Aspirante optimiste >20 (140*)
Raspunsuri - Pagina 29
diaconmaria spune:
fetelor. Am revenit si eu langa voi.
Florex
bine ai venit la
. Te-am si trecut pe listuta aspirantelor si cine stie dupa simptomele tale zilele astea te trec la gravidute
Dupa cate am citit pe aici sigur nu sunt insarcinata:sani mariti sau durerosi nu am, dureri de spate nu am, scurgere apoasa nu am(chiar e destul de solida)Asa ca ii astept sa vina![]()
Maria
poze
In asteptarea lui 
diaconmaria spune:
Da unde ati disparut fetelor...Eu vin si voi plecat
Cum se face ca in ultimul timp numai asa patesc
??
Maria
poze
In asteptarea lui 
irene26 spune:
maria, vezi ca vin la tine cu
! pai, tu n-ai vazut ca sunt fete care au fost gravi si nu au avut nici un simptom?! cel mai bun exemplu este elara. si sa stii ca nici eu nu am nici un simptom, decat aceasta scurgere si mi-era cald azi noapte, dar probabil cauza a fost ca am fost ieri la plaja. si ca si tine, nu ma dor de nici o culoare sanii, sau sa am greturi, dureri de cap, etc. nu avem acum decat sa asteptam si sa ne rugam, totul este doar in mainile Domnului.
florex spune:
Eu n-am plecat, dar trebuie sa astept cele 10 mesaje sa se vada in timp real ceea ce sriu, asa am inteles.
Mersi ca m-ai trecut pe lista.
Inca nu imi fac mari sperante, mai ales ca e prima luna de stimulare, dar cine stie...
Acum ma doare ovarul stang si spatele de mor.
Cred ca asta e perioada cea mai chinuitoare..... asteptarea pt a vedea daca s-a intamplat ceva sau nu.
florex spune:
Despre sani, daca atunci cand imi vine CM ma cam dureau cu o saptamana inainte, acum deloc, poate fi din cauza duphastonului? Voi ce parere aveti?
Sper ca nu va sacai cu intrebarile, dar sunt la inceput si nu prea stiu ce manifestari sunt dupa stimulare si apoi duphaston.
rontzy spune:
Simptome nici eu nu prea am...cred ca e prea devreme,de-aia ,ca de
n-am dus lipsa.Numai burtik park ma supara un pikutz.Sanii nu-mi dau nimik de veste.
nu am decat sa astept si
va
http://tt.lilypie.com/Zt2Lp3.png
voicu_bebi spune:
fetele..pe unde sunteti?
maria
...cum afost la iarba verde? nu mai fi suparata,ca vorba lu irene...poti sa fi gravi fara sa ai vreun simptom...asa ca fii optimista...
florex
..bine ai venit..si sedere cat se poate de scurta...![]()
rontzy
..si tu pe aici bantui? nu ai somn...
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?
diaconmaria spune:
Sa fie cum spuneti voi fetele. Cel putin eu mai am putin pana la ziua in care trebuie sa vina uratii
Voicu_bebi...la iarba verde nu am mai ajuns am ajuns la o terasa -restaurant dintr-un parc si am stat acolo si am mancat si am baut acolo.
Maria
poze
In asteptarea lui 
voicu_bebi spune:
aha,maria..tot ebine ca ati iesit si v-ati relaxat...
la noi au venit dupa amiaza asa socrii mei ca daca maine facem un an..i-am invitat la un tort unpahar de ceva...sa mai vorbim...imi statea pe limba sa ii zic ca la anul poate vine bebe..dar nu am zis..mai bine asa ca nu am pomenit nimic...
19 august 2006-1an de la nunta!
asteptandu-l pe bebe
vine barza-fetita sau baietel?

???