Din ce motiv v-ati casatorit?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulian1969g spune:

Acestea au fost postate la subiectul "Cum sa imi revin", dar am vrut sa le aduc pentru ca mi s-a parut un loc potrivit.

quote:

Originally posted by cami30

Sunt rare cazurile in care sotii isi pun sotiile mai presus decat propriile mame.

Eu cred ca momentul casatoriei pentru un barbat inseamna si acest lucru:

Afirmarea faptului ca iubita lui este pe locul 1 !

Si, de asemenea - uite, chiar acum mi-a venit ideea - cred ca mamele constientizeaza si ele acest lucru la casatoria baiatului lor!

Oare tocmai de aceea unele mame de baieti isi indeamna fiul sa nu se grabeasca cu insuratoarea?!

Poate ca uneori este si acest motiv: Ca-si pierd locul 1 !

Sau poate ca nu? Voi ce spuneti?

Dar s-ar putea sa mai fie un aspect de luat in calcul:

Ce te faci daca baiatul nu este consecvent si, dupa insuratoare, isi pune din nou mama pe locul 1 ?

S-ar putea ca aceasta atitudine sa fie un puternic factor de dezechilibru in sanul familiei!

Acum m-am gandit si la acest lucru...

Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

ellej mare dreptate ai.

iulian, al meu sotz n-are sanse sa ma vada tunsa (deocamdata) pentru ca eu sunt mai obsedata de par lung decat el.
Cat despre partea a doua, cea cu butoiul, eu sper sincer ca n-ai de ce sa-ti astupi nasul, mierea miroase delicios .

Cu mamele de baieti nu stiu ce sa spun. Sotzul nu e 'mamos' iar eu cu soacra ma inteleg foarte bine, e o soacra de milioane. Dar nu cred ca ar trebui sa existe concurenta si nici 'locul 1, locul 2' pentru asa ceva. Mama e mama, sotzia e sotzie.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Mi-e greu sa spun de ce m-am casatorit.
Am scris (povestea) si-am sters.
Scriind mi-am dat seama ca nu conteaza. De aceea am sters.

Dar stiu pentru ce am ramas casatorita si asta conteaza, chiar da.

Pentru ca astfel pot ramine eu insami, pentru ca astfel ramin invigatoare impotriva tuturor relelor pamintului, fiindca astfel ma pot construi in fiecare zi, pentru ca doar asa sint intreaga, pentru ca nu ma imaginez imbratisind pe altcineva asa cum o fac, pentru ca n-as putea trai fara sa-i vad zimbetul, felul acela special in care-si tine miinile cind nu face nimic, pentru ca nu ma pot inchipui ascultind cu aceeasi placere balivernele altuia (mici povesti fermecatoare de zi cu zi), pentru ca are puterea sa insiste sa ma corecteze fara sa ma umileasca, pentru ca imi da un exemplu de urmat inainte sa ma roage sa schimb ceva la mine, pentru ca ridica stacheta (aproape insesizabil) fiindca stie ca pot mai mult, si mai mult.. dar o ridica pentru amindoi!
Pentru ca are "cel mai sec" dar si "cel mai spumos" umor, functie de caz.
Pentru ca sint mai frumoasa cind sint linga el.
Pentru ca e drept si mi-a cistigat respectul.
Pentru ca-l iubesc.

p.s. de aceea n-am putut scrie "povestea", poate ca n-ati fi inteles bine, fiindca m-am maritat cu el dintr-un soi de admiratie pe care o poti avea si pentru un vecin ( punctual, serios, iubeste copiii, linistit). El imi spune: ma simt de o mie de ori mai fericit cind esti in preajma. Eu nu-i spun nimic. Pina si asta admir la el: n-are nevoie sa auda sau sa vada cu ochii dovezi de dragoste! Stie ca nu le-as arata sau spune, nici sa ma pici cu ceara. Dar e increzator in mine, in el si in noi. Daca ar citi ce-am scris ...

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Daca nu ma lua el...nu ma mai lua nimeni!........Hai,ca glumeam!Din dragoste m-am casatorit si am ramas asa....foarte casatorita!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by chris27

Daca nu ma lua el...nu ma mai lua nimeni!........Hai,ca glumeam!Din dragoste m-am casatorit si am ramas asa....foarte casatorita!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Ha,ha, tata zice ca mama a luat ultimul tren, ultimul vagon, ultima scara si mama zice ca nu, s-a agatat de tampoane!

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

prima data, la 21 de ani m-am maritat exact din motivul prietenei tale. Ca sa scap de acasa, de o mama posesiva. Nu neaparat de frica, cat sa scap de controlul ei asupra vietii mele.
Povestea s-a sfarsit dupa 7 ani.

A doua oara m-am casatorit ca sa-i dovedesc mamei cat a gresit!. Nu aveam nevoie de hartia respectiva decat ca sa i-o trimit mamei prin posta sa-i demonstrez contrariul.Locuiam de multa vreme cu sotul meu, traiam ( si traiesc) o superba poveste de iubire dar tot amanam din motive de imagine ( el era supraponderal). Si am facut-o scurt. M-am trezit intr-o dimineata, am fugit la medicul de familie, am luat adeverintele, am platit taxele mi-am sunat sotzu si i-am dat vestea: vezi ca trebuie sa ne intalnim la primarie sa depunem actele: zis si facut. PEste o saptamana eram casatoriti!! Si peste alte doua zile ii trimiteam mamei copia certificatului de casatorie.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Oleak am lipsit si eu de pe net si ati umplut deja 4 pagini... Ntz, ntz, ntz...
Ma bucur sa citesc ca multe dintre voi nu sunt de acord cu teoria butoiului. Sincer. Si sper din toata inima ca butoiul vostru sa aiba proportii inverse (adik plin cu miere si doar putin ... pe fund - cand oricum nu mai conteaza - pe la 90 de ani, cand suntem batranei, surzi si motaim aproape tot timpul ).
Mowgli, ma intrebai de proverbul cu ochii deschisi inainte... Normal ca n-am cascat ochii inainte, ca de aia se numeste saptamana cu pricina "oarba"... Glumesc... Aproape intotdeauna glumesc sa mai uit de una-alta... Adevarul e ca l-am iubit atat de mult, cu infocare, uitam de mine... Incat multe, destul de multe nu le observam, le negam, gaseam vesnic scuze pentru orice greseala a lui sau a familiei lui... Pentru ca-l iubeam cumplit. Si pana nu l-am vazut ca a semnat in registrul starii civile nu am crezut ca ma marit cu el. Culmea e ca voalul a inceput sa-mi cada de pe ochi intr-un moment in care n-ai crede ca e cu putinta, si anume dupa ce am ramas insarcinata cu Daria... De atunci multe s-au limpezit pentru mine, pentru el, pentru familiile noastre, am ajuns pana in iad si inapoi, insa important este ca am stiut sa ramanem impreuna. Ne-am intarit unul pe celalalt si vom imbatrani impreuna. Cu bune, cu rele. Oricum, cine imi spune ca are o casnicie ca-n basme, nu-l cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

Eu nu stiu de ce m-am casatorit. Dar de cele mai multe ori nu-mi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

quote:
Originally posted by Adria_

Eu nu stiu de ce m-am casatorit. Dar de cele mai multe ori nu-mi pare rau

A fost prea tare sampania la petrecere si ai uitat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

N-ai ghicit. Nu eram la nicio petrecere cand s-a nascut decizia.

Mergi la inceput