Din ce motiv v-ati casatorit?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulian1969g spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Iulian
esti casatorit ?

Da, sunt casatorit; am si copii! baiatul cel mare face 15 ani, in octombrie!

P.S. Credea cineva cumva ca eu... doar testez "terenul"? Daca cineva credea ca fac tot felul de teste, si recunoaste ca m-a banuit, primeste de la mine o !

Iar cele care nu m-au banuit primesc:

!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da`, pe mine m-a ros curiozitatea, ca dc intrebi TU asa ceva ... da` tu dc te-ai casatorit ?
Sa-ti traiasca si sa-ti aduca bucurii si impliniri copiii !

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Da`, pe mine m-a ros curiozitatea, ca dc intrebi TU asa ceva ... da` tu dc te-ai casatorit ?
Sa-ti traiasca si sa-ti aduca bucurii si impliniri copiii !

Eu m-am casatorit pentru ca m-am indragostit.

Si simteam ca daca o fata mi se daruieste trup si suflet, nu este deloc in regula din partea mea sa continui perioada de testare; imi parea ca umilesc fata!

Am stat un timp rezonabil cu ea (cam 6 luni), mi-a placut de ea si fizic, si cum gandeste, gata - ma insor cu ea! Eu simteam ca daca tot amanam casatoria, as fi umilit-o! Si nu doresti sa umilesti pe cineva pe care-l iubesti! Asa simteam eu!

Casatoria am vazut-o ca pe o exprimare - adica o aducere in afara - a ceea ce simteam amandoi inlauntru nostru!

Si nu este frumos asa? Mie asa mi s-a parut ca este bine si frumos, atat in fata oamenilor, cat si in fata lui Dumnezeu (sunt ortodox) !

Cam acesta este raspunsul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

quote:

Ha,ha, tata zice ca mama a luat ultimul tren, ultimul vagon, ultima scara si mama zice ca nu, s-a agatat de tampoane!

,

Ai fost asa de simpatica mereu intilnesc batrinei care spun asa dupa N ani de casanicie. Chiar azi am avut la birou un cuplu el a facut o remarca dragutza ea a comentat dar totusi se vedea ca se iubesc.

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

Sa stii ca ai mei au textele astea de cand s-au luat, acum vreo 35 de ani. N-au fost niciodata genul "lipiciosi" unul cu altul (nici eu nu sunt). Acum eu stiu cand amor o mai fi dupa atata timp? Ceva mai ramane, sper eu.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!

Asta nu insemna ca nu mai urmaresc in continuare subiectul, daca mai raspunde cineva!

Voi urmari in continuare ce se mai posteaza, dar am vrut sa va multumesc, ca sa stiti si voi ca va apreciez, si ca m-au bucurat si imbogatit raspunsurile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Din dragoste...

Mergi la inceput

quote:
Initial creeata de iulian1969g

Am intalnit pe cineva care mi-a marturisit ca s-a maritat din... frica!
...

"Eheeei!... Multe femei procedeaza asa, sa stii! Se marita din frica de tata, sau de frica altcuiva, sau din diverse motive, numai din dragoste de baiat nu! Daca-ai stii tu cate femei procedeaza asa!!!...", asa mi-a spus...

Am tras concluzia ca nu prea sunt multe femeile care procedeaza asa... Sau cele care procedeaza asa nu prea se exprima! Cine stie?! Dar pana la urma nici nu conteaza. Conteaza c-am facut un schimb de pareri, si ca am citit cu placere ce ati postat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Iulian - cu totii traim intr-o masura mai mica sau mai mare sub imperiul acestui sentiment, cu totii ni-l dorim. Iar daca din nefericire nu am nimerit bine cu siguranta ne-ar veni greu sa recunoastem, in primul rand fata de noi insine daramite fata de altii.

Asa incat normal ca ai primit numai raspunsuri pe o anumita lungime de unda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

Din dragoste,dragoste care sper sa dureze pana la adanci batraneti:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Eu m-am casatorit din dragoste . Am fost prieteni 1 an de zile dupa care ne-am mutat impreuna pentru inca 1 an. De abia dupa aceea ne-am casatorit. Acum avem pe 25 august 6 ani de casatorie, un copil reusit de 5 ani si inca unul pe drum .

Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!

Mergi la inceput