelungat in picioare fara sa ma doara spatele si trebuie sa am grija sa fac sport si sa nu ma ingras, ceea ce s-a cam intamplat in ultimul timp de suparare.. Teoretic nu am nici o problema in a avea un copil insa mi-e teama sa nu ma mosteneasca si sa aiba varianta mai severa.
Am fost la doctor azi si m-a trimis la un genetician sa investigheze cauzele malformatiei pe care a avut-o bebe...luni am programare, sunt tare curioasa. Doctorul mi-a spus ca in cazul in care mi se spune ca am un risc de n% sa am un copil cu malformatie ramane totusi si sansa ca el sa fie sanatos, cred ca pana la urma e tot cum vrea Dumnezeu. A, si cel mai important, mi-a spus ca peste o luna putem incerca din nou, deci dupa ce imi vine CM ne punem pe treaba
Pup toate fetele si ma rog sa aud numai de bine si de II!

Andreea

Mergi la inceput