Cluj rulz! - 72

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Rolo, eu m-as bucura ca incepe weekendul daca nu as munci si sambata
Si eu sint mare mobilizare pentru o schimbare; tin dieta, m-am tuns un pic, mi-am vopsit genele si sprancenele; dar din pacate nu imi gasesc timp si pentru sport ptr ca nu am cu cine sa-l las pe Luca, dar sper ca din toamna sa ma duc la inot de 2 ori/saptamana daca sta prietena mea cu el...
Carrie, m-am obisnuit cu viata de santierista; adevarul este ca mie imi place ca am si munca de teren; as innebuni sa stau toata ziua intr-un birou, plus ca imi place ca stiu tot ce se intampla in firma... a ajuns energia pozitiva la tine???
Va urez un weekend cat mai placut!!!

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

LA MULTI ANI SIMON! Sa fii sanatos si fericit, iar parintii sa fie mandri de tine!

MARIANA- sa iti traiasca flacaul! Mersi de urari, da, m-am intors de finitiv! Am nascut la Gine 1 cu dr. Muresan Daniel

MANU- mersi de urari, hai ca ne vedem in parc, cred ca saptamana viitoare, da' in ala mare de pe malu' Somesului, acolo mergem noi cu toata trupa! Abia astept sa te vad!

SIMO- mersic de urarile de bine... LUCA are doi ani, dar gandeste de 5 Ma bucur ca florile de la mine au inflorit frumos, vezi, ti le-am dat cu muuuuulta dragoste

CRISTIANA- LA MULTI ANI pentru THEA, sa fie sanatoasa si cuminte! E inaltator sa ai doi copii, nu-i asa? Ma bucur ca traiesti si tu acest sentiment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR/SARBATORITILOR

Carrie noutate ar fi , ca de miercuri incep cu nicte injectii, 10 la numar mi-a prescris in timpul in care ar tebui sa imi apara si cm, duap care in z2 trebuie sa fiu acolo si incepem procedura. Sa dea DD sa fie bine de data asta pt ca nu stiu de voi mai putea continua din punct de vedere psihic, ca financiar deloc citiva ani buni pina ne terminam creditul luat pt aceasta procedura. Si dintr-un salar amarit de asistenta si din salar de muncitor cam nu sunt sanse sa terminam creditul repede. Dar asta e sanatosi sa fim .
Va pup pe toate.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

CRISTIANA- am uitat... trimite-mi te rog un PM cu nr. de telefon al mesterului de mobila, dar inainte, suna-l te rog si intreaba-l daca are timp sa faca un pat in timp util, adica in cel mult 2 sapatamani. Spune-i ca am un pat si vreau sa mai fac unu la fel, dar sa il supraetajez... poate individual pe picioare de inox, m-am gandit...

Mergi la inceput

Fetele ia dati o geana... merita! http://www.termoplanet.ro/copii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, dragele mele!

Va multumim din suflet pt urarile si gandurile voastre buna; sunteti dragute ca-ntotdeauna.
Va dorim si noi toate cele bune iar copilasii sa fie cei mai cei din lumea asta!

Cristiana, iti doresc succes in legatura cu cariera; sa o iei pe drumul cel mai bun pt tine! Sunt f curioasa; abia astept sa ne dai amanunte.
Iar in ceea ce priveste santierul.... nici nu stii ce frumos este cand iesi pe teren! exact cum spunea si Manu: as innebuni sa stau numai in birou; ah, luni am o intalnire cu un proprietar si cu topografii la masuratori; sunt in extaz! iar in ceea ce ma priveste... daca ploua, nici un bai! bocancii in picioare (sa ma vedeti cu fusta si cu bocanci... sunt irezistibila ), pelerina in spinare si sunt in .

Manu tu ma intelegi mai bine.

Si mai stiu eu pe cineva pe aici care stie ce vorbesc .... toata familia de constructori....

Magduta, doamne ajuta sa va iasa FIV-ul! vad mari sacrificii la voi pt treaba asta!

Stanca, pe mana aia care te supara; te doare si nu zici nimic

Rolo, nu te stresa cu kg-ele; esti abia nascuta; ai timp sa iti revii!

Manu, nu tu ai zis ca te duci la Timisoara la ceva prietena???

Fug in pat; ce bine ca maine e sambata si ca nu lucrez .... si mergem si la chef

tuturor! Somn usor.

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Nici o miscare pe la noi...
E f ciudat sa ma vad doar pe mine prin zona; am senzatia ca traiesc in trecut ...

Azi mergem la chef...
Abia astept

Sa aveti un sf de saptamana pe placul vostru!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

io-s in zona acuma am aparut

am fost cu Thea la Bal mascat la Clubul MIkey de care va ziceam, a fost super fain, ea era Elina printesa fluture dar si restul costumelor au fost delicioase.de luni incepem acolo dansuri

Manu, mersi de energia pozitiva, astept cu oarecare emotie ziua de luni!

Mariana, ieri si eu si tatal tau(care by the way e un om tare dragutz)am avut zi horror de proasta toate ne-au iesit pe dos.cum ii e mana ca s-a si taiat si ars saracu?(ca lamurire sa nu sune ciudat , tatal Marianei a fost la noi la niste retusuri la parchet)
vestea buna e ca pot iesi pe balcon!

Ioana o sa vorbesc si-ti spun cu mesterul!

mai am o veste buna:am ajuns la greutatea dinainte de sarcinasi am facut asta mancand bine inclusiv prajituri, asta e fain
partea proasta e ca laptele imi e pe duca rau de tot, o pun cu indarjire la san se cam smiorcaie ca nu curge bine dar nu se satura, trebuie sa-i dau completare.am mai trecut odata prin asta sper ca-si revine!

dupa masa merem la pizza cu fam Muresan.

va pupam

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

dragele mele, ma bucur ca am revenit... si multumesc de gandurile bune primite...

un intarziat, dar din inima, La Multi Ani!! celor sarbatoriti, Luca, Thea, Simon, sa cresteti mari, sanatosi si norocosi, iar voi, mamicilor, sa va bucurati mereu de realizarile lor!!

Cris, Doamne ajuta in ce priveste jobu, sa fie asa cum e mai bine pt. tine si pt. voi Si eu vreau s-o dau pe gaza mica-prapadita la dansuri... mai povestim. Nu te stresa tare cu laptele, asta e, au fost importante si cele 3 luni, . Si inca ceva... m-am uitat in dimineata zilei de 29 in calendar si primul gand mi-a zburat catre voi, mai ales catre Theiutza. Doamne ajuta!!

Mariana, esti mare figura, superfaina, cu chefu' tau de pe santier ... idem Manu

Stanca, eu ma gandeam sa ii iau eu secretie Stefaniei, pt. exudat, sapt. viitoare, ca mi-e groaza s-o car pe la clinici la recoltat... oare ar fi bine asa?? sa vedem. Sanatate maxima, cu mana buclucasa

Magda, Doamne ajuta!! ma gandesc la voi

Noi suntem ceva mai bine, dar inca tushim urat, macar nu ne mai simtim ca niste legume... de specificat ca si Rares a facut exact aceeasi forma de bronhopneumo...etc ... Stefania nu a patit nimik, in schimb nu a vrut sa stea la tara cu mama mea, a vomat si tanguit dupa noi, de-ti rupea inima... asa ca dupa 3 zile, am mers dupa ea. In consecinta, de maine papa pe paine, cresa, pana in 15, apoi la gradi (ea zice acum ca nu vrea, om vedea dimineata ce fericita va fi)

va pup, ca ma striga deja prea insistent, de dincolo.

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Uitati ce am gasit... am murit de ras!

http://www.youtube.com/watch?v=MRH4wq0LeFw

Mergi la inceput