Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38
Raspunsuri - Pagina 28
georgia_c spune:
buna fetele
m-am programat la dr t .. 

.. ma bucur insa am si emotii pentru ce o sa urmeze .. mi s-a strans inima cand m-a intrebat tipa care m-a programat ..daca sunt insarcinata .. cred ca plesneam de fericire daca eram ... Doamne ajuta , sa fie bine pentru toate fetele si sa ne mutam la burtici cat mai repede
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by Zenobia
Yioana, ce faci? Stii tu...
[
ce sa fac? la sf lunii se va duce sotul la fundeni sa-si refaca toate analizele si sa-i ceara parerea dr. nefrolog despre un eventual tratament homeopat. nu prea vrea sa ia medicamente (naturiste sau de orice fel) fara sa aiba acceptul medicului nefrolog. Si il cred, prin cate am trecut....Dr. Matei a zis ca ea nu prea e de acord sa-i dea ceva medicamente (dar cred ca ea se referea la tratament hormonal, deci medicamentos) pentru ca..."totul trece prin rinichi!" Asa ca am rabdare si sper sa fie bine!
Te tin la curent, oricum!
Mesajul de ieri al Korei m-a inveselit, dar avem noi certitudinea ca o sa iasa ceva la FIV+ICSI? Nu prea, din pacate...
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

ysa26 spune:
Buna fetelor! Iyoana ai dreptate k nu avem o certitudine, dar ce sa facem, trebuie sa speram. Sunt sigura k lucrurile se vor imbunati la voi.Doamne ajuta!
Alexela azi iti faci bagajelul pt concediu. Sper din suflet sa fie cu ochisori.
Ieri am fost la homeopata si mi-a dat alte remedii. De data asta l-am dus si pe sotul meu pt o consultatie. El are normospermie, dar viteza e redusa.Mi-a dat 2 retete, dar nu am gasit remediile. Am dat comanda, dar mi-au spus k nu sunt siguri k mi le vor gasi.Oricum abia saptamana cealalta ajunge sotul la Buc.k sa le ia.
Va astept numai cu vesti bune.

Alexela spune:
Fetelor,
acum am mai facut un test de urina, a iesit tot negativ... Pentru mine e clar, NU sunt gravi... Asa ca inseamna ca mi s-a dereglat din nou CM si o iau de la capat... Deci se pare ca laparoscopia nu a rezolvat deocamdata nimic, decat ca mi-a dereglat ceva pe-acolo, prin interior... Asta e... Cel mai tare ma enerveaza ca din cauza acestei intarzieri atat de mari, nici nu o sa prind zilele bune in concediu... Ma intreb mereu ce mai are DD rezervat pt mine!!! Am impresia ca nu o sa o scot niciodata la capat, dar poate ca odata soarele va iesi si pentru mine...
KoraPop spune:
Alexela draga esti tare incapatanata, de ce nu faci tu oare bhcg?Nu vreau sa te speriu cumva dar la sarcina extrauterina de exemplu f rar se pozitiveaza testele de urina,sau foarte greu,acum deja e tarziu dar daca dimineata dadeai sange la ora asta stiai valoarea bhcg si mergeai linistita in concediu.Acum ce sa mai zic....concediu cat mai placut si daca e o dereglare hormonala vei lua masuri cand vei reveni acasa.Pana atunci incearca sa nu te stresezi ca doar esti in vacanta....!
Kora
CARPE DIEM!
nuchi spune:
Salut toate fetele si 

.
Aaandreea78, felicitari din partea mea cu intarziere, o sarcina usoara, un bebel sanatos si sa dea DD sa fie asa cum va doriti. Hai ca incet, incet fetelor asa cum stateam la rand la monitorizari, asa sa stam si la cabinet la dr.Iosup. In aceiasi ordine urmeaza Kora, Alexela si toate celelalte.
Eu am facut morfologia fetala trim. I si...v-om avea o fetita. Pana acum totul pare ok si urmeaza pe 28 sept. morfologia de trim.II.
Hai fetelor ca 1 zi poate fi si prima zi cand apar II, prima zi de echo. cand se vede
, prima zi in care sunteti intrebate daca vreti sa stiti sexul copilului... Fruntea sus tutunici optimiste si mergeti mai departe ca merita.
Nuchi 18+
Ioana
ysa26 spune:
Nuchi ma bucur k tu si bebelina sunteti ok.
Alexela imi pare rau, nu stiu ce sa zic, incearca sa te relaxezi in acest concediu. Eu dupa laparo am avut cm dereglat, mi-a venit prea devreme la 24 zile, acum mi s-a reglat cum il aveam inainte de toate investigatiile la 30-31 zile. De ce nu incerci cand vi din concediu sa te duci la homeopata?Sunt sigura k ti-ar da niste remedii. Te pup si distractie placuta!!!
Alexela spune:
Nuchi, felicitari pt bebelusa!!!
Ysa, asa m-am gandit si eu, ca poate s-a dereglat de la laparo, desi imediat dupa laparo mi-a venit doar cu 3 zile intarziere... Nu stiu ce sa zic, dar am inceput sa cred ca nu sunt gravi... Altfel ar fi iesit la testul de urina, sunt totusi in Z47, cred ca si o SEU (Doamne fereste!!!) s-ar fi vazut... Stiu ca in cazul Marusei a iesit testul pozitiv in prima zi de intarziere, in cateva secunde, si totusi a fost, din pacate, extrauterina...
O sa incerc sa nu ma mai gandesc la problemele astea in concediu, pana la urma ce-o fi, o fi!!!
camy062004 spune:
Salutare Tutunici!ce faceti voi fete frumoase,Ana
sper ca esti bine incet,incet o sa treaca si asta trebuie sa luptam sa putem merge mai departe,joi ma duc la fire cu toate ca nu il gasesc pe T sa vb cu el,si sper ca diagnosticul de pe biletul de externare sa fie acelasi care mi la spus Ioana,am vz ca si Ysa a avut surprize la externare.Alexela iti doresc un concediu cat mai placut
Korapop
Iyoana
Zeno
Ysa
.sa aveti o zi cat mai frumoasa
aaandreea78 spune:
Nuchi, multumesc mult si sa ti traiasca fata. Ce nume frumos.....Ma intrebam ce mai faci, mai ales ca te stiu de la monitorizare si tu mi ai dat sperante in momentul in care ai anuntat ca esti graviduta.
Salutari pentru toate tutunicile.