Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariami123 spune:

bine v-am gasit fetelor!!
eu sunt gravi in 34 de sapt. sunt tare ingrijorata de faza cu eliasul ca se inchide pe anumite perioade de timp (sper sa nu ajung sa nasc acasa)ma tot gandesc..oare daca ii spun lu' T de stresu asta al meu si il rog sa ma trimita de pe acum la unul din doctorii cu care colaboreaza el....mi-e sa nu fac vreo prostie...pe mine nu ma deranjeaza sa nasc cu alt dr pentru ca n-am avut o sarcina cu probleme, singurul lucru de care mi-e frica e sa nu nasc in drum spre spital in masina tot batand la usa maternitatilor
va pup pe toate si va tin pumnii fetelor cu FIV si IA si nu numai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

ada_b, la cabinet stai atat cat este nevoie pentru ca dl dr sa isi dea seama ce probleme ai si ce are de facut. Cat despre modul de a vorbi... trebuie sa ai simtul umorului.
cami, bine ai revenit dupa operatie. Ce a gasit nu suna bine, dar este excelent ca s-a curatat tot. Acum e timpul pentru actiune!

Salvati padurea

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Multumesc Zeno,sant putin speriata,burta e umflata si una dintre taieturile laterale este umflata si ma doare,ca sa nu mai zic de umerii,si gat?e normal?ar trebui sa iau ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

CAMI DURERILE DE UMERI SI GAT LE-AU AVUT MULTE PACIENTE (CHIAR SI EU),SUNT DE LA ANESTEZIE
POTI LAU ANALGEZICE,BURTA ESTE UMFLATE DE LA GAZUL FOLOSIT PT.LAPARO,DESPRE UMFLATURA TAIETURII NU PREA STIU CE SA-TI SPUM,POATE ALTE FETE SAU AVUT SI ELE ACEEASI PB

REFACERE RAPIDA SI SA VINE BEBE CAT MAI REPEDE,SA NU FIE NEVOIE DE FIV

VERET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Cami, asa cum ti-a spus si Veret, durerile de umeri nu prea poti sa le eviti, stiu ca sunt groaznice, dar dupa vreo 2 zile trec. La fel si balonarea. Poti incerca cu carbune medicinal, dar la mine nu a dat mari rezultate. Oricum, in 2-3 zile esti ca noua. Pe taieturi te poti da cu Bepanthene, chiar asta recomanda si Tutu.
Sanatate!

Salvati padurea

www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Nu mai suport durerile astea,cand stau jos, in pat nu am nimic nu ma doare nimic,cum ma ridic ma dor toate,ce sa iau?si umflatura de la taietura e in regula?Veret multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

cami062004 pt dureri ia nos-pa sau alte calmante de acest gen,pe taietura poti da cu tinctura de galbenele si cu unguent bepanthene asa cum a spus Zenobia,este f. bun in general la orice arsura,taietura,rana etc.Despre rezultatul laparo....e bine sa fii optimista,dar trebuie sa fii si realista.In cele 6 luni cat ti s-a indicat sa incerci natural trebuie sa te monitorizezi sa vezi cand ovulezi pe ovarul aferent trompei relativ functionale ( in general intr-o luna ovulezi cu un ovar,iar luna urmatoare cu celalalt si tot asa,dar mai sunt si exceptii si poti ovula doua luni consecutiv cu acelasi ovar),deci cele 6 luni s-ar cam reduce la 3 luni;in acelasi timp sa iei tratament homeopat pt ca sa nu se refaca endometrioza ( intai sfatuieste-te cu dr.T),sa mananci adecvat ( vezi ca pe prima pagina Zenobia a postat retete f. utile pt cele care au endometrioza) si mai trebuie sa stii ca aderentele se refac destul de repede ( asa cum s-au si facut de la operatia precedenta).Iti doresc mult noroc si crede-ma ca te inteleg,am fost si eu intr-o situatie oarecum asemanatoare,adica nu am trompele functionale si acum ma pregatesc pt al doilea FIV pt ca primul a esuat.Tu sper sa ai mult mai mult noroc!Bafta!
P.S.Ana_p s-a aflat si ea intr-o situatie asemanatoare( la laparo s-au depistat probleme tubare,adica doar o trompa permeabila si functionala relativ) si acum a facut FIV cu dr. T;luni va face testul bhcg...sa ii tinem pumnii!

ANA AMR 1 ZI! Faca-se voia Domnului!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Cami ti-am lasat msj pe mess.La fel a patit si Alexela cu taietura. Te pup sa-ti treaca

Mergi la inceput

Ysa Kora helpp nu inteleg trompa permeabila dar nu-i functionala?cum vine asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

ANA iti tin pumnii sa iasa testul pozitiv!!!
ALEXELA, mult succes si tie! La fel si tuturor aspirantelor de aici!

Eu numar cu nerabdare zilele care au mai ramas pana cand merg la dr. T... Eu il vad ca pe o salvare, stiu ca e cel mai bun, si sper din tot sufletul sa... ma lase insarcinata!

Mergi la inceput