Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38
Raspunsuri - Pagina 30
georgia_c spune:
fetele cu programare pe 11.09 .. va doresc numai si numai bine , sa dea DD sa va aduceti aminte cu placere de ziua de 11 .. eu sunt nascuta atunci si sper sa va poarte noroc
silvy24 spune:
Salutare fetelor,
Am si eu o intrebare. Parca citisem la un moment dat pe site ca daca ramai gravida, in jurul datei cand ar trebui sa-ti vina menstruatia ai simptome asemanatoare cu cele ale venirii menstruatiei. Stiti vreuna ceva despre chestia asta?
Aseara m-au apucat niste dureri foarte nasoale de burtica si mijloc si cu toate acestea inca nu mi-a venit nimic (dupa 14 ore de cand am avut durerile). Niciodata nu mi s-a intamplat asa. La mine, daca vin durerile, la cateva ore vin si rushii.
ysa26 spune:
Silvy in ce zi esti? Ti-a intarziat? Stiu de la fete k simptomele de sarcina se aseamana cu cele de cm. Asa k iti tin pumniii iubita 

ysa26 spune:
Iyoana chiar ma gandeam k ai deschis subiectul cu noi gravidutze si nu se cade sa-l inchizi altfel. Asa k poate silvy va fi noua

camy062004 spune:
Salutare Tutunici!Georgia_c endo se vede numai la lap si analiza CA125 este pt depistarea tumori de ovar(CA125 marcari tumorali)
georgia_c spune:
camy aici am citit despre ca 125
http://www.romedic.ro/pop_print.php?id_pag=542&tip_pag=3
sa vedem daca de data asta ma lasa sa postez un alt link ..
o sa mai caut ca mai citisem ceva si parca am salvat ...
stiu ca laparo se pune un diagnostic sigur insa din cate am tot citit pana la laparo , se mai fac si ecografii transvaginale ... apropos voi ati facut asa ceva ?.. ca io voi face pe 21.09
silvy ..sa dea DD sa fie bb ...si sa ne tragi si pe noi dupa tine
Iyoana spune:
Dragutelor, va pregatesc un nou capitol....
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

Iyoana spune:
M-am executat dorintei dv colective, asa ca va invit sa ne continuam discutiile noastre atat de placute...aici.
Pupici!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana