Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38
Raspunsuri - Pagina 26
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by magdita
Buna fetele mele,
Din pacate, pentru mine ziua 29 a devenit ziua 1. In sufletul meu speram sa fie ceva luna asta, mai ales ca de obicei vine la 25z. Dar asta e, fiecare z1 e un nou inceput. Incerc sa vad partea buna a lucrurilor si sa nu cad, insa in momentul asta am o stare .......
Mie mi-a zis dr.T ca in z1 sa ma programez pentru monitorizare in z8, insa z 8 o sa fie luni, pe 10 sept cand el lipseste. M-as programa marti, z9, insa el nu are program la cabinet si pentru prima monitorizare stiu ca trebuie sa ma prezint la cabinet, asa ca probabil ma voi programa miercuri, 12 sept, z10. Am sunat-o deja pe Ramona, insa m-a rugat sa revin dupa ora 16 cu un telefon. Asta e. Sper sa reusesc sa ma programez pentru miercuri.
Imi pare rau pt z1, uite un pupic
si poate luna asta e cea norocoasa. Esti sigura ca marti nu e la cabinet, pt ca eu stiu ca acum este si martea si joia la cabinet.
Alexia si minunea mea Teodora
Iyoana spune:
Kora
, Zenobia
SUPER VESTE!!!! Ma mai incurajez si eu un pic! Ne-am hotarat ca pana la sf anului sa facem aceasta biopsie, poate imi aduce Mosul ceva frumos in dar...![]()
Ce tampenie, imi doresc sa-mi aduca Mos Craciun niste 

in dar, hai ca am cam luat-o razna!...

Stie cineva ceva de Ana?????? Doamne ajuta!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

magdita spune:
Alexutza, nu stiam ca are program si marti si joi. Mersi pentru informatii. O sa sun acum dupa ora 16 si aflu. Mersi mult si ai grija de burtica
.
magdita
KoraPop spune:
Imi pare rau ca sunt mesagerul vestilor triste.Ana nu a reusit acum,dar sigur va reusi data urmatoare pt ca e o luptatoare ca si noi toate!bhcg=1.00
Ana am fost alaturi de tine la fiecare pas al tau,am retrait fiecare moment de parca as fi fost eu pe drumul FIV-ului si acum sufar alaturi de tine
,dar chiar daca azi e greu,maine DD iti va da puterea sa mergi mai departe si vei vedea ca vei fi si mai hotarata si mai indarjita,ai pierdut o lupta,dar razboiul continua si sigur il vei castiga pana la urma!

Kora
CARPE DIEM!
magdita spune:
Ana, nu am cuvinte sa iti spun cat de rau imi pare .....
Sunt alaturi de tine si iti doresc sa ai puterea sa treci peste aceste momente grele si sa continui sa gandesti pozitiv. Te pup si ai grija de tine. 

magdita
ana_p spune:
Fetelor, multumesc mult pentru toata sustinerea voastra.
Astazi cand am mers dimineata sa imi fac analiza aproape ca stiam rezultatul. Fireste ca un strop de speranta mai aveam in suflet, dar eu cred ca fiecare isi cunoaste corpul foarte bine si rareori, zic eu, sunt cazurile in care una simtim si alta se intampla. S-ar putea sa gresesc, insa in ceea ce ma priveste am avut un feeling inca de acum cateva zile bune...
Va pup si va multumesc inca o data!
Nu scapati de miune, sunt cu ochii pe voi, iar curand o sa am nevoie de o noua galerie.
Ana
magdita spune:
Ana, iti tin pumnii pana o sa reusesti sa iti tii puiutzul in brate....
Te pup 
magdita
syyylviuta spune:
Ana, imi pare tare rau, dar sunt convinsa ca Dumnezeu iti va da puiul mult dorit... Trebuie doar sa ne rugam si sa speram in continuare!
Ai grija de tine!