Durerea unei pierderi de sarcina (34)
Raspunsuri - Pagina 12
mav spune:
Michelle, sper ca nu te-au suparat postarile mele! .....Daca am gresit cu ceva...
imi pare rau... doar sa-mi spui si sterg tot.
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Pepsi spune:
michelle, vezi ca iar te sun si te iau de urechi! ce s-a intimplat? lasa ca daca nu e nici luna asta te duci la urmarirea ovulatiei la medic, vei reusi pina la urma nu dispera, te pup tare, incerc sa dau de tine pe mess
musette, imi pare tare rau, acuma m-am trezit si fuga sa vad vestea, lasa bine faci ca nu te lasi!
laura, draga mea ti-am spus ca-ti vei tine copilul in brate de data asta?!tii minte carabusii din vis?! imi pare rau daca mesajul meu te-a panicat dar in mare majoritate scriu cu o mina cu bebe in brate si dominic la urechea mea sa merg sa ma joc cu el.....nu vroiam sa sune a rau, incercam doar sa te fac sa nu fii suparata ca nu a fost la dr acela, si pe de alta parte e mai bine sa nu a fost, ca auzisem de mai multe ori ca medici renumiti nu se ocupau cum trebuie sa-si faca treaba, asa macar nu te vei stresa pina nasti!dar nu ca bebe tau ar avea ceva,nici vorba doar ti-am zis ca vei fi cu el in brate(ca eu tot un el cred ca e)
mav, bine ai revenit! nu cred ca ai suparat-o pe michelle cu ce ai scris
liana, eu m-am oferit sa te ajut cu mesajul ala in maghiara, sau sa pun pe cineva sa sune?tipa daca e nevoie sa te aud
va pup pe toate fetelor mele dragi, ma duc ca ma cheama datoria!
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
musettepink spune:
Michelle te inteleg si te asteptam atunci cand vei fii pregatita!Oricum iti tinem pumnii!Te pupic!
alinushca spune:
Michelle, I am sorry... 
Dar inca nu ai facut testul, si in gandurile tale (presimtirile) de acum sigur nu poti avea prea mare incredere. Asa ca linisteste-te pana nu vezi acole-asa 1 liniutza sau 2... despre pierderi... o sa jelim mereu. Asta este. Dar sa ne si intarim pe parcurs.

:) Sanatate!
Liana30 spune:
Michelleeeeeee
io nu ma supar pe tine doar ti'o arat![]()
Pepsi tip cand am nevoie..pana una alta..baga acolo sa ma ai..cata_lina132001...asta e cea buna..te puppp
va pupp pe toateee!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Pepsi spune:
fetelor a nascut LiaB am trecut-o pe lista, are fetita, felicitari si multa sanatate
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
Liana30 spune:
Felicitariiii LiaB
sa;ti traisca printzesa
io nu te stiu da ma bucur din tot sufletul..
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
blueeyes2003 spune:
Neatza fetelor,
Vreau sa va spun ca de dimineata am facut un test de sarcina si este cat se poate de negativ.
De acum astept CM care sigur nu va intarzia sa apara!
Tin pumnii fetelor care asteapta cele II liniute!Hai ca trebuie dintre atatea fete sa fie careva gravi!
Va
pe toate si va doresc o zi buna!Revin,acum sunt mult prea trista!
www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela
musettepink spune:
Blueeyes imi pare rau!poate ne va surade norocul luna viitoare!
Pepsi
Alinushca tin pumnii!
Michelle tin pumnii!
Eu inca astept uratii.....

21+