Cluj rulz! - 72

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Pe mine nu. Aici inca nu a ajuns valul
Tocmai ce mi-a plecat piticul de la masa. Colegii rad de mine, ma intreaba daca ii place la fii-mea sa ia masa in oras zilnic.
Abia astept ora 11 cand vine mama cu ea aici. E mascota ministerului. Toata lumea o stie. Credeam ca o sa imi fie greu dar e chiar ok. Imi va fi mai greu dupa ce ii scot masa asta si nu va mai veni la servici cu ea.
Mariana m-am intors ca nu am avut incotro, nu pot sta acasa pe 8 milioane cand numai rata la apt e de 400 euro, fara masina, cheltuieli si cel mai important piticul care e aspirator de bani.
Va pup pe toate si multumesc pentru urari

quote:
P.S. - imi tot suna in cap refrenul "si baietii plang cateodata nu-i asa?" - cred ca-s defecta de-a binelea!
De asta ploua asa la voi

mama de Ileana Cosanzeana

http://community.webshots.com/user/ralucarusse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

inca nu ne-o luat ploaia da infiltratii tot avem

apropo de ploi e coplesitor ce s-a intamplat in Moldova...

io azi am petrecut 3 ore mirifice cu masina la Politie la constatariasta ca sa ma invat minte sa evit s-o mai pleznesc.
da totusi e numai al doilea eveniment al meu in 16 ani de cand am carnet,si celalalt a fost tot ceva de genul asta

Stanca tu ce mai faci?vezi ca te paste o absentza mare!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

no servus, dragelor... m-am asteniat si eu, dar nu de la Simona molipseala, ci poate de la schimbarea radicala de vreme... habar nu am...

admir fetele cu tonus ridicat, mie imi trebe neaparat ziua de 30 de ore macar, ca sa simt ca fac tot ce trebe si sa ma si relaxez cu gaza mica-prapadita... (oare ce m-as face daca as veni acasa de la servici dupa ora 6??)

in fine...

tare m-a marcat ceea ce au patit moldovenii nostri, Doamne, ce scurta poate fi fericirea si linistea...

Cris, sa stii ca si gaza mea a suferit pt. acel telefon buclucas, ca doar avea clapeta-draga, iar al ei nu are... no amu sa-mi zici de unde-i cumpar nazdravanei asa ceva?? si io vreau blugi... kiar as vrea sa umblu toamna asta numa cu blugi... m-am saturat de tocuri, etc.etc.

Simona, un buchet de special, poate te inveselesc putin.

Dragelor, va pup, ma duc la somnic....
noapte buna

minunea vietii mele

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

E vineri!!!
A trecut deja o saptamana de servici.
Carrie stai linistita ca se poate si mai rau. Eu am stat 5 ore la politie si asta pt ca am legitimatie de aparat central si mi-au facut un serviciu sa ma ia peste rand, ca suntem colegi Eu am avut o luna cu doua evenimente, minore e drept, dar ambele din vina mea si stiu ce nasol e.
Fetelor, da' chiar asa de nasoala e vremea pe la cluj?? Sper sa nu ajunga si aici. In afara de faptul ca e frig dimineata aici e chiar ok.
Va doresc un w.e. cu vreme buna. Mai viu io pe la voi.

mama de Ileana Cosanzeana

http://community.webshots.com/user/ralucarusse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am lipsit ca nu am avut net.Sper sa nu se mai intample.
Razvan a inceput gradi si e tare laudat ca e calm si ascultator.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

STANCA- felicitari lui Razvanu ascultator... vezi ce se schimba copiii nostri? in scurt timp suntem cu copii mari! Abia astept sa se trezeasca sambata si duminica dimineata si sa isi vada de treaba in loc sa ne scoale si pe noi... hmmmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

gagici!!!

am ajuns inapoi din concediu luni la amiaza, cand ploua mai tare...de la 40 de grade cat era acolo am dat in 15-16 si noi adultii ne-am racit...copilul pare ok.
Ce sa va zic, nu ma reusit sa intru pe net sa va scriu un mesaj mai calumea. Acolo am avut laptop insa desi oferta era cu net in camera, taman camera noastra nu avea, era o intamplare, absolut ciudata...in fine...a fost superok, un dezmat sau rasfat total, cum vreti, am avut marea frustrare ca resortul era imens si nu am putut sa vad tot si sa fac cat as fi vrut...nu am facut nici aquagym nici fitness, dar ne-am balacit la greu, ce sa mai zic, paradusul copiilor, nu alta. Prietenii nostri au innotat cu delfinii, noi fiind mai mici am zis ca mai stam un an pana nu ne mai temem de apa si pesti.

La job s-au adunat atatea, am fost intr-o tensiune continua si nici saptamanile viitoare nu se anunta usoare. Acum iar suntem in stress cu mutatul, nu e gata casuta si ne tot mutam de nu stiu cand. Sper s-o facem pana la sfarsitul lunii...nu prea avem parte de ajutor, ideea e sa ne ajutam singuri...

Romana, am vazut ca ccc cauti paturi supraetajate. Eu am o parere foarte buna despre cele de la IKEA.

Va pup pe toate si sper sa am timp sa intru sa va scriu fiecareia in parte cate un mesaj. Mi-e dor de voi, tare de tot .

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olaa girlz

Stanca bine ai revenit, mi-ai lipsit, bine ca e cumintel Razvan.Theiutza mea are zile si zile , unele in care e f cuminte si ma inteleg ca si cu un om mare si altele cand ma toaca marunt.de ex mircuri a fost una aiurea, am fost si prima data la dansuri si mai ca nu mi-a dat-o pachet de ce rauca a fost.apoi s-a linistit si azi cand am fost din nou a fost f bine si frumos.deh, personalitate cat cuprinde!
Sofi e o papusica tare cumintica.mai are si ea zile cand o chinuie burtica habar n-am de ce ca eu nu-mi schimb nimik in alimentatie si e mai maraita da in rest e un bebel tare bine dispus.azi am fost cu ea la control si e super ok.

Roxa bine ai revenit si tu, da pina la urma nu mi-ai zis unde ati fost!ma bucur ca v-ati simtit bine si relaxat!

eu am primit azi o veste buna in plan profesional care desi e f de bine, imi declanseaza palpitatii si ametzeli ca tre sa iau niste decizi...si o sa revin sa va zic mai mult.ce ma sperie cel mai tare e ca s-ar putea sa trebuiasca sa ma intorc mai repede la job
rolo, cum te descurci?mergi numai 6 ore?

Raluca telefonu ala era de la Bucuresti si era taaare vechi, nu stiu daca gasim aici da cautam

Stanca tece-o te rog si pe Stefi la sarbatoritii lunii sept in 19!

va pup fetelor, noapte buna ca traje sotzu de mine sa bagam cornu in perna!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
Eu m-am trezit la 7.Baietii dorm , m-am spalat pe cap, am pus puiul la cuptor pentru amiaza si acum imi savurez cafeluta.

Am vazut ca multe fete de pe lista nu mai intra.

Ad_riana, TatianaG, Steaua, Flavia Maria, Dara, Roxanicea,Creola, pe unde umblati fetelor? Asteptam un semn.....

La multi ani Mariilor!

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

LA MULTI ANI MARIILOR, multa sananatate si sa ne traiti! La multi ani si soacrei mele, sa ii dea Dumnezeu muuulta sananatate si ani multi alaturi de noi! Te pupam mama!

Mergi la inceput