Cluj rulz! - 72

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!

Raluca ce veste buna.Felicitari si sarcina usoara!

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Carrie, sper sa fie totul bine; tinem pumnii
Raluca, sa pregatesc majoretele?
Sper sa nu dispareti de aici; eu recunosc ca voi intra mai rar; am un nou task la job care imi da mari dureri de cap... dar tot voi baga un ochi din cand in cand..
Pana atunci pup fiecare mamica in parte...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor!
Ralu draga, felicitari, mie imi e clar ca esti din nou gravidutza sa fie intrun ceas bun!

Stanca , ce mai faci? Noi suntem ok, Serbanica merge la gradi Universitatii, e ok, azi a plans un pic, desi a intrat vesel in cladire, dar i-a auzit pe cei noi, care abia acum au venit...pana acum era cel mai fericit si vesel copil de acolo.

Cristiana, ii doresc multa sanatate si norc pritenei tale!

Va
Roxa

PS V-am zis ca in weekend am fost la Munchen si am fost la Oktoberfest si la concert cu The Police? Cristiana, m-am gandit la tine, ca ai fst la Rolling Stones, dar Sting...pe Stadionul Olimpic oh myy a cantat de nu-mi venea sa cred, cel mai misto concert ever la care am fost si voi fi, mai poate eventual concura Robbie Williams, la care inca nu am fost dar Doamne Ajuta sa traiesc sa merg la un concert cu el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ola fetelor

serios nu mai tot vorbiti ca disparem de aici ca io mi-s ultraprezentaalerg toata ziua in toate partile de zici ca ma fugareste cineva.

azi am fost cu Sofi la vaccin , zilnic tre sa duc cainele la injectie ca e bolnavior...

marturisesc cu mandrie ca eu am aflat prima vestea de la Raluca si-i doresc si aici o sarcina minunata si un bb perfect(ca al meu)

Roxaaaaa, ce faaaain.il iubesc pe Sting si pe Bono sa stii vreau tare la un concert U2.pe 31 oct vine Deep Purple si tare as vrea sa merg, sa vedem.
ma bucur ca te-ai distrat!
cum de i-ai schimbat la Serban gradi?
cum e la casa ce noua?

Manu, cand il aduci pe Luca la petzit?

vreau sa va spun ca Thea are de ieri prieten oficial la gradi, ma astepta un baietel simpatic si smecher care mi-a declarat ca-s prieteni

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Cristiana, i-am schimbat gradi fiindca cea de dinainte era nejustificat de scumpa si nu mi-o mai permiteam, altfel l-as fi trimis in continuare acolo, in mare eram multumita: copilului i-a placut, era curat, siguranta, etc...am avut eu mici comentarii, dar neinsemnate...nici aici unde il duc acum nu e perfect, e curat, ok, dar sunt mult copii in grupa, i-au pierdut o bluzita...nu controlez cat mananca si cat bea etc...dar ii place...atata cat sa fie rezonabil...

La noua casa e ok, un pic cam departe dar sper sa ma obisnuiesc, deocamdata ma simt ca in excursie, am inca lucruri in valize si cutii, iar curatenia nu e facuta cum trebuie, ceea ce ma deprima complet. Nu am mobila deloc in living si in camere mai am nevoie de piese de mobilier..am un pitic rau pe creier cu un scaun mai antichizat, cu spatar inalt, de decor nu ca sa stau pe el...sa vad unde pot gasi candva cand mi-oi permite asa ceva si o chestie ca o comoda mica ccc care se pune la capatul patului de dormitor (la picioare) ca sa pui pe el pernele si cuvertura cand dormi si in rest pui pe el doar cea asa...aruncat de fitzoshag! Apropos de fitzoshag, am primit un sal suerfain de la nobila casa, visiniu si caldurooos si moale si generos, il iubesc!

Caut cu disperare niste perdelute frumusele de bucatarie, vreau ceva simplu si dragut...cu albastru, macar putin asa...

mai viu, va pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Dragele mele, sunteti tare dragute, ca de obicei. mersi muult de incurajari... adevarul e ca mai vreau sa fac un test, zilele viitoare-asa-de siguranta... ma simt tare ciudat... cand am calduri, cand ma invadeaza sentimentele... sper ca nu-s deja prea hormonizata stiti ca mi-a trebuit umpic de nebunie in povestea asta, ca am anuntat taare devreme... sper sa fie ok.
Manu, sper sa fie de majorete
Roxa, Stanca, si din suflet.
Cris, ti-a ajuns faxu?? poate punem de o semnatura zilele astea... sau cand e cazu' ...stii tu

Stanca, noutati dupa examenul cel fioros?? nu stiu detalii, dar recunosc ca-s curioasa (din fire). sper la vesti bune pt. tine

Roxana, lasa ca va veni si piesa aceea de antichitate in casa ta, ca doar ti se implineste cam tot ce vrei... stiu io!!

va pup pe toate, in parte, ma duc la gospodaria mea draga...

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!

Raluca examenul nu a fost fioros dar avand in vedere ca am cam uitat cum e la examen....In final a fost foarte bine.

Roxa noi suntem bine.Daca lucrarile ar merge mai repede ar fi ideal dar e bine si asa.Piesele pe care le vrei e musai sa fie antichitati sau pot fi si noi dar care sa fie clasice?Cred ca la capitolul asta te pot ajuta cu sfaturi cel putin.Stiu niste locuri ok.
Pacat ca nu il mai poti aduce pe Serban la Gina.Poate ca dupa ce va stabilizati....

Cristiana ce are cainele?Cum s-a manifestat Sofia la vaccin?

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Ciao fetelor!

Stanca, piesele de care vorbesc nu trebuie sa fie antichitati, chestiile astea merg in casa mare, aranjata corespunzator, cu accesorii care sa mearga cu asemenea lucruri..., nu in apt. de bloc...nu am asa pretentii. Vreau piese 'antichizate' adica ceva cu fier forjat, bronz nu stiu cum, da, vreau mult de tot sa-mi zici niste 'locuri' ;-)) stiu ca neaparat vreau un scaun cu spatar inalt sa-l pun in dormitor ...

mai viu...
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Ola chicas,
Manu din nou.
Raluca felicitari si sa dea Domnul sa fie totul cum iti doresti.
Soro, azi iti trimit pozele, le pun si pe webshots, da numa cand ajung acasa ca is vai de capu' meu la job.

va tzuc

mama de Ileana Cosanzeana

poze

Mergi la inceput

auzi rolo, nu te mai trage pe cu pozele alea deja le astept si mi s-au strepezit dintzii...de cand ma ganesc la nepoata

Mergi la inceput