Din ce motiv v-ati casatorit?
Raspunsuri - Pagina 4
iulian1969g spune:
quote:
Sora-mea se intelege bine cu sotul, chiar as spune ca-l exploateaza. Sunt impreuna de 16 ani, au doua fete ... este bine.
Daca baiatul se lasa exploatat, inseamna c-o iubeste, nu-i asa?
Dar ea daca si-ar mari iubirea fata de el, poate ca l-ar mai proteja din cand in cand!... Sau... se teme ca expira termenul de garantie?... (am glumit)
quote:
La mine lucrurile sunt numai roz .
Felicitari!
quote:
Matusa nu a riscat nimic pentru ca nu a avut ce... nu a intalnit pe nimeni dupa care sa fie inebunita... nu are ce face. Deci mai sunt si cazuri din acestea.
Da, e posibil sa mai fie si astfel de cazuri...
ellej spune:
iulian1969g, sa stii ca chiar asa a fost. Am fost mereu constienta de motivatia propriilor decizii, chiar daca era in defavoarea mea. N-am pretins nicioadata ca a venit cu un inel de logodna pe un cal alb, insa stiu absolut sigur ca nu s-ar fi insurat nicioadata daca nu ma iubea, a fost o mare concesie din partea lui avand in vedere frica pe care o avea de "saibe".
Si a venit si cu inelul, 4 ani mai tarziu, legat de un buchet de trandafiri, in ziua cand s-a nascut fiu-sau (pana la urma tot el e responsabil cu romantismul in familie, ca eu... mai putin :))
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
iulian1969g spune:
quote:
Originally posted by ellej
[red]... a fost o mare concesie din partea lui avand in vedere frica pe care o avea de "saibe".
Si, dupa parerea ta, cu ce-l speria "saiba"?
quote:
Si a venit si cu inelul, 4 ani mai tarziu, legat de un buchet de trandafiri, in ziua cand s-a nascut fiu-sau (pana la urma tot el e responsabil cu romantismul in familie, ca eu... mai putin :))
ellej spune:
Ce-l speria? In primul rand faptul ca proprii parinti au divortat unul de celalalt (si de altii :)), in al doilea rand prejudecata cum ca femeia odata ce se vede cu sacii-n caruta se ingrasa ca o vachetta si devine isterica si pisaloaga (ei da, mai am cateva kg de dat jos dupa sarcina - fac eforturi in sensul asta - si uneori ma mai enervez, dar e o consecinta a varstei si oboselii si nu a saibei, cred ca a priceput chestia asta) si in al treilea rand pt ca tine ff mult la independenta lui (insa si eu sunt de parere ca nu suntem legati de cordonul ombilical, e normal sa vrea la bere cu baietii sau la fotbal odata pe saptamana, deci aici nu sunt probleme).
L-am inteles, dar... doar nu voia sa-mpletesc cosita alba?
iulian1969g spune:
quote:
Ce-l speria? In primul rand faptul ca proprii parinti au divortat unul de celalalt (si de altii :)), in al doilea rand prejudecata cum ca femeia odata ce se vede cu sacii-n caruta se ingrasa ca o vachetta si devine isterica si pisaloaga (ei da, mai am cateva kg de dat jos dupa sarcina - fac eforturi in sensul asta - si uneori ma mai enervez, dar e o consecinta a varstei si oboselii si nu a saibei, cred ca a priceput chestia asta) si in al treilea rand pt ca tine ff mult la independenta lui (insa si eu sunt de parere ca nu suntem legati de cordonul ombilical, e normal sa vrea la bere cu baietii sau la fotbal odata pe saptamana, deci aici nu sunt probleme).
Stiu ca sunt altele care iau foc daca sotii lor ar pleca cu baietii... chiar si o data pe saptamana - li se pare enorm! Sunt fete si... fete. Ai o din partea mea la capitolul acesta.
P.S. Restul fetelor sa nu se supere: Va dau fiecareia cate o !!!
ellej spune:
quote:
Originally posted by iulian1969gquote:
Stiu ca sunt altele iau foc daca sotii lor ar pleca cu baietii... chiar si o data pe saptamana - li se pare enorm! Sunt fete si... fete. Ti ai o din partea mea la capitolul acesta.
Acu' ca m-ai pus sa reflectez asupra cestiunii, are o zi de fotabl si una de ping-pong (+/- o bere :)) deci cam 2 zile pe saptamana. Dar eu m-as plictisi acolo si imi rezerv dreptul de a iesi cu fetele - ocazional - fara el, daca n-are chef sa ma acompanieze.
Merci de , inseamna ca sunt totusi o nevasta relativ toleranta. Deviza mea e ca pe langa dragoste (care e importanta) poate mai importanta pentru a avea o relatie de durata este coexistenta pasnica. Respectul, limitele care nu se trec (dar sa nu fie lesa prea stransa totusi) si cat mai multa toleranta. Evident, totul asezonat cu dragoste. Iata reteta!
iulian1969g spune:
quote:
Merci de , inseamna ca sunt totusi o nevasta relativ toleranta.
Asa imi pari! Mai ales daca tin ochii pe jumatate inchisi - prietenii (Akella) stiu de ce!
quote:
Deviza mea e ca pe langa dragoste (care e importanta) poate mai importanta pentru a avea o relatie de durata este coexistenta pasnica. Respectul, limitele care nu se trec (dar sa nu fie lesa prea stransa totusi) si cat mai multa toleranta. Evident, totul asezonat cu dragoste. Iata reteta!
O intrebare am pentru tine:
Cine te-a invatat sa gatesti asa de bine?
Alynutza spune:
Iulian eu n-am zis ca nu-s de acord cu 'ochii pe jumatate inchisi', ci cu butoiul. Care, daca ar fi plin de r...t (scuzati) l-ai simti cu siguranta si fara sa ai nevoie de ochi.
Cristina mi-a placut tare mult comparatia ta, cu cartea .
ellej cred ca-i deja 'motiv' comun ca se tem barbatii de 'saiba' pe motiv de nevasta anxioasa, cicalitoare si care ia proportii vazand cu ochii. Al meu se teme de un singur lucru: sa nu ma tund ! C-a vazut el ca toate femeile dupa ce se marita, se tund, si lui ii place sa-si vada nevasta cu parul lung.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
ellej spune:
Partial mama, partial structura proprie si personala :). Sunt mai cerebrala de felul meu, de aceea am fost uneori acuzata de raceala. Sunt rac si mai intai stau in carapace si intorc problema/situatia pe toata partile, extrag concluzia si actionez in consecinta. Si nu suport nedreptatea.
Alina, barbatii sunt tare comozi, daca totul merge bine de ce sa strici caruta cu un certificat roz-chilot? :))
iulian1969g spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
eu n-am zis ca nu-s de acord cu 'ochii pe jumatate inchisi', ci cu butoiul. Care, daca ar fi plin de r...t (scuzati) l-ai simti cu siguranta si fara sa ai nevoie de ochi.
Sigur ca ai dreptate, ca doar am si nas de mirosit!!! Esti geniala! Desi... as putea incerca sa-mi reduc si simtul mirosului la jumatate - sa folosesc o singura nara!
quote:
Al meu se teme de un singur lucru: sa nu ma tund ! C-a vazut el ca toate femeile dupa ce se marita, se tund, si lui ii place sa-si vada nevasta cu parul lung.
De acord cu sotul tau. A mea s-a tuns. Si asa tunsa cum e, vrea sa se duca sa se tunda!!! Norocul meu e ca m-a inzestrat Dumnezeu cu simtul umorului, ca altfel era de rau!!!