Cluj rulz! - 72
Raspunsuri - Pagina 10
mariana tache spune:

Fetelor, eu ma lupt cu timpul! De unde ziceati ca pot cumpara o zi de 36 ore??? 
Sunt absolut prinsa; urmatoarele 2 saptamani nu stiu pe und eimi scot camasa
.
Cristiana, LA MULTI ANI, lui Mihai si din partea noastra! Doamne ajuta sa fiti mereu o familie unita si sa va iubiti pana la adanci batraneti ca acum.
M-am uitat la filmulet; f frumos
; mi-au dat lacrimile.
Ce-a zis tati cand l-a vazut? mi-ar fi placut sa-i vad reactia.
Rolo
; cred ca ti-e f greu fara Ilinca; tot nu ne-ai spus de ce te-ai reintors la servici asa de repede.
Pe restul fetelor va
din mers; fug la treaba!
Noapte buna!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
nana_sim spune:
Buna dimineata!
Cristiana sa-ti traiasca sotul si sa va iubiti frumos toata viata. Foarte frumos filmuletul, sper sa-l fi impresionat pe barbatul familiei voastre atatea inimi de la atatea fete ![]()
Ti-a iesit pasienta cu schimbarea profesionala? Sper ca da!
Rolo reintoarcere usoara la serviciu, nu te lasa doborata, o sa-ti fie greu la servici daca te gandesti numai la Ilenuca, achita-te de datorie si atat deocamdata, astfel incat sa-ti pastrezi tonusul pentru acasa.
pentru mamica curajoasa.
Mariana daca nu-ti gasesti timp e treaba ta, eu nu ma las pupata din mers
Ati inceput gradinita? As avea o vorba cu tatal tau, nu stiu cand, poate azi, poate maine, sa vad cum imi merge masina.
Iar sunt singura acasa, iar mi s-a stricat masina. Urasc sa merg eu la mecanic si sa fiu suficient de naiva ca sa nu-l irit dar suficient de vigilenta ca sa nu ma incarce la cheltuieli. Ingrata conditie cea de femeie care merge la mecanic, desigur barbat orgolios.
Si intr-un final apoteotic .... sunt deprimata. Da, cu diagnostic de psiholog. O multime de intrebari imi vin in cap cu ocazia asta, dar pastrez atitudinea asta alterata doar pentru mine 
S-aveti spor in toate!
P.S. - imi tot suna in cap refrenul "si baietii plang cateodata nu-i asa?" - cred ca-s defecta de-a binelea!
Yagmur spune:
Salutare,
Carrie, sa-ti traiasca sotul... numai de fericire sa aveti parte; te-am vazut azi in Cora, dar nu ai auzit cand te-am strigat si eram pe fuga...in continuare trimit energia pozitiva catre voi
Mariana, spor la treaba... ce as da sa te vad in fusta si bocanci
; poate intr-o zi vii la Savadisla in vizita...
Ioana, noi trebuia sa plecam vineri din oras, dar Luca e bolnavior, a avut febra, rosu in gat.... prima oara cand e bolnav si mi-a fost tare greu de una singura.. acum e acasa si doarme... asa ca nu stiu cand iesim pe afara (azi a fost un pic sa ia aer)
Si mai aveam ceva de spus, dar am uitat...
Pupici tuturor
Si acum ma incalt si merg in vizita la statia de betoane.... 
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
carrie spune:
Salutare gagici,
Trebe sa va spun ca tati a fost extreme de impresionat de film a zis ca a fost cel mai frumos cadou posibil, si-a pupacit fetele(including me) toata seara.
Si tortul a fost delicos trebe sa va spun!
Simona draga mea, imi pare rau ce aud de la tine, si cred ca stiu si motivul starii de spirit.ai multi multi
de la mine si numai ganduri bune
inca sunt in stand by legat de ce m-ai intrebat, o sa-ti pove pe mess
eu am avut o stare de spirit mai bleaga sa zic asa in ultimele zile, azi se pare ca mi-am revenit ptr ca aseara m-am simtit tare bine alaturi de familie.
Stanca tu ce faci?cum stati cu casutza?
mi-i tare dor de o poveste cu voi!apropo cand ne vedem?ce ziceti de martea viitoare?
Mariana draga mea te inteleg cu timpul comprimat.
unde merge pina la urma Stefan la gradi?
Rolo, nasol cu serviciul, ai un job stressant?
BTW Roxa Boxa unde e?te-ai mutat?ca venim sa spargem sampania de pereti
![]()
Ralu pupa finutza din partea lu fie-mea si spune-i ca o astepata cu telefonul sa se joace(textual
)
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
romana_74 spune:
Ieri am inceput gradinita...
suntem tare fericiti! Lui Matei i-a fost dor tare de gradi, de colegi si educatoare! Nu se mai satura de gradi si povesteste tot, fata de anul trecut cand vorbea mai greu despre gradi! grupa mica va incepe doar pe 15 septembrie, asa ca, pana atunci picii din grupa mijlocie se vor reobisnui. oricum, pana acum nu au avut probleme de adaptare niciunul din colegii de grupa ai lui Matei. Pe Luca l-am inscris de anul acesta, dar il voi duce doar la anu, prin martie! Nu stiu cum ma voi descurca sa imbrac dimineata doi copii si sa ma aranjez si eu. Sper sa ma descurc cu ajutorul sotului meu care si acum ma ajuta la maxim.
CRISTIANA- sa iti traiasac sotul si sa va bucurati impreuna de cele doua comori ale voastre!
SIMO- imi pare rau ca te simti naspa... ma gandesc la tine! Esti puternica si stiu ca vei reusi! cel mai important lucru in viata e sanatatea, restu... pe urma! Ni se pare atat de normal sa fim sanatosi...![]()
ilinca79 spune:
Buna seara,
Vin si eu cu o intrebare: as vrea sa-mi fac curatenie prin dulapuri ca am o multime de haine pe care nu le mai port, dar care sigur ar prinde bine altora...stiti vreo fundatie, sau vreo familie mai nevoiasa care le-ar primi, pentru ca mi-ar parea rau sa le arunc. Voi cum procedati de obicei?
Multumesc,
Ilinca
nana_sim spune:
Ilinca eu le-am dus la un preot dintr-un sat, sa le imparta cui o sti el ca este in nevoie, dar poti sa le duci si la o casa de copii (sper sa nu fie vreo chichita birocratica de genul adeverintelor / avizelor sanitare, acte de donatie samd) sau la Prison Fellowship (www.pfr.ro) unde au grija de copii ai caror parinti sunt in inchisoare, sau de copii ai strazii. Le mai poti duce la Fundatia Romana pentru Copil, Comunitate si Familie (www.frccf.org.ro).
Ce ziceti de vremea asta de
Si eu care aveam in plan sa ma duc dupa zan in creierii muntilor, sa stau la aer curat si sa dorm la cort. Habar n-am ce sa fac acum!
carrie spune:
olaa gagici
Simo, cu cortu...hmmm...mi se cam zburleste paru de frig numa cand ma gandesc.io-s mai comoda prefer conditiile unui hotel cu baie si alea alea![]()
daca apucati sa va uitati azi la Stirile pro tv la 19, fie-mea a fost filmata la acel club nou deschis si se pare ca va aparea mare vedeta
.
io in timp ce ea se juca live, am dat o tura prin magazine si pontul e ca la Stone Creek , magazinul de langa puma au super reduceri plus o promotie de 1+1 gratis la haine casual.Mi-am luat o pereche de blugi si o camasutza Wrangler la 1,5 mil amandoua
astea o fost vestile bune, cele proaste constau in faptul ca mi-am frecat masina 
io singura fara nici un ajutor in parcarea de la Primarie de un stalp
.am bagat-o in garaj ca sa vad ce trebe sa fac acuma
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
nana_sim spune:
Io nu stiu unde e Stone Creek, nici Puma, n-am bani, da' tare mie-ar trebui o pereche de blugi
Unde e saitu' ala unde imi scriu dorintele pana la momentul in care scriu scrisoarea pentru mosu' Craciun?
Cat despre masina, Cristiana nu pune la suflet, se repara usor. Nasol e ca nu poti injura cu naduf pe celalalt, care intotdeauna e vinovat ![]()
Ioana-Romana
Roxa!!!
nana_sim spune:
Ce-am ajuns, sa scriu eu dupa mine la interval de 24 de ore
Sunteti bine? V-a luat ploaia?