Aspirante optimiste >20 (140*)
Raspunsuri - Pagina 28
irene26 spune:
fetele m-am intors, deja incep sa vin mai repede acasa! "vine vacanta cu trenul din franta!"
alina, imi pare rau pt pierderea tatalui tau, iti inteleg sentimentele perfect, si eu mi-am pierduta tatal acum 11 ani, eram asa tanara atunci. D-zeu sa-l odihneasca!
bitzisor
, asa sa fie cum spui si ce m-as bucura sa fiu gravi si eu, am fi gravi cam in acelasi timp, am fi pe aproape. dar ramane sa vad raspunsul abia peste o saptamana.
si intr-adevar, scurgerile apoase se mentin, n-am avut asa ceva niciodata dupa ovulatie eu! eu nu stiu ce-o mai insemna si chestia asta!
rontzy, dar tu pe unde ai fost ca nu te-am mai vazut pe aici!
bujo, dar tu la ce lucrezi atat de mult si-n weekend-uri?
irene26 spune:
alina, vad ca esti pe aici, ai si tu scurgeri apoase? si mie mi-a fost foarte cald azi noapte rau de tot, dar ma gandesc ca este de la faptul ca am fost la plaja. sa vad daca voi transpira rau si-n noaptea asta. va anunt maine.
dyanira spune:
Irene
eu zic ca sunt mari sanse sa fii gravi.
Dupa cum m-am uitat la tickeru tau mai ai avea 7 zile pana la testare dar ai putea sa incerci pe miercuri un test din acela care se face si cu cate zile inainte mai ales daca ai un CM regulat.
http://tt.lilypie.com/YBOzp3.png
rontzy spune:
quote:
Originally posted by irene26
fetele m-am intors, deja incep sa vin mai repede acasa! "vine vacanta cu trenul din franta!"
alina, imi pare rau pt pierderea tatalui tau, iti inteleg sentimentele perfect, si eu mi-am pierduta tatal acum 11 ani, eram asa tanara atunci. D-zeu sa-l odihneasca!
bitzisor, asa sa fie cum spui si ce m-as bucura sa fiu gravi si eu, am fi gravi cam in acelasi timp, am fi pe aproape. dar ramane sa vad raspunsul abia peste o saptamana.
si intr-adevar, scurgerile apoase se mentin, n-am avut asa ceva niciodata dupa ovulatie eu! eu nu stiu ce-o mai insemna si chestia asta!
rontzy, dar tu pe unde ai fost ca nu te-am mai vazut pe aici!
bujo, dar tu la ce lucrezi atat de mult si-n weekend-uri?
http://tt.lilypie.com/BkOap4.png-iunie 2007
IRENE
[URL=http://good-times.webshots.com/album/560041712TrtLlU][IMG]
it's not how good you are, it's how good you want to be.

irene
n-am fost nicaieri,in afara de week-end-uri la mare,ca nu-mi pot lua concediulucrez intr-o firma unde sunt singura pe post si daca nu sunt eu...
va citesc in fiecare zi,dar nu scriu ca nu am noutati...am vb cu oanasm sa-mi cumpere si mie minimicrocip pt detectarea perioadei de ovulatie...
mai am 12!!!!!!!!!!zile pana la testare,asa ca astept!
toate fetele!http://tt.lilypie.com/Zt2Lp3.png
irene26 spune:
dyanira, ehei, ce n-as da eu sa incerc mai devreme de CM, dar nu se poate, pt ca aici se gaseste decat clear blue si acesta abia se pozitiveaza si la 3-4 zile de intarziere a CM. stiu ca anca mi-a spus ca si ea a facu test cu clear blue, care nu s-a pozitivat, dar celalalte teste i s-au pozitivat imediat. asa ca stau linistita si astept ca si alina si voi astepta deznodamantul.
florex spune:
Buna fetelor!
v-am mai scris si eu acum 2 sapt, dar apoi am plecat in vacanta.
Sunteti f vrednice si am avut f mult de citit.
Pt fetele care au vazut cele II FELICITARI!!!!
Sper ca ma primiti si pe mine in clubul vostru.
In cealalta postare am scris cam care e prob mea, dar o voi repeta pt a nu trebui sa stati sa cautati: sunt in prima luna de stimulare cu closti si dupa pregnyl, acum sunt cam in ceata, mie trebuia sa-mi vina CM pe 15, dar pt ca iau duphaston pana pe 20(la recomandarea medicului) nu mi-a venit.
Problema mea: in 15, cand chiar tb sa-mi vina am avut dimineata o scurgere maronie, dupa care ....gata, pun asta pe faptul ca am luat duphaston.
Am facut si 2 teste care au iesit negative, dar am dureri de spate de 2 zile si niste calduri.... de nu mai stiu cum ma cheama, eu care in mod normal sunt o friguroasa..
Acum nu stiu ce sa mai cred, ma puteti ajuta cu vreo parere?
Initial am zis ca dupa semnalele din 15 sigur imi vin uratii, dar dupa ce simptome am acum si am vazut ca au avut si alte fete..... nu stiu ce sa mai cred. N-as vrea sa-mi fac sperante....
Sper ca nu v-am plictisit.
irene26 spune:
florex si kimmy ,bine ati venit la
! sa dea DD sa stati foarte putin si sa ajungeti la odisee!
florex, ce test ai facut? ca daca este clear blue, acesta se pozitiveaza foarte greu. ori s-ar putea ca la tine sa se pozitiveze mult mai greu, au mai fost fete ca in cazul tau. din descrierea simptomelor care le ai, ar reiesi ca esti gravi. eu iti pumnii!
florex spune:
Mersi, oricum zilele astea am trecut de la agonie la extaz.
Am facut test barza gold, amandoua.
Vad ca apar mai greu postarile mele.
Uitasem: pt fetele care fac teste de ovulatie: eu am avut o surpriza fff neplacuta, in sensul ca mi se pozitivam in Z12, iar acum cand am facut analize hormonale a reiesit ca nu ovulez, deci....grija mare, nu e obligatoriu sa fie la toata lumea la fel, eu va spun doar ce am patit eu.![]()
rontzy spune:
FLOREX,bine ai venit,sedere cat mai scurta pe-aici!
Trebuie sa scrii 10 mesaje,si dupa aceea o sa-ti apara mesajele in timp real...asa ca bafta!
http://tt.lilypie.com/Zt2Lp3.png
florex spune:
Merso Rontzy.
Toate speram ca sederea sa fie cat mai scurta, dar cum o vrea DD.
Vad ca fetele au plecat deja la culcare.