Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38
Raspunsuri - Pagina 25
georgia_c spune:
m'neata fetele
sar'na isa si iyoana de primire
asa cum am fost sfatuita azi sun la dr t sa ma programez(va tin la curent )
cate ceva despre mine ... acum ceva ani , cred ca vreo 5-6 am fost suspecta de endo si trimisa la dna dr gherasie care pe atunci lucra la sabyc pentru o ecografie transvaginala ... tin si acum minte discutiile despre sac douglas ... am plecat cu speranta ca nu am nimic , desi durerile fff puternice erau specifice bolii ...
acum 2 ani cand m-am maritat am avut nenorocul sa fiu diagn cu sclerodermie, o boala de oase si piele ,destul de grava care ma punea in imposibiliatea sa fac un bb ...
acum cand totul e ok , incerc de 4 luni sa fac un bb , si nu vreau sa mai pierd vremea pentru ca am aproape 33 ani.
v-am ametit de tot cat am scris
KoraPop spune:
Iyoana scumpa,vreau sa iti dau o veste buna ca sa prinzi curaj.Printre altele,mi-a povestit d-na Matei ieri ca a efectuat o biopsie testiculara si a gasit d-nului respectiv
chiar f buni,deci...SE POATE!!!!Sper sa va luati inima in dinti si cat mai curand sa o faca si sotul tau,nu uita,timpul e pretios!
Kora
CARPE DIEM!
viosori spune:
buna fetelor!!! eu sunt noua pe forum si nu prea am avut timp sa va citesc toate mesajele, asa ca daca repet cumva o intrebare pusa deja va rog sa nu va suparati
cum pot sa ajung si eu la dr. Tutunaru si cu cat timp inainte trebuie sa fac programarea?
s-ar putea sa am nevoie de o laparoscopie si am inteles ca dr. tutunaru e cel mai bun in acest domeniu
si trebuie sa fac analize inainte sau imi va da dansul ce trebuie facut? imi doresc un
mult de tot, ca si voi de altfel
http://tt.lilypie.com/AOpcp3.png
KoraPop spune:
viosori incearca sa te programezi de pe acum la cabinetul d-lui dr.Vei purta la prima vizita o discutie cu dansul despre antecedentele tale si probabil va dori sa te minitorizeze 1-3 luni pt a vedea dansul cum stai cu ovulatia.Indicat ar fi sa te duci la cabinet cu spermograma sotului cat mai recenta si daca ai si alte analize facute.Dl. dr. va hotari cand si daca vei face laparo.Pt laparo exista pe prima pagina un ghid care precis te va ajuta mult,citeste-l cu atentie!Analize pt laparo nu vei face decat cu o zi inainte ti se va recolta sange pt analize uzuale de coagulare a sangelui.Multa bafta!
Kora
CARPE DIEM!
magdita spune:
Buna fetele mele,
Din pacate, pentru mine ziua 29 a devenit ziua 1. In sufletul meu speram sa fie ceva luna asta, mai ales ca de obicei vine la 25z. Dar asta e, fiecare z1 e un nou inceput. Incerc sa vad partea buna a lucrurilor si sa nu cad, insa in momentul asta am o stare .......
Mie mi-a zis dr.T ca in z1 sa ma programez pentru monitorizare in z8, insa z 8 o sa fie luni, pe 10 sept cand el lipseste. M-as programa marti, z9, insa el nu are program la cabinet si pentru prima monitorizare stiu ca trebuie sa ma prezint la cabinet, asa ca probabil ma voi programa miercuri, 12 sept, z10. Am sunat-o deja pe Ramona, insa m-a rugat sa revin dupa ora 16 cu un telefon. Asta e. Sper sa reusesc sa ma programez pentru miercuri.
Ana_p, iti tin pumnii din tot sufletul si sper sa ne dai azi vestea cea mare !!!!

Camy, refacere usoara si moralul sus ! In final, va fi bine pentru noi toate. O sa vedeti.
Tin pumnii lui Mamidevladut si lui Zeno si sper sa fie luna cea mare pentru voi !
toate tutunicile si sa auzim numai vesti bune !!!
Zenobia spune:
Ana_p, 
Magdita, multumesc. Imi pare rau de z1, asta e... mergem mai departe! 
Iyoana, i-auzi ce zice Kora... super beton! 
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
camy062004 spune:
Multumesc din suflet fetelor,a contat f mult faptul ca mi-ti fost alaturi,nu am cuvinte...nu inteleg de ce dupa atatea zile tot mai am dureri,adica cand fac pipi am niste dureri insuportabile inauntru si nu numai ma doare pe jos ovar, burta etc.banuiesc ca ar fii trebuit sa cedeze pana acum,voi ce spuneti?Iyoana
pt.refacerea listutei si nu numai,Korapop
multumesc pt.incurajari si pt sfaturi,Ysa ce faci iubita cum merge treaba
Alexela ceva noutati?
Ana_p santem nerabdatoare sa aflam rezultatul,Doamna ajuta!
Zenobia,Veret,Magdita,Ancaoradea,multi pupici tuturor tutunicilor