Cluj rulz! - 72

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri_andrei spune:

Am revenit si eu dupa o absenta mai lunga deoarece ne-am suspendat netul pe perioada verii din motive financiare.Mi-a fost dor de postarile voastre, care-mi dadeau o stare psihica buna chiar si numai citindu-va in fiecare zi.
In primul rind vreau sa urez LA MULTI ANI!!!tuturor sarbatoritilor verii,sa fie sanatosi, fericiti si norocosi.
LA MULTI ANI,MARIILOR!
Noi ne pregatim de scoala,Andrei inca nu realizeaza ce il asteapta,dar eu am emotii cu carul.In vara aceasta a fost doar o data bolnav,ceea ce pt.el e mare lucru.Saptamina trecuta am fost la controlul periodic de la Institutul Inimii si gaurica e tot de 5 mm,deci in continuare trebuie sa am grija sa nu faca raceli urite pt. ca exista pericolul endocarditei.Trebuie sa ma gindesc pt.o imunizare de pe acum,dar inca nu sint hotarita cu ce anume.
Va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

La multi ani de Sf Maria!

ioi fetelor ce vreme oribila, horror!

noi ne-am facut foc in semineu ca centrala are ceva bai si trebe reglata, asa ca suntem f romantici

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

unde ati fugit toate?
Abia pe pagina a 3-a?
Of, of, mai, mai. S-a facut frig si pe aici. Am vazut la tv ca la Balea a nins.
Va las ca am treaba muuuulta.

mama de Ileana Cosanzeana

http://community.webshots.com/user/ralucarusse

Mergi la inceput

Cristina, am uitat sa raspund teoretic 6 ore, practic fac si suplimentare
wow, foc in semineu, mmmmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
nici eu nu am trecut demult pe aici, si asta deoarece nu am nici net acasa , inca, si nu lucrez de 4 saptamani, asa ca e mai greu.
noi suntem bine, suntem in saptamana 28, dar acum si-au dat seama medicii ca defapt sunt in saptamana 31, ca mi-a venit ciclu peste sarcina, asa ca din 15-20 octombrie poate veni in orice moment.
am avut si mici probleme, dar au trecut toate.
va doresc sa aveti o toamna frumoasa si multa sanatate.sper ca peste o saptamana sa am si net si calculatorul reparat, si atunci voi intra mai des.
pana atunci, o duminica frumoasa sa aveti
am pus si poze cu noi[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/]

+28 si Alexandru Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Roloas vrea eu da is cu doua d-soare cu programul contratimp

cred ca mamarutza mi-o facut diaree, sper sa nu merem spre rau ca e duminica!

Olim, superbe poze, m-au emotionat profund!

fetili unde sunteti?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

salutare

suntem in zona, dar fara kef de vorba...

am lenevit tot vikendu... am citit, uitat la filme, dormit si papat... se vede ca am fost fara gaza acasa...

incepe o noua saptamana, tre sa ma incarc iara psihic, miercuri dau un ex. pentru intrarea la master, sper sa fie bine... inca nu am citit nimik... om vedea.

Olim, Doamne ajuta sa fie bine, sanatosi amandoi si papaciosi.

Criss., sanatate mamarutzei, o sa fie bine!!

Roxa, fain cu concediu, spor acum la treaba, sa fie scurta reacomodarea...ca la mine a tinut de nu-mi venea sa ma duc spre servici...

va pup pe toate, mai vorbim...

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

La multi ani! Corina si Ilinca
Olim sanatate multa, ce repede a trecut timpul. Am dat si eu o geana la pozulici. Sa ai un bebe sanatos si o nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

salutare fetelor.

ilinca, corina, LA MULTI ANI si multa sanatate !!!

fetelor, vin cu o rugaminte. tocmai mi'a zis maica'mea de o familie amarita cu 3 copilasi mici (1 luna, 2 ani si parca 3 si ceva... ) care ar avea mare nevoie de ajutor.
asa ca, daca vreuna dintre voi aveti ramase de la copilasi lucrusoare care nu va mai trebuie si pe care sunteti dispuse sa le dati (hainute, pampers pentru cel mic, biberoane in stare buna la care sa se schimbe numai tetinele, jucarioare, etc), va rog sa'mi spuneti.

va multumesc mult, si va doresc o saptamana frumoasa

va pup

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor!

Uaaaau, declar stare de urgenta! Lipsa la greu de pe forum din partea persoanelor titulare si nu altceva! Sarmana Cristiana ce mai tine pasul, hmm rusine sa-mi fie si mie

Cristiana, abia astept sa poti sa ne spui mai multe detalii despre evolutia in plan profesional . As vrea sa fiu la fel de entuziasmata si fericita, din pacare simt o mare blazare si nu stiu ce ma poate scoate din starea aceasta, cand ma gandesc ca teoretic totul de pinde de mine imi vine sa plang, nu mai am resurse, nu acum...
Ah, am uitat ca nu am zis de concediu, a fost in Antalya, Kemer, Hotel Sungate Port Royal.

Olim, multa sanatate iti doresc si bafta in continuare. Tinem pumnii stransi pt o nastere la timp si usoara! Din pacate nu am putut deschide pozicile, dar mai insist.

Ralucuta, thks de urari incerc sa tin pasul...

Stanca, ce mai faci fata draga? Da si tu mai multe detalii nu ne da doar cu aroma cafelutzei pe la nas . Ce face Razvan? Ati inceput gradi? Noi ne-am inscris la Gradinita Universitatii, incepem din 17 Sept.

Simo, Oana, Mariana, dau cu strigarea dupa voi!!!! cu-cu-bau!!! (si nici macar nu-s vesela azi, ba sunt chiar naspa!)

Roxa

Mergi la inceput