Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38
Raspunsuri - Pagina 20
doxinu spune:
fetelor voi chiar aveti incredre in acest om?Intrati la 0-4 ani sa vedeti cum marele dr nu si-a dat seama ca o fetita avea inima pe dreapta si cate a a patimit mamica acestei fete!Informati-va bine inainte sa va lasati viata in mainile acestui om!
ancaoradea spune:
doxinu Chiar eram curioasa de postarea cu mamica cu bebe cu inima pe drepata, dar nu am gasit. Era bine sa ne dai link-ul.
cristy1977 Eu cred ca ar putea fi trichomonas, infectie urinara sau poate ai eliminat vre-un calcul, o pietricica care ti-a zgariat ureterul. Fugi repede la ginecolog sa-ti faci o lama din secretie, o urocultura si un examen simplu de urina. De la utrogestan nu cred sa fie, nu intrerupe tratamentul si nu schimba calea de administrare, ca poate te trezesti ca adormi pe la lucru![]()
Alexela Tinem pumnii stransi sa fie cu bebeu.Distractie pe unde mergi

Lauravoinicu Suntem alaturi de tine, tine-ne la curent
Ysa 26 Noroc ca noi femeile ne revenim repede si nu ne pierdem speranta asa usor.In sufletul nostru stim ca va fi bine intr-o zi. Sa ciocnim pt asta
KoraPop spune:
ysa 

DD te va rasplati intr-o buna zi pt sufletul mare pe care il ai!Am toata stima pt tine!
Laura Voinicu ma bucur mult ca ti-am fost de folos,spune-mi te rog cand incepi FIV-ul?Vei face cu doctorii nostri?Vino si pe la subiectul despre FIV ca sa nu fim off-topic pe aici,ai multe de invatat de acolo si fetele te vor primi cu mult drag!
ANA AMR 3 ZILE PANA LA TEST!Sunt alaturi de tine!!!!

Kora
CARPE DIEM!
Zenobia spune:
quote:
Originally posted by doxinu
fetelor voi chiar aveti incredre in acest om?
Da, doxinu, avem. Sau cel putin eu, imi cer scuze ca folosesc pluralul majestatii.
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia 2007, Franta 2007, Brasov 2007, Cheia 2007, Sarata Monteoru 2007
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
KoraPop spune:
doxinu, eu ader la cele spuse de Zenobia,am incredere in acest OM!Am cautat si eu povestea dar nu am gasit-o si as vrea sa iti spun doar atat,daca tu crezi ca exista vreun dr. care nu a gresit cu nimic in toata cariera lui,te rog sa mi-l areti si mie.Bineinteles ca nimeni nu ar vrea sa se gaseasca intr-o astfel de situatie,dar intotdeauna adevarul e undeva la mijloc si pana ce nu as auzi povestea spusa si de dr. nostru,nu am sa dau crezare doar partii adverse.Sa avem parte numai de bine!
Kora
CARPE DIEM!
cristy1977 spune:
fetelor, multumesc mult![]()
sambata dau fuguta sa-mi iau o urocultura.
inca o data multumesc
va pup

doxinu spune:
http://www.helpsonia.com/povestea soniei
Acesta este linkul.Toti gresim dar asa ceva se vede la eco in zilele noastre.Pur si simplu daca esti prea mare sau crezi ca esti uiti sa mai fi om.Mult noroc fetelor!
mmc_nd spune:
doxinu, acest caz s-a discutat si aici si la alte topicuri, a fost analizat si intors pe toate fetzele. Va rog eu mult, haideti sa nu mai reluam aceste discutii care nu duc nicaieri.
Mi se rupe inima pentru Sonia, asa o fetita frumoasa, si o voi ajuta cum pot.
DAR, pana la urma, lucrurile se reduc foarte simplu asa: cine are incredere merge la el in continuare, cine nu... nu. Scuze daca sunt prea directa! 
lauravoinicu spune:
Doxinu , subiectul a mai fost discutat ,nu cred ca ar mai fi cazul sa starnim polemici , si asa increderea intr-un medic nu o capeti cu una cu doua , pt mine a fost singurul medic care mi-a dat incredere si crede-ma am fost la foarte multi medici cu renume....
Fiecare este liber sa faca ce vrea .
Kora , fiv-ul cred ca il fac cam in sept-oct. , deci vom fi colege.. , vorbim mai multe la subiectul fiv , citesc subiectul asta de vreo 2-3 ani zilnic , deci sunt familiarizata , dar am tot sperat sa nu ajung aici.....
sim_stoian spune:
Multumesc pentru urari, fetelor. Am ajuns si noi acasa, nu prea am timp sa bantui pe forum, dar am intrat sa va multumesc. Am pus 2 poze in album, nu am avut cand sa ii fac mai multe.
Dr. T si Ioana au fost la inaltime, DD sa le dea multa sanatate
. E un mare OM. Eu am fost internata la CF2 din cauza lipsei de locuri si a venit acolo sa ma opereze. Nu am cuvinte sa le multumesc indeajuns.
Doxinu, povestea Soniei am urmarit-o si eu de la inceput, imi pare rau prin ce trece fetita si Oana. Eu una am incredere deplina in acest medic. Nu poti condamna pe cineva pana nu asculti ambele versiuni.
Sim si
Stefan (25.08.2007)
Poze