Durerea unei pierderi de sarcina (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirelus in a cata zi esti? Eu cred ca ai facut testul prea devreme...mai ai un picut de rabdare.
Flavia m-ai mai linistit. Miercurea viitoare voi face, in sfarsit, masuratorile lui bebe. Sa stii ca si eu cand vorbesc de copilas ma refer la un EL, chiar sunt curioasa ce va fi (bine, adica-s curioasa la nastere, pana atunci, nu[:D}).
Liana

21+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

pt voi toate, va mult!

Imi pare rau pt testele negative, sau mai bine zis "inca" negative, ca eu sper in continuare pt voi.

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Irenecam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Nu pot fara voi,dataorita voua inca sunt aici voi imi dati atata putere...Stiti cand sunt atat de deprimata mi si rusine sa mai scriu ca ma simt ca o lasa...voi sunteti atat de puternice as vrea sa fiu si eu mereu asa,insa nu sunt...o perioada sunt asa o püerioada altfel,uneori ma simt ca o nebuna...nu mai stiu...as vrea sa treaca aceasta durere,as vrea sa nu mai chinuie pe nimeni durerea aceasta de nedrescris....ne-a fost furat visul asa dintr.o data iar acum ne chinuim...nu am sa inteleg unde e dreptatea asta...Aici sunteti fete extraordinare,fete care intelegeti intradevar ceea ce simt si asta ma ajuta enorm...Sa pierzi un copilas e o durere enorma o durere cu care va trebui sa traim toata viata din pacate...Fetele care au avut puterea sa incerce din nou si au facut fata celor noua luni de zile de sarcina(care au fost dominate zi de zi de frica) si fetele care incearca de foarte mult timp sa ramana gravide si nu renunta ci incearca orice,fetele care sunt aici si vorbesc despre ceea ce simt sau ne impartasesc din experienta lor sunt niste FETE PUTERNICE!!Un om puternic pentru mine nu este un om care ridica cat mai multe kg ci un om care e pus zilnic sa traiasca cu o greutate enorma pe suflet si ii face fata...Ma uit la tv vad atatea cazuri de "femei"care nu merita copii...iar noi ne chinuim atat...oare ce rost au toate astea?Mie una mi-este frica ca nu cumva intr-o zi sa o iau razna,pentru ca starile mele sunt tare ciudate...Cei din jur imi spun"o lasa ca ai viata inainte ai timp sa faci altii" Doamne cat doare aceasta replica...Asemenea oameni nici nu stiu ce inseamna sa iti pierzi copilul sau sarcina dupa ce l-ai iubit atata,dupa ce a devenit parte din tine dupa ce ti-ai imaginat viata impreuna cu el/ea...E ca si cum pe viu ti-a fost smulsa o bucata de inima sau chiar si mai rau...zi de zi simtim aceasta durere si sunt sigura ca toate ne intrebam inca"de ce noi","de ce noi care avem atata dragoste de daruit,pentru care un copilas ar fi viata noastra"....of daca ne-ar raspunde cineva....Am observat in jurul meu ca foarte multe femei raman gravide fara sa vrea,ca nici nu savureaza fiecare zi de sarcina...vedeti asta nu pot intelege?Adica noi care planuim si ne ingrijim si facem totul"ca la carte"trebuie sa ne chinuim atata...Nu mai stiu sunt total confuza...mersul lucrurilor a luat o intorsatura aiurea,nimik nu mai e cum ar trebui sa fie...Ma amagesc cu mica speranta care o mai am...dar oare va fii bine vreodata?de unde pot stii ca nu se va repeta?ma chinui acum sa raman gravida ,plang luna de luna cand vad testul negativ si cand imi vin uratii,sufar atat si ma intreb oare cum am sa stau pana in luna 5 sa stiu daca va avea sau nu aceaesi problema,voi face oare fata acestei perioade de astepare,de intrebari?Sper sa nu o iau razna...sa mai am putina putere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Michelle si tu esti o femeie puternica.Faptul ca incerci din nou sa fii mamica inseamna ca esti o femeie puternica si care nu se lasa dobarata cu una cu doua!E normal sa simti durere in suflet,e normal sa te simti doborata,e normal sa devenim rele cu cele care raman insarcinate si nu isi doresc neaparat copilul dar din pacate nu ne poate intelege nimeni decat noi intre noi care stim ce inseamna durerea sa-ti pierzi bebelul mult dorit.Trebuie sa crezi ca totul va fii bine,incearca sa nu te mai gandesti zi de zi la ce s-a intamplat,stiu e cumplit de greu dar ai sa reusesti.E bine sa lasi gandurile si energiile negative sa se stinga si sa te incarci de energie pozitiva pt bebelul care o sa vina pentru ca sunt sigura ca o sa vina.Stiu ca ceea ce spun eu aici e usor de zis si greu de facut dar ai sa vezi va fii bine!Te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

aloooo capuuu sus!!!sus!!!sus!!!
iote'o
pana nu vin mai sunt sanse..asa ca suntem in asteptare

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

michelle iubita,tu stii ca mi-esti draga,nu?! Din pacate,nu putem schimba trecutul oricit de mult am vrea noi.Tre sa traim impreuna cu el,sa convietuim cu el,ca n-avem incotro...ceea ce sta in puterea nostra e prezentul,putem face in asa fel incit sa schimbam ceva pe viitor. Si eu am momente cind intorc capul in partea cealalta cind vad o gravida,si ma gandesc de ce eu tre sa lupt inzecit pt a avea un sufletel si sa astept atita si altele nu... si ma deprim de fiecare data cind imi vine CM,...dar sint doar momente,viata e facuta asa. Efectiv,tre sa merg inainte...ca mi-am adus aminte:tot inainte mandri pionieri!!!!!
Iti trimit o imbratisare enorma virtuala si te pupacesc!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

MICHELLE, draga mea, tu esti foarte puternica, nu mai spune ca esti lasa. Luptele pierdute sunt acelea pe care nu le incepi, tu ai inceput si vei reusi sa ai copilasul pe care ti-l doresti atat.
Pana atunci, daca ai prietene acolo unde esti, iesi cat mai mult, stai cat mai putin singurica, o sa vezi ca te va ajuta. Stiu ca nu prea ai chef uneori,dar te va ajuta. Eu cand eram inca in concediu medical dupa nastere ma duceam pe la serviciu, mai ajutam colegii, mai sporovaiam, ma ajuta sa fiu cu ei...

Hai, stiu ca doare...dar, te rog, nu-ti pierde speranta.

Noi te iubim muuuuult!!!

IDAIRA, da dom'ne, asa, tot inainte

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura sper sa fi fost prea devreme pentru test,imi doresc ca asta sa fie motivul pentru care nu s-a pozitivat,dar...nu stiu...sunt in Z23 la un CM de aproximativ 25,26 de zile.
Iti doresc multa bafta la eco,sper ca de data asta sa reusiti sa-l vedeti pe bebe!Vroiam sa te intreb daca simti ceva dureri in zona operatiei pe masura ce creste burtica,esti printre putinele fete care au facut cezariana ca si mine,si sunt interesata de acest aspect!Numai bine iti doresc!

Michelle citind postarea ta nu pot sa spun decat ca ma regasesc perfect in ea!
Sa speram ca vom reusi cumva intr-o zi!

Multi pentru fiecare fata minunata de aici!

www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

michelle, ma bucur ca scrii si nu te inchizi in carapace! asa te vreau fata luptatoare, sa nu mai zici niciodata contrariul, tii minte ca ziceai ca astepti 2 ani si apoi incerci, ei bine ai avut curajul sa iei taurul de coarne mai repede, sa te inconjuri de energii pozitive, cum zice musette, si iesi si tu cu cineva la o inghetata cum zice irene, si bine zice liana, pai pina nu e rosu mai e speranta vorba laurei!incearca(stiu ca e greu) sa nu te mai gindesti la trecut, ca fantomele trecutului nu te lasa sa traiesti in prezent, nu zic sa uiti ci sa nu te mai gindesti tot timpul repet stiu ca e ff greu, pai si eu il tin pe david in brate si ma gindesc oare ce a fost cel pe care l-am pierdut, oare ce mutrita avea, mi-a zis intr-o zi o prietena ca daca era sa-l am pe celalalt nu l-as mai fi avut pe david....el e micul luptator a vrut neaparat sa vina pe lume....trebuie sa inveti sa-ti controlezi frica, ptr ca gravida fiind iti va fi si mai greu, ca vor fi si hormonii care-si fac de cap, vei trai in spaima 9 luni si nu e bine prea multe unde negative ptr bebe, de aia cind simti frica asa ca vine, da-i in cap, si daca ai nevoie te ajutam si noi invata sa te autocontrolezi din timp, inainte sa fii gravi, tin minte ca si cristina facea atacuri de panica, incearca sa faci exercitii de respiratie cind te ia asa panica, te ajuta ff multe, le gasesti pe net!hai, capul sus, te pup tare

mirelush, imi pare rau ca nu a iesit testul, dar poate era prea devreme.

laura astept vesti sa nu uiti de noi, si daca si tu zici ca-i un el, simt eu bine atunci, da vom vedea la nastere!sanatos sa fie, sarcina usoara in continuare, vreau poze cu tine gravi please

poate n-o fi locul nici momentul dar am vazut un film(si aici e si realitatea) cu femei care poarta copii ptr alte cupluri. adica sint sau nu donatoare, sau cuplul doneaza ce trebuie si ea poarta doar copilul......in ultima instanta poate sora sau o prietena apropiata sa fie o astfel de mama purtatoare, nu stiu legea in Ro.......

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput