Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38
Raspunsuri - Pagina 29
KoraPop spune:
Nuchi felicitari pt printesa voastra!Multa sanatate si sa creasca mare si frumoasa!
cami te simti mai bine?
Kora
CARPE DIEM!
ysa26 spune:
quote:
Originally posted by georgia_c
... mi s-a strans inima cand m-a intrebat tipa care m-a programat ..daca sunt insarcinata .. cred ca plesneam de fericire daca eram ...
Georgia poate asta e un semn si vi cat mai curand cu vestea cea mare!
Zenobia spune:
Nuchi, sa iti traiasca fetita! 

Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
magdita spune:
Buna fetelor,
De marti ( 11 sept ) incep monitorizarea ovulatiei si ma intrebam care dintre voi este programata marti la cabinet....Aveti idee de la cat la cat are program, ca pe mine m-a programat la ora 13, dar as vrea sa ajung mai devreme , ca sa ma si pot intoarce in Craiova.
Poate ma intalnesc cu vreo forumista marti... ce bine ar fi....
Alexela, iti tinem pumnii sa fie bb. Concediu placut si relaxant !
Georgia, tu cand esti programata?
Nuchi, felicitari pentru vestea minunata ca o sa fii mamica de fetitza. Sa creasca mare si sanatoasa la mami in burtica !
Camy, iti e mai bine?
Iyoana, sanatate multa sotului tau si bafta in continuare !
Kora, mult succes la FIV si vreau sa iti spun ca te admir foarte mult pentru determinarea ta si pentru toate vorbele frumoase si sfaturile pe care le dai fetelor ( eu te mai citesc si la subiectul FIV 130 )
Ysa, ana, aaandreea , syyylviuta, zeno

magdita
KoraPop spune:
magdita multumesc
iti doresc mult succes la monitorizare si sa ne anunti cat mai curand II!
Kora
CARPE DIEM!
lauravoinicu spune:
Kora , merci pt raspuns 
Zenobia ...
Nuchi , felicitari pentru printesa!
Iyoana , trebuie sa crezi si sa speri ca vei reusi , nimeni nu are certitudine indiferent ce probleme are , ce sa faci trebuie sa luptam , daca asa ne-a fost dat pe lumea asta ......
Zenobia spune:
Laura, iti tin pumnii pentru FIV-ul din toamna! 
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
aaandreea78 spune:
Buna dimineata tutunici.
Magdita, eu vin pe 11 sept.la ora 14.30 am programare.
Asa ca daca nu se tine cont de programari poate ne intalnim.
Iyoana spune:
'Neata fetele!
Vad ca sunteti harnicute si scrieti mult in lipsa mea..va trebui sa ne pregatim de un nou capitol. Tot eu sa-l deschid sau se anunta altcineva?
Laurici, Ysa 
fetele dragi, asa este, nu avem certitutdine si trebuie sa luptam, dar e cam greu...LauraV, tu vei reusi in toamna, ca sa ne mai dai si noua sperante, da???
Vrei sa incepem galeria sau ne antrenam majoretele pana la ET? Ca ai vazut de ce suntem in stare! ![]()
Si or sa aiba treaba majoretele noastre, la cat vor trebui sa danseze pentru tine si pentru Kora! 

Nuchi,
felicitari din tot sufletul! Sa-ti creasca fetita mare si frumoasa si sa fie cuminte in burtica la mami! Ai un carucior roz pe prima pagina! ![]()
Magdita, multumesc de gandurile frumoase!
Cu siguranta ca o sa fie bine!
Va doresc tuturor o zi frumoasa si luminoasa!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

georgia_c spune:
buna micutele dragutele
ysa , sa dea Dumnezeu sa ma vad si io si voi cat mai curand cu burtica 

magdita , io am programare la dr t pe 18.09 la ora 16.20.. mult mai tarziu ca tine .. dar asta e .. poate pana atunci voi face si analiza care imi indica daca am sau nu endometrioza (CA125..sau cum ii zice caci imi scapa acum )