Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38
Raspunsuri - Pagina 27
Iyoana spune:
Ana, imi pare rau, tare rau! Te admir pentru curajul si pentru puterea ta!
Dumnezeu te va ajuta sa treci peste asta si sa devii mamica, intr-o buna zi, foarte curand cu siguranta! 
Iar de la galerie nu ne dam inapoi...doar ne cunosti!...

Tu sa ne spui cand, ca avem noi grija sa te sustinem!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

Alexela spune:
toate tutunicile!!!
Ana_p, imi pare rau, draga mea, dar te admir pt ca esti puternica si pt ca ai incredere ca totul va fi bine!!! Vei vedea ca intr-o zi DD te va rasplati cu mult asteptatul bebic!! Noi suntem alaturi de tine!!! 
Eu sunt cam obosita, sambata am fost nasi la nunta unor prieteni, a fost foarte frumos, o sa punniste poze cand ma intorc din concediu, si ieri am fost la tara la ciorba de potroace si de-abia azi pe seara ne-am intors... Acum vreau sa ma bag in pat, dar voiam inainte sa vad ce s-a mai intamplat pe aici.
Eu nu am noutati... Nu stiu daca am apucat sa va spun ca saptamana trecuta am repetat un test de urina, barza gold am luat, a iesit tot negativ, insa pana acum nu mi-a venit CM... Nu mai inteleg nimic, credeti-ma!!! Testul de sange stiu ca m-ar lamuri, insa credeti-ma ca nu am avut pur si simplu timp sa merg sa il fac... Saptamana trecuta am fost numai pe drumuri cu nunta, am ajuns acasa numai noaptea tarziu... Maine trebuie sa fac bagajele, iar miercuri plecam in concediu... Cand sa merg sa il fac?!?! Oricum pun utrogestan, preventiv, si incerc sa ma protejez cat de mult pot... Nu stiu ce sa va spun... Cateodata ma simt de parca as fi gravi, dar ma gandesc ca poate sa fie si autosugestia, ca atata imi doresc, ca poate doar am eu impresia ca sunt... Nu stiu, simptome parca totusi as avea ceva, in sensul ca astazi am tot simtit ca imi vine sa vomit, ma simteam ametita, insa nu bag mana in foc ca nu poate fi si de la oboselaa acumulata saptamana trecuta, cu ultimele pregatiri de nunta...
Nu stiu... Pe de alta parte ma gandesc ca totusi sanse sa fiu gravi sunt destul de putine, daca e sa fiu realista... Din mai multe motive:
- la eco pana in Z19 nu se vedea nici un folicul, eu am avut simptome parca de ovulatie prin Z27-28, dar dupa cum stiti eu nu ovulez pe cale naturala, chiar sa se fi reglat la laapro?!?
- apoi eu saptamana trecuta cand am facut testul eram deja Z39-40, poate chiar mai mult (astazi fiind Z46), totusi ar fi o diferenta de cel putin 12 zile de la momentul in care am simtit eu ca as fi ovulat, deci chiar credeti ca ar fi putut sa fie prea devreme facut testul!?!??!
Ce ziceti?!?!? Eu ma rog la DD sa fie bine, am tot fost la biserica si sper ca va fi bine!!!
Va
pe toate!!!
Sper sa mai am maine timp sa intru putin inainte de concediu.
ysa26 spune:

Ana
imi pare rau, sunt alaturi de tine

Magdita
te pupic sa-ti mai treaca supararea pt z1
Alexela
iti doresc un concediu de vis si sper totusi k sa fie cu ochisori!
Anca
, Iyoana
, Camy
, Kora
, Zeno
, Veret
, , Lauravoinicu
, Bebekom
, Hera
, Lucialu
, Mamidevladut
, Stefiuta
si toate tutunicile optimiste
va astept cu vesti bune!
lauravoinicu spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
Laura Voinicu tu cand incepi Fiv-ul?Ti-a faciut dr. schema pt stimulare/inhibitie?Eu am fost azi la d-na Matei si am facut schema,e posibil sa incep pe 24 sept ,dar intre timp trebiue sa fac anticorpii antifosfolipidici si altii si in functie de rezultatele analizelor voi incepe atunci sau peste o luna.
Kora , eu inca sunt la inceput , zilele asta ma apuc de analize , care sper sa imi iasa bine si sa ma si apuc de FIV , trebuie sa vad cum fac cu sotul sa mearga la IDS pt spermograma si spermocultura , nu prea are timp .... Ce stii de dr. Matei , am inteles sa o sa fie plecata cateva zile luna asta , unde ar trebui sa fac programarea pt sot , la IDS , sau sa o sun pe dansa sa il programez? Eu nu o sa fac inhibitie , poate ceva AC , ca sa am si eu o zi 1 , stimularea inca nu stiu , cel mai probabil cu Gonal , ca la mine menogonul ultima data nu prea a dat rezultate , cel putin asta am vb cu dr. T ultima data , acum o sa vad in functie de analize.
lauravoinicu spune:
Ana , imi pare rau , ma bucur totusi ca esti optimista , hai ca eu antrenez majoretele pana la o noua galerie.
Te pup si iti doresc multa bafta in continuare!
Alexela , nu te mai gandi , ce o fi o fi , incearca sa nu te mai stesezi , bucurate de concediu , daca nu esti gravi , inseamna ca de la atata stres , alergatura ...., sa-ti si crescut prolactina si de aceea sa nu iti fi venit CM-ul , poate asta ar fi si explicatia ca nu ai ovulat. Asa ca lasa gandurile si testele si lasa-te luata de val si sa vi cu buritica din concediu.
KoraPop spune:
Laura cred ca cel mai bine ar fi sa vb cu d-na Matei pt spermograma + spermocultura sotului tau.Dansa iti va spune cand si unde sa veniti.Abia acum te apuci de analize zici?Pai eu stiu ca unele dureaza si 14 zile ( de ex. lysteria),sunt o multime de facut.Cand le termini mergi cu tot dosarul la d-na Matei si faceti schema de tratament.Sa iti cumperi din timp tot tratamentul,pe cand incepi sa fii linistita.Ti-am scris si dincolo la FIV 130.
Alexela fa totusi azi un bhcg cu taxa de urgenta si vei stii exact ce si cum.Concediu placut!Bafta!
Kora
CARPE DIEM!
Zenobia spune:
Ana_p, imi pare tare rau!!!
OOOffff....
Alexela, eu zic sa faci cat mai repede analiza de sange ca macar in conediu sa stii daca e alba sau neagra. 
Laura bafta multa! 
Ysa, 
Yioana, ce faci? Stii tu...
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
aaandreea78 spune:
ANA, imi pare ffffffff rau! Cuvinte nu gasesc ......
Alexela, si eu zic sa faci cat mai repede analiza de sange.
Cu Dumnezeu inainte, o sa aiba el grija de noi toti.
syyylviuta spune:
Alexela iti tin pumnii sa fie bebe! Cum au zis si fetele, du-te azi sa-ti faci o analiza de sange, asa vei stii sigur! Dar daca nu ai timp, pleaca in vacanta fara sa te gandesti la asta, relaxeaza-te si cum o vrea Dumnezeu! Poate se va intampla chiar in concediu, cand va linistiti, si aveti timp suficient pentru voi doi! Te pup!