Aspirante optimiste >20 (140*)
Raspunsuri - Pagina 27
voicu_bebi spune:
nico..
..vii cu vesti bune...la siptomele pe care le ai ...eu cred ca tocmai bine venit un test pt sarcina...asa ca te asteptam cu rezultatul...sper din toata inima sa fie pozitiv...
irene...servici usor si sa nu te stresezi prea mult...te pupic si asteptam vesti si de la tine 
irina
...pe unde esti ...ca tu ai maine testarea...tin pumnii sa iasa II liniute...te pupic...
..
bujo
spor la treaba ca si la mine a fost zi de curatenie..acuma fac papa bun...
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
bujo spune:
Asa fetele munciti munciti. Si eu muncesc numa ca nu curatenie. Eu muncesc la PC. Cateodata imi vine sa

bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
bitza037 spune:
Ce fac fetele????

Am venit dupa voi sa va iau la Odisee, care va inscrieti?????
Crisa si eu am facut histerosalpingografie si m-a durut, dar nu durere de nesuportat.Ca la cilcu dar mai intesa putin.Si nu am facut anestezie .Dureaza 5 minute cu totul.Baga substanta si face radiografia sa vada cum stau trompele.Eu stiu ca intensitatea durerii este data de cat sunt trompele de infundate.
Baby ma supar pe tine daca nu iesi din carapace.Stiu ca esti suparata ........cand poti intra pe mess da un semn ca sa vorbim ceva.Ia uote ce-ti dau eu aici

Irene ce m-as bucura daca ai veni cu un test II
Va pup dulce pe toate, ma duc sa stau putin in patut ca sunt cam obosita.
IRINA
+5
bujo spune:
Servus Alina. A trecut cu bine? Uite crek sunt singuril pe aici. Mai tot dau refresh da fetele sunt ocupate tare.
bujo (asteptand din nou liniuta roz)
album de nunta
alina_1980 spune:
bujo, a trecut cu bine, greul a fost in suflet, in rest nu am avut prea multa treaba ca am facut la o cantina pentru ca au fost in jur de 70 de persoane!
oana, cum a fost la strand? esti la Pitesti? cat am stat acolo in zilele cu nunta in iulie ascultam radio local de acolo si tot ii faceau aia reclama la un strand, mai are un nume!!
!? saptamani
dyanira spune:
Alina cu timpul ranile dn suflet se mai vindeca chiar daca niciodata nu se uita.
Sa ai grija de tine si de bebel ca acum asta e cel mai important.Nu ne-ai povestit cum a primit vestea sotul tau?Dar restul familiei?
Ce va doriti sa aveti fetita sau baiat?
Uf cate intrebari ti-am pus sper sa nu te superi.
http://tt.lilypie.com/YBOzp3.png
alina_1980 spune:
diana, nu ma supar deloc iti raspund cu mare placere!
sotul era cam sigur pe el ca stie ce face iar cand i-am zis ca mi-a intarziat o zi si ca mi-e cald: a zis gata e clar! stie ca eu sufar de frig si cu greu ma incalzesc si vara si cand m-a auzit ca mi-e cald a zis ca sigur e ceva nou cu mine, si a fost!!
nu am spus la nimeni pana acum (decat voua bineinteles, pt ca sunteti prietenele mele si vreau sa va molipsesc si pe voi)si pt ca nu prea a fost momentul potrivit si pt ca as vrea sa merg mai intai la dr si la eco, sa fac cateva analize de rutina si apoi cand totul va fi bine le voi spune tuturor!!
prima data vroiam baietel apoi fetita si acum ....... nu mai stiu.....!!
!? saptamani
dyanira spune:
E mai bine asa sa nu le spui celorlalti pana nu considerati voi ca totul e ok.Sotul tau cati ani are te intreb pentru ca eu am aceeasi varsta cu tine si sotul meu are 28 si zice deja ca e putin cam batran pentru bebe.El ce vrea fetita sau baiat?
http://tt.lilypie.com/YBOzp3.png