Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38
Raspunsuri - Pagina 21
felicia_ spune:
Laura,
bine ai revenit! Mi-e dor de tine... cand mai vii prin Bucuresti? Bafta multa la fiv!
poze
KoraPop spune:
doxinu ar fi multe de spus,de exemplu malformatiile se observa la eco morfo-fetala pe care nu o face dr. T ci dr. Iosup ( fata de care am toata stima),dar pacienta e libera sa mearga la oricare dr,apoi mai tarziu se face TT,amniocenteza daca e cazul etc...sunt convinsa ca exista multe amanunte ale povestii pe care nu le stii si ,ma repet,adevarul e intotdeauna undeva la mijloc,deci nu cred ca e nimeni in masura sa arunce cu pietre!Sa ai si tu noroc la fel cum ne doresti noua!Si cu asta cred ca incheiem subiectul pt ca noi pt alte motive scriem aici.Numai bine!
Laura e foarte posibil sa ne tinem de manuta,eu as vrea in oct sa incep,tare mult sper sa isi deschida clinica cea noua pana atunci....daca nu,nu va mai conta unde voi face punctia si ET-ul,important e ca le va face dansul!Pupici multi!
Sim FELICITARI inca odata,ma bucur mult ca totul a decurs bine pt tine,iti doresc sanatate si Stefan sa creasca mare si voinic!

Kora
CARPE DIEM!
Zenobia spune:
Sim_stoian, sa-ti traiasca mandretea de baietel! Frumusel mai e! Doarme ca un om mare... 
Laura, Kora, bafta multa la FIV! 
Ana_p, pumnii stransi, stransi! 
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
ysa26 spune:
Buna fetelor!
Camy ma rog sa fi bine, sa ai un rezultat bun, la ora asta cred k deja te-au mutat in salon. Refacere usoara!!!
Va 

KoraPop spune:
Zenobia multumesc
si tie multa bafta luna aceasta,ai toate motivele sa fii f. optimista!
Kora
CARPE DIEM!
Iyoana spune:
Sim_stoian sa-ti traiasca baietelul si sa se faca mare, spre bucuria parintilor! 
Laura voinicu, bine ai revenit printre noi, e multa vreme de cand nu ai mai scris...sau poate nu am fost eu pe faza...scuze!
Succes maxim la FIV, Doamne Ajuta sa iasa din prima!
Camy si eu ma gandesc la tine! Asteptam vesti bune si refacere usoara!
Kora, Ysa, Andreea, Zenobia
si pentru toate tutunicile numai bine si un buchet de 
Magdita
cu placere! Si eu mi-as dori sa te trec cat mai repede la gravidute!
Mamidevladut odihna placuta si asteptam vestea cea buna de la tine si de la Zenobia peste doua saptamani! 
Iar de la Ana, peste 3 zile!!!! Doamne ajuta!
Sa ne ajute Dumnezeu sa credem in minunile pe care le poate face!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana

ralu76 spune:
Buna fetelor!Eu nu am fost pana acum la dr T.Credeti ca ma poate ajuta daca problema este la sot si nu la mine?
KoraPop spune:
ralu pe sot dr. T il va trimite sa faca anumite analize,sau depinde ce problema are,la un homeopat sau ii va spune chiar dansul ce tratament sa ia daca nu e ceva f. grav.Pe tine insa va vrea probabil sa te monitorizeze etc ca sa vada cu ochii dansului ca intr-adevar tu nu ai nici o problema.Cel mai bine ii ceri dansului sfatul si iti va spune ce e de facut.Bafta!
Kora
CARPE DIEM!