Cluj rulz! - 72
Raspunsuri - Pagina 20
carrie spune:
salutare fetelor
dupa cum pomenea Manu, ieri ziua super nasoala a continuat cu vestea ca bebelusul Edi s-a stins din viata si sincer am fost f afectata pentru ca am fost alaturi de ei de cand au venit sa-l opereze in Cluj.Magda, mama lui era distrusa, am ajutat-o cu comandarea sicriului si nu vreau sa va descriu sentimentul de a comanda sicriu de bb...si am adus-o aseara la noi sa mai iasa din spital.
Thea a fost dragutza ca a stat cu ea si au povestit.
Rolo mi-as dori tare mult sa te vad da is singura maine cu gazele si nu am cum efectiv mai ales ca Sofi are muci...
BTW e a doua raceala cu muci la 4 luni si-s tare necajita
Simo te-am invoit, gata , e motivata absenta!![]()
Raluca sper ca nu faci mancare pe duminica cat pt o armata, ia iesi din bucatarie si mai scrie pe aici
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
rolo spune:
Manu, poti sa imi trimiti nr de tel. pe PM, in cazul in care pot sa vin in Grigorescu, ceea ce nu cred ca va fi foarte greu (poate la restaurantul Sinaia sa bem o cafea). Chiar mi-ar placea sa ne cunoastem.
Cristiana, nu pot sa ma gandesc cat de greu trebuie sa le fie parintilor. Condoleante familiei, sa le dea Dumnezeui puterea de a trece peste asta, ca nu e durere mai mare decat sa iti pierzi copilul. E asa de impotriva firii. Imi pare rau ca nu ne putem vedea, poate cu alta ocazie.
Va pupacesc, mai intru cand ajung acasa sa vad ce mai e nou
mama de Ileana Cosanzeana
poze
ralucames spune:

in primul rand multumesc din suflet pt. urari, sunteti tare dragute.

imi pare nespus pt. familia bebelusului Edi, sa le dea Dumnezeu putere pentru a merge mai departe... e cea mai mare tragedie posibila, pentru un parinte. Doamne fereste-ne!!
in al doilea rand... ieri am sarbatorit tare frumos in familie, cu niste prieteni tare dragi noua, Stefania s-a rasfatat si s-a jucat de numa, a papat ca un lup (de fapt asta ii place ff mult sa faca), a suflat in lumanarile puse pe tort de inghetata... ne-am distrat de numa; (dimineata a avut tort urias la gradi, la copii
) asteptam cu mare interes ziua de duminica
, cand ne vom revedea prietenii cu copii 
Cris, mancare va fi din belsug, dar o s-o pregatesc doar sambata dupa-masa
Va asteptam cu mare drag!!
Roxana, nu stiu daca ti-am spus LA MULTI ANI in 14, dar te rog primeste gandurile mele cele mai bune si sa fii fericita, sanatoasa si norocoasa mereu 
va las, mai vin eu... ma dor okii ingrozitor, de la rahatu de calculator de la scarbici... e bun-totusi...![]()
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
ralucames spune:
Criss, te rog tare mult sa-mi mai trimiti o data mailul cu datele pt. festivitatea voastra... sa putem vira banii
fain ar fi sa mai intrii in seara asta... ca dimineata sa imi pot lua datele.
mersi tare mult
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
carrie spune:
Ralu ti-am scris pe mess...
fetelor v-am zis ca avem intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii?uiuiuiu ce ma imbat

eu cu Mihai si cu Rares sotul lui Raluca am fost colegi de grupa, chefuri si nebunii![]()
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
ralucames spune:
Hello, fetelor, oare pe unde suntem cu toatele??!!??
dragelor, noi am avut azi o gasca de copii suupermeseriasi la keful Stefaniei, s-au distrat de numa, au fost mai cuminti decat ne asteptam noi-de fapt noi inca nu realizam ca ei sunt mari si descurcareti...
Criss. , 

Va rog eu sa nu abandonam de tot ideea forumului, ca-desi scriu mai rar- imi e tare drag de voi toate si parca fac parte din viata voastra, si voi dintr-a mea... zic asta pt. ca eram pe pagina 3 sau kiar 4.... 
va pup si mai vb noi.... o duminica frumoasa in continuare
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
asi spune:
La multi ani Stefania!
Scuze de intarziere dar nu am avut net.
Da' chiar asa de ce sa abandonam forumul?
Simona daca vrei vorbesc eu cu inginerul meu sa vina sa iti vada drumul si sa iti faca o evaluare.Apoi hotarasti tu ce faci.
Roxa cum e la noua casa?
Raluca chiar ca ne-au crescut copii si incep sa se descurce singuri.Voi nici o veste noua?
Cristiana ce fain ca faceti intalnire.Peste 2 ani si eu fac 10 ani de la terminarea facultatii dar nu cred ca vom avea intalnire ca noi am terminat 2 fete pana la urma.
Mariana pe unde umblii???
si va doresc o zi faina.
Mai revin dupa amiaza ....daca am net.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
carrie spune:

cine zice de abandonare ca pun
pe voi!
noi suntem bine, ne-am plimbat o gramada in we asta si a fost tare bine!
Ralu ma bucur ca ii place la Stefi cadouasul!
sunt f trista ca o prietena la care tin a fost diagnosticata cu cancer de col in faza incipienta si operata...ma rog la Dzeu sa fie curatat bine locul...daca citeste vreau sa stie ca ma gandesc mult la ea si-s sigura ca va fi bine!
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
asi spune:
Am revenit.
Ce vreme faina e afara
Doamne ajuta sa mai tina!
Cristiana curaj si multa sanatate prietenei tale.Cu siguranta va fii bine.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
ralucames spune:

Criss, sanatate multa prietenei tale, sa ii dea Dumnezeu multa putere si optimism si sa aiba grija de ea. 
Dragelor, ieri dimineata am facut primul test de sarcina si au iesit do-ua liniute... dar fiind primul, incerc sa nu visez ff tare, adica sa fiu si realista; daca va fi sa fie, va anunt in cateva zile, ok?? dar oricum, e semn bun de burtica![]()
ma duc ca ma cere fata si tati la culcare...
noapte buna tutror 
minunea vietii mele
mama si sotie fericita