Cluj rulz! - 72

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Roxa ce fain ca esti la casutza noua, o sa vezi ca restul sunt detalii care vin pe percurs!

Stanca, Ares are ceva boala parazitologicasunt f suparata ca 2 veterinari l-au tratat aiurea pe bani grei si cainele se simtea tot mai rau.acum sunt la al treilea care e super ok, Ares e tot mai bine azi il duc sa-i faca si o baie buna
Sofi a fost ok cu vaccinul sunt f performante astea de acum nu dau reactii secundare da si 2 mil la doua luni...
in ce faza sunteti cu casa?

Ralu, cand mergi la Daniel la un eco?

pupici

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Rolo cum te descurci cu alaptatul ca ma intere f tare

nu facem capitolash nou?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Heeei daca faceti capitolash nou pliiiiz treceti-ma si pe mine la oaspetzi, sa simt si io ca fac parte din grupul vostru
Cristiana, pentru mine e usor. Pentru mama e mai greu ca trebuie sa vina o distanta destul de mare cu RATB-ul, cu caruciorul. Am avut o perioada cand nu am avut lapte din cauza oboselii dar acum ma tratez cu ceai de fenicol si chimen. Am pauza la serviciu de la 11 la 12 si plec la 3(sau ar trebui da nu prea imi iese). Pitica e mascota ministerului. Toata lumea o stie. Mi-au creat cat de cat conditii, in sensul ca pleaca colegii din birou sa pot alapta, sau imi dau un birou liber sa ne putem desfasura in voie. Cred ca mai greu o sa imi fie cand nu mai vine la alaptat.
Tre sa fug ca is intr-o comisie de concurs.
Pupam si mai intru io, sper

mama de Ileana Cosanzeana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Musai e nevoie de capitol nou.

Rolo cred ca locul tau e pe lista de membri nu la oaspeti.Esti mai activa decat unele fete de pe lista care nu catadicsesc sa zica cate o vorba din cand in cand.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by asi

Musai e nevoie de capitol nou.

Rolo cred ca locul tau e pe lista de membri nu la oaspeti.Esti mai activa decat unele fete de pe lista care nu catadicsesc sa zica cate o vorba din cand in cand.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

I agree Stanca, ii pun si pila daca se accepta dar te rog, fa tu capitolul ala...parca am si uitat cum se face .

Roxa

Mergi la inceput

mi-or iesit nasoale analizele de tiroida, azi ma duc la dr

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

Cristiana, ne-am mutat aici
sper ca mi-a iesit linkul

poze

Mergi la inceput

Cristiana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Sunt tare fericita ca lui Dani ii place la cresa. intra singur, fara scandal, dar il intreaba pe Mihai "Mai vii?" Papa tot, doarme de la 12 si ceva pana aproape de 3. Sunt tare happy. Acasa atatea povesteste!

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Fetele, daca vreuna din voi este interesata de un job de vanzatoare in "polus center" la unul din cele 3 magazine ce se vor deschide curind, sa-mi de-a un PM sa va pun in leg. cu pers. care face angajari.

Mergi la inceput