FIV 129
Raspunsuri - Pagina 7
Moniland spune:
Uite Kora un tabel in care sunt specificate unitatile de masura
http://www.mommyguide.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=67&mode=thread&order=0&thold=0
Asta este Gabitu
. E vineri azi, Kora e la cateva sute km distanta de mine si poate si asta conteaza ![]()
. Incerc sa gasesc tot felul de scuze
, si cand colo azi sunt cam aiurita 
.
Diana sa fie intr-un ceas bun si cu un super rezultat.
felicia_ spune:
Moni, Kora,
bine ca v-ati lamurit, si cu ocazia asta ne-ati lamurit si pe noi! Discutia voastra imi aminteste de cele dintre socrii mei, care ma distreaza tare: el: "a fost asa"(si spune varianta lui). Ea:
"nu, a fost asa" (si spune varianta ei). El: "pai, eu ce spuneam?" ![]()
poze
gabitu spune:
Mona
nu distanta este de vina ci faptul ca este VINERI. 

Felicia
asa este, la toti ni se intampla ![]()
Pupici
marrina spune:
quote:
Originally posted by KoraPop
Marrina deci dupa 2 saptamani de la ET cand se face bhcg se mai adauga 2 saptamani cand teoretic venise CM,deci la bhcg e saptamana 4 de sarcina, bine zic sau nu?Eu am fost plecata in concediu si nu stiu exact ce ti s-a intamplat,cum a fost evolutia ta.Pana la urma cu ce ai facut tratament?Ai luat cetrotide pt inhibare?Aduna cioburile cat mai repede si fa alt plan de bataie,timpul e pretios….
Da, ai inteles bine. Daca ai testul pozitiv in ziua 14 de la ET ai 4 saptamani de sarcina!
Povestea acestui FIV e lunga, sunt prea suparata acum s-o derulez dar o voi face pe scurt, poate ajuta pe cineva. Am facut inhibarea cu Cetrotide, inceputa tarziu pentru ca foliculii erau deja peste 14 mm la prima eco la care m-au chemat. Apoi m-au chemat iar peste 4 zile la eco, cand foliculii erau cam toti 9 peste 20 si de frica sa nu ramana fara ei dr. au hotarat sa fac urgent inca un Cetrotide, apoi Pregnyl si mi-au facut punctia a doua zi, la 26 de ore in loc de 36 cum se face de obicei. Rezultatul: 1 ovocit care, multumesc lui Dumnezeu, s-a fertilizat si a fost transferat doar ca nu a reusit sa ramana cu noi!
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
marrina spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Marrina, sper sa nu gresesc, dar fetele sigur ma vor corecta. Foliculii mari care nu se sparg se transforma in chisturi. Foliculii mici care nu sunt maturi, adica < 18mm nu contin ovocite. Iar despre cei care au dimensiuni intre cei mari si cei mici si nu contin ovocite, poate iti povesteste cate ceva MRLcare la un FIV a avut foliculi dar nu a avut nici un ovocit. Poate a aflat ea explicatia.
Nici eu nu stiu cum a fost la tine. Poate cand ai chef ne spui. Iar visul cu tripleti va deveni realitate intr-o zi. Nu renunta la el.
Toti 9 foliculii au fost punctionati (cel putin asa mi s-a spus, confirmarea o sa o am cand o sa citesc in dosarel). TU crezi ca daca erau deja prea mari se transformasera deja in chisturi cand s-a facut punctia? Pe mine ma intriga si ca mi s-a spus ca nu s-a aspirat absolut NIMIC din ei.
Si foliculii nu au ovocite in ei de la inceput iar daca sunt mici sunt imature? Incerc sa inteleg.
Povestea am scris-o in mesajul anterior, pe scurt. Si numai gandul ca vina e a dr. ca n-au urmarit bine evolutia ma ingrozeste.
KoraPop spune:
Marrina nu pot intelege cum din 9 foliculi care au crescut atat de frumos nu s-a gasit decat un ovocit si nici de ce ti-a facut punctia la 26 de ore in loc de 36....eu cred ca daca se formeaza ovocit acela se formeaza de la inceput si creste odata cu foliculul care daca nu se sparge se transforma in chist,mai sunt si foliculi goi pe dinauntru de la inceput dar aceia nu cresc la dimensiuni de peste 20 mm,eu asa stiu,daca gresesc corectati-ma fetelor.Ai facut la Giulesti cu prof. Marinescu?Doamne ajuta sa fie bine data urmatoare!

Kora
CARPE DIEM!
marrina spune:
Aldolina Multumesc mult. Te rog sa-mi scrii care sunt analizele imunologice pe care le-ai facut tu si daca ai vreun nr. de telefon de la institutul Victor Babes. Nu pot sa accept varianta:" Exista si cupluri care nu au copii niciodata!". Parca as vrea sa demonstrez cuiva ca nu e adevarat, asa ma simt. Asta inseamna ca mai am sperante, nu? 
marrina
marrina spune:
KoraPop Da, cu prof. Marinescu am facut FIV-ul iar la tratament a colaborat cu Cocei, deci au fost doi doctori care si-au dat cu parerea. Cand ma mai linistesc si-mi gasesc resursele fizice va scriu mai pe larg cum s-a desfasurat totul. M-as bucura sa foloseasca cuiva experienta mea si sa nu se mai intample nimanui. Nu stiu daca sa pun esecul pe seama organismului meu, a doctorilor sau a nesansei. Si indiferent cum o fac rezultatul e tot acelasi. Poate din cauza asta imi lipseste planul de viitor si nu reusesc sa adun cioburile.![]()

marrina
KoraPop spune:
Marrina tu ai un motto pe care trebuie acum sa il pui in practica "De ce cadem?Ca sa invatam sa ne ridicam!"Nu e cazul sa accepti acum varianta "Exista si oameni fara copii",atat timp cat stii ca mai poti produce foliculi,respectiv ovocite speranta exista.
Kora
CARPE DIEM!