Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38
Raspunsuri - Pagina 22
Iyoana spune:
Ralu76, dupa cum ti-a spus si Kora
, dr. T te poate sfatui in ce directie sa mergeti, pentru a rezolva problema sotului. Acum, depinde de cat de grav a fost rezultatul spermogramei. Spermograma ati facut-o la IDS, la dr. Matei? Daca da, ar fi bine sa continuati sa va sfatuiti si cu dansa, este un dr extraordinara si foarte competenta. Noi avem probleme tot cu spermograma si tinem legatura mai mult cu dr. Matei, Tutunaru ne-a spus ca "ori cu ea, ori cu el, este tot una" (cu siguranta ca sunt pe aceeasi lungime de unda). Multa sanatate si nu ezita, daca ai intrebari! Iar daca nu doresti sa postezi direct pe forum problema sotului (recunosc ca si eu m-am blocat o buna bucata de vreme inainte de scriu despre asta), exista PM! Te pup si numai bine!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

alexia28 spune:
Laurici V ce dor imi era de tine, ma bucur ca ai mai intrat pe aici, te pup si iti tin pumnii in marea incercare, sa dea DD sa fie norocoasa si sa fii mamica
Chiar asa, cand o sa faci FIV ul ramai aici in Bucuresti? Poate ne vedem, tare mult mi-as dori
Sim am vazut pozicile, sa-ti traiasca flacaul, e maricel se vede, si frumossssss
Refacere usoara
Doxinu cum ti-a zis si Kora, malformatiile se vad la o eco morfo fetala nu la eco normala, de aia te trimite in fiecare trimestru sa faci eco morfo fetale, altfel le-ar face Tutunaru pe toate, deci greseala a fost la dr Iosup nu la Tutunaru, Tutunaru nu face decat sa citeasca eco facuta de Iosup. De aia in general e bine sa faci eco morfo fetale la mai multi medici sa vezi mai multe pareri. Am citit si eu povestea Soniei, am vazut-o si la TV, Doamne Fereste sa treaca cineva prin asa ceva, e ingrozitor![]()
![]()
pup toate fetele 
Alexia si minunea mea Teodora
georgia_c spune:
buna "tutunareselor"
sunt noua pe forum si pe topic ...am citit cate ceva insa tot mai am nevoie de informatii de la voi ....
eu n-am fost pana acum la dr t despre care am auzit lucruri buna , si ma interesa cam cat este o consultatie ....si in cat timp credeti ca ma va programa daca sun sapt urmatoare ( as vrea sa ma duc cu un set de analiza care vin peste 10 zile)
sper sa nu se supere nimeni pestru ca se repeta din cand in cand anumite informatii
Zenobia spune:
Ana_p

Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
ancaoradea spune:
Sunt z1, dar optimista. Asa cum spuneati si voi...un nou inceput!
Si eu am incredere in Dr Tutunaru, e un medic bun.
Pupici, la toata lumea
ada_b spune:
Buna fetelor!
Vreau doar sa va intreb daca la Dr. T la cabinet se sta tot asa la consultatie, foarte putin...
Si deasemenea, vreau sa va cer parerea vizavi de modul in care comunicati cu Dr. T. Mie mi-e teama sa nu zic ceva aiurea, sa se supere, sa nu vorbesc degeaba....
Poate imi dat ceva sugestii
Va pup!
bebekom spune:
Buna fetelor!
mamidevladut, o sa numar alaturi de tine. Am intrat si eu adineauri si am citit din urma; am retrait acele clipe...Iti doresc din tot sufletul ca dr. T sa nu se fi inselat si sa fii deja
. Iti voi tine pumnii si voi fi alaturi de tine.
ysa, multumim din suflet! Si ai dreptate, doar DD ne poate implini visul de a deveni mamici. Te pup si astept in continuare sa ne dai vestea aceea
!
mmc_nd, mi-e sincer dor de tine!
ana_p, sunt convinsa ca burticuta ta va incepe de acum sa creasca; asteptam confirmarea.
camy, sper ca ai trecut cu bine peste aceasta incercare si de acum ai drumul liber spre bebe.
Copilut, iti urez si eu, cu intarziere, sarcina usoara si un bebe sanatos care sa-ti lumineze viata!
Iyoana, maria08, Kora si tuturor celorlate fete le ofer cate un 

ysa26 spune:
Georgia consultatia + ecografia costa 1 mil.De ce nu incerci sa suni de pe acum k iti va face programarea peste 2-3 saptamani? Asteptam mai multe detalii despre tine, de cand incerci, ce analize. Dr Tutu de obicei recomanda k analizele sa se faca la IDS. Dak te mai pot ajuta cu ceva, nu ezita sa intrebi.Succea in tot ce-ti propui!
Ada_b la consultatie nu se sta de obicei prea mult, dar dak ai nelamuriri stai acolo pana ti le clarifici. Eu una nu vb intr-un mod special cu el.
Ana se apropie ziua cea mare 

. Ce zici, nu-i asa k vei avea gemeni?
Alexela te astept cu vestea cea mare.
Anca 
Bebekom as vrea eu, dar nu cred k se va intampla prea curand, dar va las pe voi inaintea mea.
Camy ce faci? Sper sa fi bine. Refacere usoara! Te astept cu vesti bune.
Iyoana
frantuzoaica frumoasa.
camy062004 spune:
Tutuniciiii multi pupiciii!!!!!am trecut sa va spun ca sant ok.la 8,30 am iesit din operatie,la 10 eram deja pe salon,iar la 15,30 acasica
sa va spun cate ceva de op.in primul rand mi-a fost f frica de era sa renunt pe ultima suta de metri
dar....pana la urma a fost ok totul.anestezista a fost super ok tare,tare draguta sant sigura ca si voi tot cu ea ati facut anestezia.ma mangaia pe fata si-mi spunea sa nu-mi fie frica ca totul o sa fie ok.cand ma-m trezit din anestezie ma durea partea de jos ingrozitor de rau,mi sa-u injectat calmante.durerea de umerii,abdomenul si gatul nu cedeaza de loc,ce sa iau???rezultatul nu a fost cum ma asteptam.la prima op din 2004 mi sa facut anexectomie dreapta.iar acum la lap.rezultatul a fost .endometrioza ,aderente multiple de la prima operatie,si singura trompa si ea cu probleme,chist pe trompa permeabila dar putin functionala.sa curatat absolut tot endo si aderente plus chistul de pe trompa ,sanse naturale sant desi nu garantat,am 6 luni la dispozitie pt a ramane insarcinata natural daca nu fiv.Ysa pup fata si multumesc pt grija care mi-ai purtat-o

Iyoana multumesc pt gandurile bune ,Bebekom,KoraPop,Alexela,Maria08 va pup pe toate,

o sa revin probabil maine