Cluj rulz! - 72
Raspunsuri - Pagina 13
roxana1974 spune:
fetelor!
Uaaaau, declar stare de urgenta! Lipsa la greu de pe forum din partea persoanelor titulare si nu altceva! Sarmana Cristiana ce mai tine pasul, hmm rusine sa-mi fie si mie ![]()
Cristiana, abia astept sa poti sa ne spui mai multe detalii despre evolutia in plan profesional
. As vrea sa fiu la fel de entuziasmata si fericita, din pacare simt o mare blazare si nu stiu ce ma poate scoate din starea aceasta, cand ma gandesc ca teoretic totul de pinde de mine imi vine sa plang, nu mai am resurse, nu acum...
Ah, am uitat ca nu am zis de concediu, a fost in Antalya, Kemer, Hotel Sungate Port Royal.
Olim, multa sanatate iti doresc si bafta in continuare. Tinem pumnii stransi pt o nastere la timp si usoara! Din pacate nu am putut deschide pozicile, dar mai insist.
Ralucuta, thks de urari
incerc sa tin pasul...
Stanca, ce mai faci fata draga? Da si tu mai multe detalii nu ne da doar cu aroma cafelutzei pe la nas
. Ce face Razvan? Ati inceput gradi? Noi ne-am inscris la Gradinita Universitatii, incepem din 17 Sept.
Simo, Oana, Mariana, dau cu strigarea dupa voi!!!! cu-cu-bau!!! (si nici macar nu-s vesela azi, ba sunt chiar naspa!)
Roxa
carrie spune:
asa-i io-s cu stindardul pana ma impusca careva![]()
declar necesitatea unei intalniri, ce ziceti?
propun martea viitoare!
fetelor am intalnirea de 10 ani de la terminarea facultatii
is batrana rau
...da vorba aia cu gaina batrana...
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
ralucames spune:
quote:
Originally posted by roxana1974fetelor!
As vrea sa fiu la fel de entuziasmata si fericita, din pacare simt o mare blazare si nu stiu ce ma poate scoate din starea aceasta, cand ma gandesc ca teoretic totul de pinde de mine imi vine sa plang, nu mai am resurse, nu acum...
nush daca te ajuta cu ceva, dar nu esti singura....

dar fa bine si mobilizeaza-te (ca io incerc), lasa iar starea de kko deoparte si fii vesela!! ai in fata multe oportunitati si realizari!! ai auzit?? altfel sigur pun
pe tine. te pup.Criss, in ceea ce priveste gaina batrana... mmiiaamm- ce mi-ar placea o supa buna

... am vb si cu Istvan, urmeaza sa dea raspunsul... 
minunea vietii mele
mama si sotie fericita
romana_74 spune:
ROXANA- copiii nostri voar fi colegi de gradinita! Cel mic, Luca e la grupa mica si cel mare, Matei, e la grupa mijlocie. La cine l-ai inscris pe Serban? Luca e la Flori Chirvasuta. Luca va merge doar din martie, cu toate ca deja l-am dus de cateva ori. Matei a inceput de o saptamana gradinita.
carrie spune:
Ioana am vb cu mesteru nostru de mobila, pina in noiembrie n-are timp nici sa faca dush-am citat
deci n-ar fi o idee buna sa lucri cu el dat fiind ca nu va fi prea spalat![]()
Roxa stiu ca atunci cand depinde de tine e cel mai greu, mie nu-mi vine sa cred ca m-am mobilizat si acum sunt speriata de ce a iesit desi e de bine
...na, ati inteles ceva?
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
carrie spune:
fetelor revin sa va rog sa intrati la umanitare la povestea micutului Edi si sa-i sustineti cu un cuvant bun, un banutz daca aveti, sunt asa disperati oamenii astia si m-am atasat de ei, incerc mult sa-i ajut cum pot.va rog eu...![]()
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
romana_74 spune:
CRISTIANA- mersic, am rezolvat cu altul... suntem la faza de masuratori si promisiuni
... sper sa se si concretizeze patutul! Ma bucur ca ti-e bine, tine-o tot asa!
Mai fetele, joi plecam la munte la Sinaia... haine groase, nu? Sper sa nu ploua! Iar in concediu la mare mergem in Tunisia! Ati fost careva la Monastir , Hotel Rhiad Palm? As vrea referinte, desi pana acum sunt foarte bune si de fapt am si platit biletele pentru toti patru! mari nebuni sa mergem in Africa cu copiii, dar asta e... am facut noi si mai mari!
mariana tache spune:
Buna seara!
Fetelor, am facut marea rupere din ritm ca sa va citesc, ca mi-e tare dor de voi! N-am timp!!! Nu mai apuc sa fac nimic; doar azi la job a lipsit sefu` iar in consecinta am refuzat sa fac ceva; am lenevit (asta pana pe la 1 pm; iar acum regret enorm, caci nu stiu pe unde imi scot camasa maine!).
LA MULTI ANI, ILINCA!
LA MULTI ANI, CORINA!
Toate urarile de bine de la noi!
Roxana, bine ai revenit!
Si da, vreau o intalnire! Saptamana asta nici vorba! Pt cealalta mai vorbin.
Cristiana, nu ne mai lasa sa fierbem in suc propriu; spune-ne mare veste!
Stanca
pt baiatul cel cuminte la gradi 
Simona,
, asa - static
. Nu mi-ai spus ce vrei cu tata.
Gata; fug la treaba.
Sa aveti o saptamana minunata.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
rolo spune:

Na! Sa nu mai puteti dormi. 
Intru si io sa vad ce mai faceti si abia va gasesc pe pagina a 3-a.
mama de Ileana Cosanzeana
http://community.webshots.com/user/ralucarusse