Cluj rulz! - 72

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am culcat copilutzul!
Pe mine ma doare mana dreapta de la vremea asta de imi vine sa mor.Am luat deja un nurofen si o aspirina dar nu ma lasa de tot.

Magdutza succes cu tratamentul si sa ai un fiv reusit.

Manu Synevo e lab bun dar e super aglomerat.Eu mai nou ma duc pe Horea la o clinica privata care are lab bun si nu trebuie sa stai ore la coada.Cel mai bine e sa consulti un pediatru sa iti recomande ce analize sa faci.

Cristiana am inteles ca la voi e groasa treaba cu apaSe pare ca au vorbit baietii ceva.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

STANCA- iti multumesc de urari! Abia astept sa ne vedem sa tragem o poveste!

Luca e tare dulce... imi arata ca are 5 ani! E adorabil! Doamne, ii iubesc asa de mult, cateodata ma lasa fara respiratie. Ma bucur ca sunt amandoi si ma bucur ca am avut buna inspiratie sa mai fac un copil. Sunt tare fericiti impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Fetele, haideti ca voi le stiti pe toate... vreau sa le fac baietilor paturi supraetajate ca isi doresc tare mult. In legatura cu asta, am o intrebare si o rugaminte... intrebare: oare pal-ul e destul de rezistent incat sa poata sustine greutatea unui pat etajat si a unui copil de 20 de kg acum si mai mult peste cativa ani??? rugaminte: caut adrese de net cu firme care fac astfel de paturi sau macar idei pentru un mester privat asa ca... va rog sa imi dati daca stiti adrese . mersic!
Poate stiti si ceva mesteri talentati si cu idei faine! Matei vrea la paturi si tobogan la capat... oare din ce sa il fac? merge plexicul sau ce material se preteaza la tobogan?!
Acum am probleme existentiale... caut pe net tot felul de poze cu modele de paturi dar sunt naspa ce am vazut pana acum... cred ca merg la culcare! Va pupic si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata gagici

in primul rand LA MULTI ANI LUCA!!!!!!!!!!!sa fii sanatos si fericit alaturi de frumoasa ta familie!

ieri am avut o zi cumplit de grea dar interesanta pe plan profesional, nu pot da mai multe amanunte, sa vedem ce va fi

Ioana bine ai revenit, ne-a fost dor de tine!
cred ca palul rezista pentru ca se poate folosi in foaie dubla.daca vrei iti dai nr de tel al celui care ne-a proiectat si realizat mobila la casa, eu zic ca a iesit bine.
si eu simt ca-mi iubesc fetele de ma sufoc iar pe mamarutza parca am avut-o dintotdeauna!

fetelor, vreau sa va rog daca puteti sa ajutati o familie necajita, cu baietelul operat pe cord la Cluj la numai doua saptamani.
i-am cunoscut sunt oameni simpli si draguti si tare amarati.eu incerc sa-i ajut cum pot aici la spital pentru ca nu sunt din cluj si nu au pe nimeni aici iar copilul e in stare grava.
aici e povestea lui
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106371

in alta ordine de idei, maine o duc pe Thea la tenis

va pup fetelor

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Si eu cu intarziere urez LA MULTI ANI, Luca!!! Ioana, ai niste baieti minunati... doar uitandu-ma la ei te-am si cunoscut pe tine; cand ne mai vedem? Poate la Ikea sa aiba paturi suprapuse (cel putin in Suedia am vazut ceva modele super faine)
Stanca, merci de info; o sa vorbesc cu pediatra si vom stabili ce analize sint necesare
Magdutza, tinem pumnii sa iasa bine...si merci de info..
Eu sint atat de obosita incat as dormi pe tastatura.. (daca stau noaptea si ma uit la Trump)
O zi frumoasa si senina va urez

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Macar o vreme sa fim pe pagina 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

... n-am intrat de mult, ca nu ma simt prea bine de muulte zile... ei bine stiu de ce... am facut pneumonie, dar amu ma tratez...

revin, ca tabaraste sotu pe calculici
o sa va si citesc, dar sper ca dimineata sa ma simt mai bine
noapte buna tuturor

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Am lipsit si eu o vreme (incepe sa devina obisnuinta ); de data asta din motive de net .

LA MULTI ANI, LUCA!
Doamne ajuta sa ai parte numai de bucurii in viata!
Ioana, sa-ti traiasca flacaul si sa fiti mereu o familie unita si fericita!
Nici nu-mi vine sa ma gandesc cum au trecut acesti 2 ani... ma ia o apriga nostalgie ; auzi, tu unde ai nascut? la stanca cu Mihu? ne-am intersectat drumurile fara sa stim ce va urma

Raluca, iti doresc multa sanatate; ai grija de tine si sa nu faca si Stefania.

Azi am aflat ca Stefan are parte de cea mai buna educatoare din gradinita; sunt fericita; dar apoi ma gandesc la Simon si ma intreb: oare cum va fi la anul educatoarea lui? e teribil de inspaimantator gandul cu gradinita.

A! Ioana, bine ai revenit acasa de la curs! ma bucur pt tine ca ai terminat cu deplasarea; felicitari.

Stanca, cum ti-e mana? n-ai zis nimic. sper ca te simti mai bine!

Manu, cum a fost la Timisoara?

Fug la somn ca imi pica ochii pe tastatura!
Va pe toate!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

azi e Sf Teodora!!La multi ani fetitza mea scumpa si iubita!!

Raluca, sanatate draga mea, unde te-ai imbolnavit asa, ati fost plecati?sa te faci bine repede

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

LA MULTI ANI SIMON!

Mergi la inceput