FIV 129

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Marrina tu ai un motto pe care trebuie acum sa il pui in practica "De ce cadem?Ca sa invatam sa ne ridicam!"Nu e cazul sa accepti acum varianta "Exista si oameni fara copii",atat timp cat stii ca mai poti produce foliculi,respectiv ovocite speranta exista.

Motto-ul acesta mi l-am ales anul trecut, cand tata era foarte bolnav si vroiam sa-l invat pe el sa creada asta. Acum nu mai este langa mine si nici eu nu mai cred ca asta e motivul pentru care cadem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Marrina, imi pare rau pentru esecul tau. Iti doresc putere sa treci cat mai repede peste durerea asta si sa gasesti raspunsurile la intrebarile tale ca sa stii ce ai de facut mai departe.

Multa bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Marrina pot sa inteleg faptul ca nu prea pricepi ce s-a intamplat . Si eu am trecut prin ceva similar , dar... trebuie sa fi optimista . Trebuie sa treci peste ca sa iti poti vedea de planuri si sa poti sa realizezi visul de acum, acela de a deveni mamica.
Te pup si ai grija de tine.
Kora imi place de tine, mai fata optimista .
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Marrina imi pare rau pentru pierderea tatalui tau,fiecare trecem prin asa ceva...acum nu iti mai spun decat ca daca nu reusesti sa te "ridici" singura sigur exista oameni in jurul tau care iti vor intinde mana si te vor ajuta si inainte de toate DD e cel care ne ridica ,totul e sa i-o cerem cu staruinta.
Gabitule

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Marrina

Daca ai ajuns pana aici ....nu te da batuta la jumatatea drumului ...
Noi toate trebuie sa fim optimiste , altfel e foarte greu sa ne vedem visul implinit ...
Te inteleg perfect si sunt alaturi de tine cu tot sufletul....dar GATA - fruntea sus si hai din nou la lupta....
Se spune ca doar cei puternici inving , si tu esti puternica...
Multe fete au trecut prin ce treci tu acum ... si azi au . Cred ca si ele au avut dezamagiri , dar s-au mobilizat si au reusit. Asta trebuie sa faci si tu ...

Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ne-am intors... pana acum m-ati laudat pe mine acum le puteti lauda pe Printese! V-am pus poze cu ele!
Ana are 575 gr. si Elena 606 gr. sunt asezate aproximativ transversal pe orizontala in pozitia 69! Au tot ce le trebuie . Colul lung, peste 4.5 si inchis. Din punctul dr. de vedere pot sa nasc dupa 02.11! Pana atunci trebuie sa le duc! Sa stau la pat cat pot de mult, fara efort... plimbari usoare de max. 1/2 ore! Secretia alba e de la sarcina si e normala, durerile la fel( uterul creste dublu, la fel si muschii abdominali) .. sa iau No-spa! Foarte incat a fost de kg. mele A zis ca mie mi-e mai usor sa duc sarcina cu putine kg.!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

dana_p As vrea sa cred ca nici tu nu te-ai dat batuta.

gabitu, KoraPop, ella72

Voi sunteti oameni din jurul meu care ma ajutati si-mi intinde-ti mana de ajutor. Si pentru asta VA MULTUMESC!

Celor de acasa nu le permit sa stie prea mult din ceea ce simt pentru ca nu vreau sa-i vad suferind. O sa-mi revin dar oare cat va mai dura lupta?

Mergi la inceput

Foarte frumoasa Ana, foarte frumoasa Elena dar ce frumoasa e pussimami!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri si pentru primire. Sunteti niste scumpe. Va admir curajul si perseverenta. Astept luni sau marti musafirii rosii si pe urma ma apuc de analize.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Eu am luat o pauza mai mare, dar asta nu inseamna ca am renuntat la visul meu de a deveni mama.

Mergi la inceput