Din ce motiv v-ati casatorit?
Raspunsuri - Pagina 6
Ingrid S spune:
Eu m-am casatorit din dragoste. Nu stiu ce inseamna casnicie perfecta. Dar stiu ca o zi fara el, este o zi proasta. Ne iubim amandoi, ne ajutam reciproc la treburi, face de mancare si cumparaturi, ma ajuta cu copilul si o iubeste ca pe okii din cap... nu l-as da pt nimik in lume. Si are un umor de invidiat....
Dar am si stat 6 ani inainte de casatorie, ca sa fiu sigura.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/IngridS_28photo#
Lemoni spune:
quote:
Ha,ha, tata zice ca mama a luat ultimul tren, ultimul vagon, ultima scara si mama zice ca nu, s-a agatat de tampoane!
,
Ai fost asa de simpatica mereu intilnesc batrinei care spun asa dupa N ani de casanicie. Chiar azi am avut la birou un cuplu el a facut o remarca dragutza ea a comentat dar totusi se vedea ca se iubesc.
MissParker spune:
Ne-am casatorit din dragoste.
Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
iuliana_2007 spune:
Si eu m-am casatorit din dragoste cu sotul meu care este un om bun.Nu am fost niciodata constransa sa fac asa ceva.Am o mama buna care imi este si prietena.
Am o soacra care este la fel de buna si o iubesc si pe ea foarte mult.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
danangie spune:
Din dragoste. Dupa 13 ani de stat impreuna am decis sa ne casatorim. Am cunoscut si eu un caz in care ea s-a casatorit ca sa scape de "tirania" lui taicasau.
POZELE MELE
wonderful spune:
A fost 1 barbat fata de care am simtit dragoste.Aveam amandoi 26 ani,deci nu eram niste pustani cu hormonii in plina degringolada,cu scoala terminata.Partea buna-i ca nu regretam nici acum alegerea facuta.Ca-mi vine uneori sa-l strang de gat,asta-i altceva,si oricum cred ca-i reciproc.Prea multa pace si liniste face ca totul sa devina anost si plictisitor ca o mancare de regim sau o cura de slabire.
iulian1969g spune:
quote:
Originally posted by cami30
Si peste alte doua zile ii trimiteam mamei copia certificatului de casatorie.
cami
Tatal tau ce parere avea / are ?
szivarvany spune:
Iulian
esti casatorit ?
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)