Cluj rulz! - 72
Raspunsuri - Pagina 7
Yagmur spune:
Carrie, La Multi Ani, Teodorei!!!
Mariana, Timisoara????? Am fost acolo??? Ca eu nu stiu nimic 
Stanca, cand ma gandesc ca si eu am de facut analize, dar urasc sa stau la coada ![]()
Raluca, multa sanatate.. trimit energie pozitiva catre tine
Poate se opreste ploaia... am de mers pe teren si parca vad ca ma scufund in noroi pana la gat 
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
asi spune:
La multi ani Alexandrilor si Alexandrelor!
Mariana mana mi-a mai bine.Nu ma mai doare atat de rau dar ma doare constant si suparator.Saptamana viitoare ma duc sa imi refac stocurile de remedii de la Forever livings.
Fetelor daca aveti nevoie de produse cu aloe sa imi ziceti.
Cristiana sa iti traiasca Theodora.Cum stati cu ploaia?
Raluca sanatate multa si ai mare grija de tine.
Ieri am fost cu Razvan sa ii fac exudatul pentru gradi.Era o coada la laborator de numa.Toata lumea isi face anlizele prin programul ala national.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
jozsaerika spune:
salutare fetelor 
nu am avut timp nici eu sa va scriu...din motive multiple....maica-mea si-a rupt nasol piciorul si este operata cu tije si suruburi+ nu are voie sa coboare din pat 6 saptamani 

...tocmai pe cand trebuia sa-l las pe Norbert vreo 2 sapt. la ea la tzara...in schimb am fost noi la Satu-Mare si am robotit : spalat mamicutza + dus de mancare si medicamente (zice asistenta"daca are dureri ii dam noi algocalmin pastile"
pai la asa dureri ...sigur i-ar trece cu algocalmin pastile
)...apoi gatit si facut curatenie pt. taticul meu + robotit acasa
...asa ca sunt epuizata![]()
Norbert merge deja de 2 sapt la gradinita in Grigorescu si am avut asa mare noroc ca-i place...desi e noua pt. el...dar totusi mai intreaba de control dimineata: "cand vine buni inapoi de la strabunica?"(e vb. de soacra-mea)
La Multi Ani!!! tuturor sarbatoritilor 
va pup
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
nana_sim spune:
La multi ani fericiti puiului de morosan, pe numele lui Simon! Sa creasca mare si
si sa-i umple de bucurii pe parinti si bunici. De la mine un pupic special
ca-i tizul meu, singurul pe care il cunosc.
La multi ani si lui Alex superstar
sa-i poarte sf. Alexandru noroc si sa-i calauzeasca pasii!
La multi ani Theiutei
, cu intarziere dar din inima. Si ei sa-i poarte sf. Theodora noroc si s-o ocroteasca!
Luca
are doi sau 5 ani, cati a zis mama lui ca-i arata? Nu e important, esential este sa fie sanatos, sa creasca vesel si drept si increzator in el. La multi ani!
Romana bine ai revenit la baza, e definitiv asa-i? Trebuie sa-ti returnez un vas de flori ca sa nu mai zic de cum arat florile pe care le am de la tine. Foarte frumos au inflroit, astept acum crizantemele.
carrie spune:
LA MULTI ANI FERICITI SIMON!!!!!!!
sacresti mare si sa fii ff fericit, sa traiesti o viata minunata in frumoasa ta familie!
Mariana un pupic special si de la mine.
Erika multumesc pentru ajutorul cu Edi, trebuie sa-ti spun ca e mai bine bebelu a inceput sa faca singur pipi.fetelor, daca puteti ajuta ar fi grozav.eu am fost ieri la mamica lui si i-am dus o pompa de san si ceva de mancare ca e lihnita.
Simona tu ce mai faci draga mea?
Stanca ne mai intra apa, unele probleme le-am remediat da ma sunt.urasc ploile astea.
Magdutza tinem pumnii strnsi cu FIV-ul, sa ne tii la curent!
Manu, cred ca m-ar termina sa alerg pe santier pe vremea asta
fetelor tineti pumnii, luni s-ar putea sa fie un punct de cotitura pt cariera mea, am avut zile pline de teste, da nu poci da mai multe detalii acum.am nevoie doar de ganurile voatre bune!
Thea a fost invitata la o petrecere cu bal mascat sambata la deschiderea acelui club de care va spuneam.i-a fost draga patroanei si ne-a invitat.azi am fost si a probat un costul de Elina printesa fluture absolut superb.abia astept!
noi cand mai punem de o intalneala?
va pup
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Diana30 spune:
La multi ani,Luca!
La multi ani,Alexandra si Alexandru!
La multi ani,Simon!Mariana,sa va traiasca mezinul,sa fie sanatos si norocos,ca de frumos ii.Alaturi de Stefan sa va aduca multe bucurii.
Va pupam si sa va distrati bine!
Yagmur spune:
LA MULTI ANI, Simon.... Mariana, abia astept sa-ti cunosc flacaii, dar noi, santieristele, vad ca nu gasim timp 
Carrie, pentru tine 

(pline de energie pozitiva)
Si cu asta spuse, fug la treaba....
Pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Alexa Ioana spune:
mariana, sa'ti traiasca piticul !!!
SIMON, LA MULTI ANI si multa sanatate si bucurii !!!

Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...
rolo spune:
La Multi Ani Simon
, La multi ani cu intarziere si pentru Luca, Alexandra, Alexandru si evident Theodorelor
Carrie.
Am si eu o tzara de timp liber ca am trimis-o pe coana mare cu pitica in parc si refuz sa fac mancare azi. Am depresii ca nu reusesc sa slabesc, nu ca as incerca prea tare, abia ce am terminat de mancat inghetata
. De luni oricum incep serviciul si poate asa sa mai dau jos cateva kile si poate ma si mobilizez sa fac niste exercitii.
Carrie, tin pumnii stransi sa iasa bine ceea ce vrei tu, si sa fie totul bine.
Pupici la toata lumea, mai intru io, poate ma treceti si pe mine la oaspetzi sa am mai mult spor.
mama de Ileana Cosanzeana
http://community.webshots.com/user/ralucarusse
rolo spune:
Neatza' Nu-i nimeni pe aici? ![]()
E vineri, incepe wichendu'si nu vad pe nimeni sa se bucure 
mama de Ileana Cosanzeana
http://community.webshots.com/user/ralucarusse