Cluj rulz! - 72

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

buna dimineata intr-o noua saptamana!

plec cu zanul la Viena de Craciun nu-mi incap in piele de bucurie!

eu vin maine, la Napoli e bine, doar sa nu ne inghete mainile pe pahare. abia astept si asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Servus,
Maine voi veni, dar nu am cum sa ajung inainte de 19.00. Sper sa va mai gasesc
Mariana, eu am mai facut un curs de Six Sigma (curs pentru imbunatatirea proceselor, optimizare etc, etc) unul de safety ptr leaderi si unul de auditor intern (luna asta am 2 audituri ). In rest, nu prea avem cursuri ca deh... trebuie sa muncim.
Azi am treaba de nu ma vad.... si ma doare capul de mor...
Svety, ma bucur pentru vacanta ta lunga (eu nu am mai avut 17 zile de concediu din 2001 ); sper ca la iarna sa "petrec" sarbatorile in Bucuresti... acum pana si asta mi se pare ca e vacanta... dar ma revansez la anul... incerc sa ajung ptr cateva zile la Londra (speranta moare ultima)
Va pup dulce

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Mariana, vineri ajung la Cluj si stau pana duminica. Sambata merg la nunta unei prietene, dar daca aveti vineri timp de un cico vin si eu ca nu am mai fost in cj de la craciun si vreau sa ies putin sa mai vaz orasul ca am uitat cum e.
Va pup si va doresc un inceput de saptamana frumos, calduros si linistit.

mama de Ileana Cosanzeana

http://community.webshots.com/user/ralucarusse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Rolo, incercam si vineri, dar tot asa dupa ora 19.00 (mi-ar placea sa te cunosc)... ma omoara serviciul asta, mai ales ca de maine cica venim toti cu busul la job

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare fetelor

si eu abia astept sa ne vedem mai ales ca innebunesc sa va zic vestile mele pe care nu le pot scrie

da va rog io mult sa stam inauntru ca eu si inghet afara is cumplit de friguroasa...si tre sa va spun ca eu tre sa decolez inainte de 8 ca la 8 papa mamarutza.

Simona ce fain ca mergeti la Viena eu sper sa mergem la Barcelona un we in decembrie.

Rolo as vrea si eu sa te cunosc si pe tine si pe Ilenuca

Roxa cum e la casa noua?

Stanca cum o fost la examen?

Mariana ce cursuri te-ar interesa?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Mariana Tache iti multumesc mult pt gindurile dulci si pt rugaciuni idn partea ta, o as ama nevoie de mult erugaciuni. inca o dat multumesc muuuuuuult.Grija de voi si sa va gasesc cu bine.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Magda te pup si eu cu drag si ma gandesc la tine sa va ajute Dumnezeu sa va impliniti visul!!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Multumesc Carrie va pup sieu dulace aveti grija de voi.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara!

Ah, fetelor, abia astept sa va vad maine (desi voi fi o mama denaturata; pt Stefan va fi prima zi de gradi, iar eu nu ma voi grabi sa ajung acasa sa vad cum a fost ).

Maine dimineata mergem la gradinita; si mor de emotii; am pregatit din seara asta toate hainele; totul e ca la carte.

Cristiana, ma intereseaza orice cursuri de HR care pot fi platite de firma

Manu, cand se ma tine ceva pe la voi, poate ma infing si eu (ceva de genul cum am procedat la primul ajutor)

Stanca, tu? unde ai disparut de pe forum?

Simona, f romantic craciun o sa aveti; voi nu sunti cu traditia? (craciun in familie... etc)

Sa aveti somn usor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

m-am sculat la 6 si nu mai am somn asa ca bag o cafea si-mi pun in rand gandurile...ma gandesc mult si cu tristete la Edi baietelu din -spital de care chiar m-am atasat si care e f rau...Doamne ce trebuie sa fie in sufletul mamei...

pe de alta parte sunt fericita ca gagalicii mele i-a placut la gradi.e f frumos la Bethania , curat, totul bine organiat si colorat, am semnat un contract de 3 pagini cu protocol medical f strict, sper sa se si tzina de el si sa nu admita copii bolnavi ca la Tandarica nu aveau nici o treaba.oricum ca organizare nu se compara.au medic nu tritionist care face mancarea sa corespunda varstei si sper sa fie buna ca spre surprinderea mea d-soara sclifosita la papa a mancat ieri tot

azi duc mamarutza la vaccin si binenteles ca am emotii!

Mariana succes mult la gradi, ai baiat mare ce mai, sa fie intr-un ceas bun!!

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput