FIV 129
Raspunsuri - Pagina 9
valeria72 spune:
Marrina capul sus fata frumoasa, pai nu promisei ca tirasc picioarele si te trag dupa mine si pe tine si pe toate FIV-oasele mele dragi

Aspiranta la titlul de mamica 
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png
KoraPop spune:
pussi taaare frumoase sunteti toate trei!Ai grija de tine si de printese!
dana_p 
Mai stie cineva de Sherica si de M Oana?Pe unde umblati fetelor dragi?
Kora
CARPE DIEM!
ana_p spune:
Fete dragi, intru si eu cu vesti rapide ca sunt obosita tare dupa o zi inceputa cu analize si sfarsita cu eco. Deci, dupa 10 zile de stimulare, am estradiolul 2149, Lh 9.46, iar la eco s-au vazut asa:
OD = 21.1, 21.5, 23, 19.6, 13.7
OS = 25.7, 17.6, 13.2
Astazi am mai facut un Cetrotide si 2 Gonal, maine dimineata la 8 Pregnyl si putin mai tarziu Cetrotide, iar duminica seara - punctia.
Cam asta despre mine...
Numai bine tuturor!
Ana
aniast72 spune:
KoraPop, de Sherica stiu eu. Sta acasa cumintica, e agitata cu constructii, renovari, reparatii...vopseste camera fetitei cu Cenusareasa, cei trei porcusori...si pe cuvant ca are talent.
Ultima oara cand am vorbit cu ea mi-a spus ca se gandeste tare mult la voi si va doreste tot binele din lume si cat mai multe reusite. Bineinteles ca acelasi lucru vi-l doresc si eu. 

Pupici
Andreea
37+ cu 
valeria72 spune:
Tinem pumnii Ana mai ai un picut

Aspiranta la titlul de mamica 
http://tt.lilypie.com/7sYpp3.png
dream1971 spune:
Ana bafta multa si sa iasa cu ochisori. Iti tin puminii!
Marrina
e tare greu, stiu asta, dar trebuie sa continuam sa luptam pentru a birui. Fii tare si nu te lasa!
Va
pe toate si week-end placut!
Dream
zouzounaki spune:
marrina 

dana_p bine ai revenit printre noi...si sa-ti implinesti cit mai curind visul de a fi mamica
gabitule uite ce sportiva frumoasa 
pussilina ce mamica si ce fetite
...pupici la toate cele trei printese

ana_p 

....si multi pupici tuturor fivoaselor,frumoaselor
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
KoraPop spune:
Ana_p cel putin pe cei 6 foliculi mari te poti baza,nu uita cum ti-am mai spus: din 6 foliculi frumosi pot iesi 6 copii superbi
Dumineca seara astept sa vorbim,iti tin pumnii stii asta!
Aniast72 mai ai putin pana la intalnirea cu feciorul tau!Ce mai trece timpul...sa fie sanatos si sa va umple viata numai de bucurii!Multumim pt vestile despre Shericuta
,mie imi lipseste de pe aici,dar camera Alessiei cu siguranta merita acum toata atentia!
Valeria72 de ce nu iti schimbi8 iconita cu
,nu ti se pare cea mai frumoasa iconita
?
Kora
CARPE DIEM!
Moniland spune:
Kora, te aprob
in ceea ce priveste calculul ovocitelor Anei.
Ana, bafta multa !!!
Marrina, nu ti s-a facut analiza estradiolului la sfarsitul stimularii?
dana p, succes! Iar visul de a fi mamica sa se implineasca repede. 
Kla, eu nu voi fi in gasca de septembrie, dar sunt pregatita cu pumnii stransi si fac si galerie