Cluj rulz! - 72

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

ola chicas
Slaba miscare la voi acolo.

mama de Ileana Cosanzeana

http://community.webshots.com/user/ralucarusse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor dragelor!!
Va multumesc de urari!
Tocmai am venit de la apartament, unde am mai carat una-alta sa ne fie mai usor maine. Maine e ziua cea mare, mutam patul, eh, de acolo nu mai avem ce face, asta e! De maine dormim acolo. E departe de a fi gata, mai am de facut curat, de aranjat chestii + ca nu am mobila de living iar in bucatarie am o masa frumoasa, moderna, extraordinara, dar care nu da nici cum ca e imensa, imi ocupa tot locul dar e casuta noastra si trebuie sa ne organizam cumva....

va las aici ca-mi pica okii in gura de somn, dar va pup pe toate si va multumesc inca odata pentru gandurile bune! pe maine dimineata.

O vreme n-o sa am Internet, dar mai dau io un oki de pe la job, sa vedem cum facem...si ne vedem marti

Roxa

Mergi la inceput

ieeee, azi e ziua Z. In sfarsit. Ma bucur pentru voi.
Si fii-mea aici zice ca era cazul.
Deci vineri ne vedem in casa noua. Abia astept.
Hai pa ca ma duc sa schimb pampersu, ile a facut treburi maretze.
Nu uita sa ma suni sa mi spui ce vrei de la ikea ca la 12 plec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

LA MULTI ANI,ROXANA!!!Sa fii sanatoasa ,fericita si norocoasa.
Eu ma bucur ca s-a mai incalzit vremea,parca am si alta dispozitie.Eu vin la intilnire daca nu o sa am sedinta cu parintii la scoala.M-am intilnit ieri cu invatatoarea si mi-a spus ca ar vrea sa faca marti sau miercuri.Luni la ora 10 avem festivitatea de deschidere la scoala,iar eu am emotii de pe acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Ce ma enerveaza netul asta.. am scris un mesaj lung si dus a fost...
Deci:
Cu intarziere, LA MULTI ANI, Roxana!!!
PS. Si eu tot fecioara sint
Marti unde ne vedem: loc si ora. Noi sosim dupa 19.00
Azi am cazut fix in noroi pe pasune... Doamna Tache, cand vii la noi in vizita???
Va pup pe fiecare in parte Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, fetelor-pupuietelor!

Am trecut cu bine peste saptamana asta teribil de incarcata (curs+examen, nunta, servici, copii); de 2 ori m-am culcat la 3 dimineata; a fost cumplit; bine ca s-a dus!
Deci, de internet nici pomeneala sa am timp!

Roxana, soro, iti spun si aici LA MULTI ANI! asa, ca sa ramana pt veci ; sa fii fericita si linistita!
V-ati mutat?

Manu, si te-ai facut toata un noroi? ; mai, nu stiu cand vin la voi; nu ma lasa sefu` nici sa respir; cum plec un pic de la birou cum intra in fibrilatii; auzi, mi-a venit acum o idee; voi faceti cursuri de perfectionare? (in afara de extinderi pt macaragisti, prim ajutor, dulgheri si altele de genul; ma refer mai mult la tesa).

Simona, am tot uitat sa-ti spun; am copiat din netbox absolut tot; multu` frumos; sunt datoare pana peste cap!

Stanca ; sper ca v-ati simtit cat de cat bine in seara asta

Abia astept intalnirea de marti!
Ora este clara: 18,00! Locatia? Daca e frumos afara, mergem pe terasa la Napoli Centrale?

tuturor! sa aveti noapte buna, iar apoi o duminica linistitoare!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Ma gandeam si eu ca daca ati fi organizat intalneala vineri as fi venit si io cu ileana cosanzeana.
Poate alta data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor va multumesc pt tot si vaurez sa va gasasc sanatosi si fara probleme noi plecam miine si abia dupa trei saptamini ne intoarcem de ne ajuta DD peste trei saptamini

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am venit de la mare. Vaai ce fain a fost! Maine merg la servici, e luni, dupa concediu de 17 zile, va dati seama ce fericeala. Dani s-a comportat super, am mers cu masina noastra si a stat cuminte in scaunelul lui. Bine mi-a picat concediul si repede s-a dus.
Si maine merg la servici...

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara!

Rolo, cand vi la Cj? Cu ce ocazie? Poate ne vedem si vineri, ca nu strica 2 intalniri .

Svety, bine ai revenit. Sa ne arati poze.

Magda, sa ai drum bun si sa va ajute D-zeu sa veniti trei de acolo!!! O sa spun si eu o rugaciune pt voi; sper din tot sufletul sa vi se implineasca visul; Doamne ajuta!

Fetelor, va doresc o saptamana cu multe realizari!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput